icon

Ako sa vysporiadať s vykonávaním potreby pred partnerom?

22. apr 2024

Baby viem, samej mi je trápne to riešiť ale… 🤣 ideme s partnerom prvýkrát na výlet. Mám paniku z toho, že budem musieť vykonať veľkú potrebu, keď viem, že on sedí vo vedľajšej miestnosti 🤣
Bývam sama. A nie som zvyknutá, aby nieto počúval čo robím na wc bbožeeeeeeee.
A áno, som dospelá žena. Ale pred mužom som si nikdy ani len neprdla 🤣 jednoducho sa hanbím, viem- je to normálna vec ale… 🙁
Prosim, povzbudte ma hoci aj vašimi príbehmi, lebo mám chuť celý výlet kvôli tomu zrušiť 🤣

kiki68
22. apr 2024

Ved ho po nieco posli na recepciu a spravis co treba. Ale podla mna to chce len prvy raz a prestanes to riesit. Ak to neni blb, tak mu musi byt jasne, ze kazdy musime na wc. Aspon budes vediet, ze ci je ten pravy partner

monnci2226
22. apr 2024

no na tento blok je najlepsi porod... tam budu take smakocinky pred sestrickami aj pred doktormi ze stratis vsetku hanbu do buducnosti 😅 ale to uz asi nestihas do vyletu 🤔😅

cipina
22. apr 2024

Haha to je dobra tema 😂 idealne je, ak on to pojde riesit prvy, uvidela by si ako k tomu pristupuje 😃Ale ja by som to asi urobila tak, ze by som mu narovinu povedala, nech si da sluchatka, ide na balkon a pod., ze musim ist na velku, inac by som sa nevedela uvolnit 🙂 tiez mam obdobny blok, aj v praci aj hocikde, kde su cudzi ludia a cez dvere na wc pocut vsetko, alebo ze vedia co tam robim 🙈 neviem, odkial tieto bloky pochadzaju, uprimne a v dobrom zavidim ludom, ktori to neriesia 😄

karolinakr
22. apr 2024

jedna baba celu noc nespala, aby zadržiavala prdy a odmietla ist do zachoda, lebo že by chlap počul všetko...no tak takuto obetu pre nikoho robiť nebudem

majlo1234
22. apr 2024

Ja som s tym tiez mala problem na zaciatku kudwho vztahu😂 vzdy na vyletoch musel byt mimo izbu, a doma pri zaciatkoch byvania mimo domu, aby som mohla kakat😂 takze pouzi niektoru z tu napisanych rad

aceris
22. apr 2024

Uplne ti rozumiem. Tiez som s tym mala problem. Uz len pocit, ze sedi vedla kusok za dverami. Prve dovolenky som ho proste musela poslat von, nech sa prejde😂 prestala som to trocha riesit (ci je za dverami)az po 5tich rokoch vztahu. Ale neprdnem si pred nim dodnes a to sme spolu uz 16rokov😂

autor
23. apr 2024

@lubkovaandrejka 🤣🤣🤣🤣🤣

liliputka2131
23. apr 2024

Pocuvaj ma sem si rychlo odvykni na take bloky lebo skoncis ako ja 🙈 ja zijem s muzim 14rokov a jednoducho to nejde ked je on uz hore 😄proste ja vstavam skoro ked este spi pozatvaram vsetky dvere v dome 😄a idem

minenkak
23. apr 2024

Všetky vás, ktoré máte hocijaký blok pri vylučovaní ,vás pozývam k nám na prevýchovu 😀u nás za nezatvaraju žiadne dvere na žiadnej miestnosti,iba na kuchyni keď vyprážame

liliputka2131
23. apr 2024

@minenkak blok pri vylucovani😄mne by sa to aj zislo odblokovat😄

dodkobalog
Autor odpoveď zmazal
cacianka
23. apr 2024

@karolinakr otec zadržiaval v aute, viezol rodinu z promócii. Potom ho veru riadne skrucalo, strašne bolesti mal, videla to instrumentarka z operačky a riadne mu vynadala. Že operovať zauzlene čreva kvôli zadržiavaniu prdov a stolice je veru " lakocinka" pre zdravotníkov aj pre pacienta

karolinakr
23. apr 2024

@cacianka aj tak nechapem, ako zo záchoda môže niekto niečo počuť, jedine, žeby načuval klučovou dierkou

cacianka
23. apr 2024

@karolinakr má tam babyfon 🤣

karolinakr
23. apr 2024

@cacianka 😂😂

cacianka
23. apr 2024

@karolinakr keby zažila, to čo ja, riešiť veľkú potrebu v skupine cca 35 ľudí, tak jej jeden prd a jeden čľup absolútne nevadí 😇
Boli sme skupina cca 35 ľudí na prehliadke v podzemí mesta. Za 3. zákrutou mi vrzlo v čreve, potom za 5., tak sa pýtam sprievodkyne, ako dlho tam dole ešte budeme. Že niečo ma trápi... Povedala mi, že je tam skratka a keď bude treba, vypustí ma. Že ok, veď sa nič nedeje. Dialo, za 6. zákrutou, a riadne. Ani neviem ako som trafila bočný východ, ako som trafila na wc vo dvore mestského domu, ale doteraz si pamätám všetky tie zvuky a pazvuky , čo išli zhora aj z dola.

cipina
23. apr 2024

@karolinakr ved to je uplne bezne, ze je to pocut cez dvere, zvlast, ak wc je od obytnej miestnosti oddelene jednymi dverami...jedine ze by si mala tapacirovane dvere na wecku 😄

lalilla
23. apr 2024

Ja som s muzom dlho, a na dovoleke ho poslem prec 😀 ze vie ze sa zablokujem haha ked tam bude, popripade pustim hlasno telku a vodu v umyvadle. No a co 😀
Ja mam tento blok vseobecne, na dovolenke sa niekedy bloknem a par dni ani sa mi neda

jablkovastrudla
23. apr 2024

@monnci2226 mne ani porod nepomohol 😃

monnci2226
23. apr 2024

@jablkovastrudla vazne? u mna to bol uplne prerod 😅 mala som tam aj muza a teda odvtedy uz je nas vztah niekde inde 😅 ovela otvorenejsi v tychto veciach...ja si myslim ze sme po porode pripravení si plienky menit (uz jedine to moze byt dalsi level 🫣)

1fifinka1
23. apr 2024

Jaaaj, som sa nasmiala. Tento blok mam aj ja. Pred mužom už nie, ale inde áno. U svokry ma asi radšej roztrhne. A kadibudu na chate nemusím ani spomínať. V práci je to tiež morda, úplne ta chapem. Spomenula som si ako sa ma krsny raz pýtal, no co, ako ďaleko ste vo vzťahu, už prdite pred sebou? Také meritko 😂😂 doma máme dva záchody, to sa da. Akože vravím, s mužom som už ok. Podľa mňa horšie ako zvuky je smrad. Môj muž keď vyjde zo záchoda vždy povie, ach to už bolo mesiac skapate. Viem, že tam nemám ísť. Ja po ňom nechodím. Ale tak myslím, že časom to prejde. Čím dlhšie budete spolu, tým sa to zlepší. Mňa ten blok ale drží celý život. Na pumpe vôbec, na návšteve vôbec, na dovolenke s problémami. Ach držím ti palce!!

banderaska29
23. apr 2024

autorka, mala som to presne takto rovnako. bože moj, prvy pol rok vzťahu to bola šlamastika. my sme išli z Budapešti z výletu (boli sme spolu prvé 3 mesiace) a ja som si dala halászle pred odchodom. no to nebolo samozrejme najlepšie riešenie :D :D pol cesty domov ma zalieval pot, bolo mi zle, nič som mu nepovedala, myslela som, že to nevydržím. ale stáli pri mne všetci svätý a vydržala som 😀 ... došli sme na moju adresu, on už vystupoval a ja mu hovorím "prosím ta možeš ist ku tebe domov a ja prídem za tebou ? " a on že prečo preboha, ved chcem byt s tebou... no čo som mala povedat, ze mi treba kakat asi nie, tak ze si potrebujem vybalit a byt chvilu sama :D on sa nechapavo zobral a odisiel. ja som presedela na zachode hodiny 😀 potom mi volal, že je smutny, že sa mi asi vylet nepáčil s ním 😀 no priznala som sa mu asi o pol roka ze som vlastne iba potrebovala tróniť a on sa neskutočne smial 😀

moje tipy ? ak budete mat na dovolenke spojenu sprchu aj zachod, tak proste povedz ze ides do sprchy. zapni si hudbu na telefone, navrstvi si poriadne vela papiera do zachoda a ideš 😀 splachneš a ideš rovno sprcha takže to nebude take napadne, že si dlho na toalete 😀 niekto sa tomu smeje, ale toto je seriozne trapenie pre človeka, čo ma blok... ja už ho nemam, prešlo to po pol roku cca 🙂

evaachesa
23. apr 2024

@ankare hhh tak ja som s mužom dosť dlho, no keď mi dali pred pôrodom klystír, bola som rada že ho poslali vyplatiť faktúru. 😂

jablkovastrudla
23. apr 2024

@monnci2226 u mna sa nic nezmenilo a to pri porode tiez bol 😅

naneta258
23. apr 2024

Pripnem sa tu len tak na zlepšenie nalady 😀😀

reuska1
23. apr 2024

S tou potrebou v restike to tiez nie je kto vie co. Ja som raz bola v restike s dcerou, mala asi 5 rokov vtedy. Wcko bola chodbicka a 2 kabinky. Isla som len na malu, ale popri tom som si poprdkavala, lebo tam nikto iny nebol. Ked som vysla z kabinky, vosla jedna pani. A dcera hovori: mamiii, tie prdy sa ti fakt vydarili 😃😃😅😅.

autor
23. apr 2024

@minenkak nie, s tým problém nemám 🤷🏽‍♀️

autor
23. apr 2024

@monnci2226 🤣🤣🤣🤣 veru nestíham

autor
23. apr 2024

@cipina ja to isté v práci 🤣 radšej domov odbehnem 🤣

autor
23. apr 2024

@majlo1234 🤣🤣🤣 je nás viac ako pozerám 🙈