icon

Ako sa vysporiadať s vykonávaním potreby pred partnerom?

22. apr 2024

Baby viem, samej mi je trápne to riešiť ale… 🤣 ideme s partnerom prvýkrát na výlet. Mám paniku z toho, že budem musieť vykonať veľkú potrebu, keď viem, že on sedí vo vedľajšej miestnosti 🤣
Bývam sama. A nie som zvyknutá, aby nieto počúval čo robím na wc bbožeeeeeeee.
A áno, som dospelá žena. Ale pred mužom som si nikdy ani len neprdla 🤣 jednoducho sa hanbím, viem- je to normálna vec ale… 🙁
Prosim, povzbudte ma hoci aj vašimi príbehmi, lebo mám chuť celý výlet kvôli tomu zrušiť 🤣

autor
23. apr 2024

@aceris si môj človek 🤣🤣🤣

autor
23. apr 2024

@liliputka2131 joooooj 🤣

autor
23. apr 2024

@cacianka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

autor
23. apr 2024

@reuska1 Zlatá 🙈🤣

autor
23. apr 2024

@banderaska29 niečo podobné sa mi tiež stalo… cesta domov, ja spotena až na ušami. Mala som kramy, nesadol mi obed, brucho nafúknuté… už mi bolo jedno či to je benzinka alebo hocičo iné… musela som 🤷🏽‍♀️ čas strávený na wc som pripísala výmene tampónu 🤷🏽‍♀️🤣🤣🤣

daniela099
23. apr 2024

Ja mám asi podobný blok ako autorka, ale týka sa to vykonávania veľkej potreby v práci. Za celých 7 rokov, čo tam pracujem som bola asi len 2x (keď mi nesadol obed a inak to už nešlo), ale naopak mám kolegyňu, ktorá každý jeden deň hneď ráno po príchode obsadí záchod minimálne na 20 minút 😀 rozdiel medzi nami je ten, že ja bývam sama a ona s priateľom 😀 tuším sa to tiež hanbí riešiť doma, tak s tým radšej počká do práce, inak tomu nerozumiem.

cipina
23. apr 2024

@daniela099 no pre mna je tragedia ist v robote na zachod, vacsinou sa snazim vydrzat domov. Vzdy si poviem, ze je to normalne a ludske a aj tak to nejde 😃🤷🏼‍♀️ napr ked si predstavim, ze ked budu pocut, ze sprejujem na wc (a to teda pocut), tak kazdemu bude jasne, ze co sa dialo 😄 alebo horsie, ze vyjdem z wc a niekto pojde hned dnu 🙈nightmare 😃

cipina
23. apr 2024

No mne sa raz v robote stalo, ze som si myslela, ze som posledna v celej budove...no a mala som taku malu kancelariu iba sama...hrozne som si tam prdla, a vzapati sa otvorili dvere a upratovacka 😄tak som dvere zadrzala nohou a snazila som sa to nejak zahovorita nepustit ju, lebo keby ich rozchlapila, tak by jej ten puch asi dal facku 😂 ta hanba, by som sa v tom momente pod zem prepadla 🙈 tolko k zadrziavaniu prdov 👌

simma42
23. apr 2024

Za mňa len taký nápad, budete mať kúpeľnu spojenú s wc? Ak áno, povedz, že ideš hodiť sprchu (rozumej zamkneš sa, pustíš sprchu a za šumu vody spravíš čo treba+samozrejme nakoniec sa aj osprchuješ). A ak máte wc zvlášť, tak využi šancu keď sa on bude sprchovať, vtedy môžeš ty rýchlo nerušene využiť wc 😂 samozrejme vás to podľa mňa o pár mesiacov už nebude trápiť, ale na začiatku je pochopiteľné, že chcete udržať aké také "tajomno". 😂

jarmilaj
23. apr 2024

Po kolonoskopii vyzývam pacientov, aby si prdli. Keď sa hanbia, hovorím: jeden prd je lepší ako traja doktori.

tianna
Autor odpoveď zmazal
tianna
24. apr 2024

Ja ti poradím, vyfukaj si najprv nos a spláchni, počas dopúšťania vody to zo seba vyhod, nebude nič počuť 😉

dominikamacakova
24. apr 2024

@nikoletta1712 mal obidve ruky zlomené? Pre boha, toto je moc 🤢

ingridkras
24. apr 2024

Pusti prúdom vodu v umývadle alebo v sprche a je vybavené.Nebude nič počuť.Ist na potrebu v reštaurácii?Skláňam klobúk pred tými,ktorí si to vedia načasovať a urobiť na povel.🤗

nitran
24. apr 2024

co si ! Véd to sú normálne ľudské pochody, každý ich robíme. A keď prídu deti hned ta takéto uvažovanie prejde. Na WC už sama tak ľahko nepôjdeš. Cikas malý pri tebe , kakas , malý pri tebe , otvorené dvere musia byť. Ešte do toho príde aj muž a rozkladá. Keď nepríde sam , malý ho dotiahne😁 a takto si my cikame a kakame všetci spolu.
O prdeni ani nehovorím. Malý ten si zagruli hocikedy aj za behu.
Co to budem riešiť , žijem s 3 chlapmi.
Tak hlavu hore , ak má byť toto tvoj muž tak mu to určite vadiť nebude

30katrusa40
24. apr 2024

Hovorí sa že je to vážny vzťah keď pred sebou partneri nemajú problém aj prdieť . Tak to ber ako posunutie sa ďalej.

nikoletta1712
24. apr 2024

@dominikamacakova Nie…Len pravú…

dinidlo0203
24. apr 2024

Tipom pre teba môže byť to, že do vody čo je v záchode dáš toaletný papier...pokojne aj viac vrstiev. Tým pádom, to čo budeš vylučovať nebude člupkat ale ten toaletný to stlmí...nastriekas sprej a potom partnerovi povieš, aby tam 10 minút nešiel a pohoda...hlavne si nepokaz dovolenku takýmito malichernostami 🍀

ailiba
24. apr 2024

To mas nejaky vnutorny problem... Niektori ludia to tak maju.
Neboj sa, on rozhodne nebude pocuvat, co robis na zachode. Myslim, ze je mu to jasne a nepotrebuje sa na to zameriavat.... Asi tak tusi...
On tam bude robit to iste😁

hellboy18
24. apr 2024

Pravá láska sa prejaví vzájomným prdenim...🤣🤣

autor
24. apr 2024

@tianna to zo seba vyhod 🤣🤣🤣 toto je top

tianna
24. apr 2024

😁😁😁

katushka238
25. apr 2024

Moja zlatá. K tomu Ti napìšem jeden vtipný zážitok. Nebolo to sìce prvé rande ale asi tretie a išli sme spolu na motokros. A prišlo to na nás naraz . Bolo treba aj jemu aj mne. Fìgeľ bol v tom ,že boli všetky wcka obsadené. Schytil ma za ruku a šup do neďalekého lesìka. Kvokli vedľa seba a....... Vždy sa na tom smejeme že sme spolu najprv sr...i až potom spali.😂😂😂😂

hopsas
25. apr 2024

Ja sa vždy musím smiať keď si spomeniem ako mi brat rozprával že jeho žena sa pol roka tvárila že nechodí na wc..až kým nedostala strašnú hnačku a potom padli všetky hranice..

hopsas
25. apr 2024

@dinidlo0203 kde vy ľudia na tieto skvelé tipy chodíte 😄😄😄😄 mne by to nenapadlo 😁😁😁

joannita
25. apr 2024

Ja som sokovana, ze niektore tu pisete ze aj po niekolkorocnom vztahu mate s tym problem pred muzom 😮
Neviem teda ci mate deti, ale ja ked som na velkej, dvere na wc su v podstate stale otvorene, lebo mi tam chodia deti (2 a 5rokov), a nosia mi tam hracky 😂

slobodnabaculka
25. apr 2024

Tak to mala vyjasnené se svým frajerem hneď na prvom rande. Sadla si na poscel, porádne sem se našteluvala, v momente sem si uvalila, až se komín zatrásel. Kukal jak puk, jeho prehazovačka se prekrúcila na opačnú stranu a když prd ukončil svoju úzkostlivú melódiu spod mojich poloviček, tak mu pasťou vyhrozila a povedzela "A to abys vedzel, že se te nebojím!!!"

Do toho, dajte si vedzet, že je to prirozené, skúste večer prdiaci maratón, skúste to, je to švanda a všecky zábrany najednou odídu.

hopsas
25. apr 2024

@slobodnabaculka 😁😁😁😁😁 toto keby som urobila môj.muz by sa naisto zľakol 😁

lindus_esterka
25. apr 2024

Mala som podobny problem, preto som vzdy bookovala hotel ja - zasadne s balkónom. On siel spokojne na cigu a ja upalovala na wc 😁

autor
26. apr 2024

@lindus_esterka len čo keď balkon nie je k dispo 🙈🤣