icon

Ako sa vzdať milenca?

27. jún 2023

Stretávame sa spolu, občas si vyjde na víno, kávu, kino.. je ženatý, žena z ním nespí a hľadá inde. Má dve deti. Viem docela dosť o ňom, jeho rodine.
Viem, že je to zlé čo robím, ale neviem sa ho vzdať. Máme dohodu, že po dobu, čo som bez partnera budeme spolu, keď si niekoho nájdem, tak to ukončíme. Neviem čo mám robiť.

katuskamala1
27. jún 2023

Prave naopak. Si naivna. A velmi. Ako fakt myslis,ze ked sa s nou co i len raz za mesiac vyspal ze ti to povie?sak jasne ze nie..rovnako ako ti nehovori,ze si daju pusu a tulia sa. Kebyze sa priznal,nema ta a ty si mu len a len na sex,sak dal ti to riadne najavo. Kebyze si najdes ineho,ukoncite to lebo o teba bojovat nebude,on ma svoju istotu doma. Ja ti radim mat sebauctu...

autor
27. jún 2023

@katuskamala1 Veď ja nikde nepíšem, že mu verím každé slovo. Áno, môže s ňou spať a nemusí, to neviem a jeho slovo pre mňa nie je záruka.
Dal mi to najavo už od začiatku, že medzi nami bude len sex a nič viac, ja som s tým do toho išla. Lenže teraz to neviem ukončiť.

katuskamala1
27. jún 2023

Ze nevies. Co ta okovami drzi?no nie. Vymazem bloknem cislo a vec vybavena. Teraz poplaces 3dni ale cim skor tym menej...

autor
27. jún 2023

@katuskamala1 To nie, ale zvykla som si na neho. Je mi s ním fajn.

didush27
27. jún 2023

A nevadí ti, že ti beží čas? Strácaš zbytočne čas s niekým, kto v budúcnosti aj tak nebude súčasť tvojho života a zistíš, že to bol čas stratený, aj keď teraz ti je s ním fajn..

autor
27. jún 2023

Neviem to ukončiť, pretože ma vždy nejak presvedčí, robí oči a ja neviem povedať nie. Viem, že hrá na city.

autor
27. jún 2023

@didush27 Ja už neverím, že si nájdem niekoho normálneho. A ani nechcem. Mala som dva vážne vzťahy, jeden ma podvádzal kade chodím, druhý bil. Už nechcem nikoho.

spadnutaslivka
27. jún 2023

že robí oči 😀 svrbí ťa dačo a nie že on robí oči

autor
27. jún 2023

@spadnutaslivka No aj to 🙂

maminkadeticiek
27. jún 2023

Co sa ti na vztahu s nim najviac paci?Povedal,ze ta lubi?

moonlight1210
27. jún 2023

Ako sa ho vzdat? Tak, ze chces. Ak nechces, tak to nepojde, lebo ta nic akutne k tomu netlaci.

Moze sa stat, ze za mesiac touto dobou si budes hovorit: Kiez by som to bola pred mesiacom ukoncila.
Ked budes tehotna. Alebo sa o tebe dozvie jeho zena a bude ti robit zo zivota peklo. A on sa zbabelo schova za jej suknu, lebo vsak ti nic nesluboval. Doma bude sekat dobrotu, zene tvrdit, ze je to jeho chyba, ze neodolal, lebo ty si sa sama ponukala, vyhladavala ho.
Alebo konecne dakoho spoznas a on zabudne, ze to chcelo byt len o sexe a zacne sa chovat ako zmyslov zbaveny (kludne si znici i rodinu) a robit ti peklo i tomu novemu.

mell27
27. jún 2023

@viestta mala by si začať písať scenáre na komédie 😃😂 škoda ťa je doma pri peci 😃

autor
27. jún 2023

@maminkadeticiek Nič také mi nepovedal. Páči sa mi, aký ku mne je a to, že mi je s ním dobre.

autor
27. jún 2023

@moonlight1210 Všimla som si, že dosť žiarli. Nemohla som sa s ním stretnúť pár dní kvôli práci, mala som toho veľa a on dosť naliehal a rypal do mňa, či niekoho mám, či sa stretávam s iným.

natalienka12
27. jún 2023

No tak sa ho nevzdavaj, aky mas problem? Dovtedy sa chodi s krcahom na vodu…ved to poznas.

atinkaa
27. jún 2023

@autorka dnes si uz po tej tindrovej dvojici druha, ktora nechapem na co zaklada diskusiu...ako co chces riesit, ked si si zvykla, je ti fajn...nechapem to

Jednoducho sa predas za kavu, vino, kino, podla toho, co pan ponukne a je ti dobre, tak chces potlesk, chces nam ho ukazat....alebo? 2 strany presviedcania vsetkych, preco to s nim nemozes ukoncit, tak to neukoncuj. Snad sa dokazes pozriet do zrkadla, teraz aj neskor, aj ked pani napr. stretnete, ci ona na kavy nemoze?

A ja ti inak neviem, vela zien nema sebauctu, inak by sme nemali tu Kollara nestastnika s celym tym jeho cirkusom, vela nema sebareflexiu, mnohe nemaju ziadny rozum, mnohe su este k tomu bez citu - absolutne ich netankuje ako sa citi nejaka dalsia, ale vzit sa do toho ako sa asi maju jeho deti, ktore raz v kine stretnete by si mohla....ci? dieta si bola, otca nejakeho mas...pozri do zrkadla a povedz jej, ze je to uplne ok, co robis. V nedelu si obaja skocte pre oplatku do kostola a pri kave pocuvaj o tom ako mu manzelka neda, preto ma samaritanku, dobrovolnicku, ci jak ten tvoj job volat, ako si ty.

A ak by sa u teba aj niekto zjavil tak mu povies co? vies co moj zlaty, daj mi tyzden, kym ja tu s panom na zavolanie doriesim svoje sexualne afery a chute a potom na to mozeme skocit...je jasne, ze si ta nik nenajde, lebo bohvie kto kazdy zas pocuva o tebe ako das za kavu, ci myslis, ze ostatnym tak rad neporozprava? len tebe o manzelke? lebo ta silno lubi... nechapem

katkazocele
27. jún 2023

@viestta výnimočne s tebou úplne súhlasím - každý jeden má suchoty a vždy sa nájde samaritánka 😅

maminkadeticiek
27. jún 2023

Dokazala by som uverit,ze po sex.stranke to u nich nie je ako kedysi.Pridu deti,mnohe zeny stratia chut,menia sa hormony,chlap obkukany,vasen v prdeli...Muz sa musi sexu doprosovat,je pre jeho ego super mat opat v posteli dracicu.To je zivot,dost mozne aj teba to stretne po rokoch manzelstva ak pozbieras sebauctu a najdes si chlapa pre zivot.
Si vsak ok s tym ze ina zena s muzom,ktory je k tebe slusny a pozorny (co btw nie je nic vynimocne u vychovanych muzov) vecer zaspava vedla svojej zeny,rano jej da pusu ked ide do prace,vari jej veceru,nakupuje jej darceky na sviatky,Vianoce,chodia spolu na vylety,uzivaju si dovolenky...Si s tymto ok?Ani trosku ti to nevadi?Lebo ty vlastne ores jej pole a setris tym jej pluh,ale vsetok med v tomto vztahu si zlizava ona.Ty s nim za ruku mestom nepojdes nikdy.O tom,ze ty naozaj stracas v takomto neperspektivnom vztahu svoj cas a mladost.Poznam taketo pribehy,iba jeden jediny mal happyend pre milenku aj to je otazne ci sa da nazvat happyendom,ked si do vztahu s nou doniesol z predchadzajuceho manzelstva-ktore sa skoncilo len preto ze ho zena vyhodila-iba same problemy.

mandzula
27. jún 2023

Tak, ze si uvedomis svoju cenu. A das si sancu na plnohodnotny vztah. Takto si v podstate len nastroj na uspokojovanie fyzickych potrieb neukojeneho chlapa, ktory nema gule na to, aby riesil svoje nenaplnene manzelstvo.

rossalinda
27. jún 2023

Zakazane ovocie chuti najviac🙂 predstav si ze ho mas doma, alebo on teba

bbshop
27. jún 2023

Si už zaľúbená aj ked tvrdíš, ze nie. Citis voci nemu puto a si na neho naviazaná. Chapem tvoje pocity lebo stáva sa to, ked s niekym máš intímny vztah..a to, ze je ženatý.. no uz je asi neskoro plakat nad rozliatym mliekom. V takýchto situáciách treba zist z kratšej cesty a nenamotat sa. Jedine co pomôže je nulový kontakt, ak ten nie, tak terapeut. Nie kvôli nemu..kvôli tebe. Kvôli nájdeniu svojej vlastnej hodnoty a schopnosti pustiť to co ti ubližuje. Ocividne je uz tretí v poradí, ktorý to robí.

lubkavargova1
27. jún 2023

@rossalinda zakazane ovocie najviac chuti, ale aj poriadnu hnacku z neho vies dostat...

Inak moja zlata autorka, by si neverila ako krasne ta klame. Uprimne neporadim tebe, ale jemu: utekaj kade lahsie, tu pani milenka sa zabuchla ako dvere v prievane a ja nacase to vymenit za mladsi a krajsi a bezkomplikovanejsi model...toto uz zacina sa zadrhavat

autor
27. jún 2023

@lubkavargova1 Mňa neurazíš.

autor
27. jún 2023

@bbshop Nie som zamilovaná, len mi je s ním dobre. Ale aj druhej strane viem si predstaviť vzťah s ním k by bol slobodný. Ale nie je, takže nič si nepredstavujem.

mamidomi91
27. jún 2023

Myslím si, že tým že hovoríš, že nie si doňho zaľúbená, klameš samu seba. A aj keby ti tu všetky dali návod ako to ukončiť, ajtak si budeš váš "vzťah" obhajovať.

bbshop
27. jún 2023

Myslis si, ze nie si zaľúbená, ked sa ho nevieš vzdať a vieš si s nim predstaviť vztah? Definuj zalubenost..v tvojom ponimani

kvetinka75
27. jún 2023

Jasne zena s nim nespi a teraz tu o cervenej karkulke 🤣

jan510
27. jún 2023

kastrovala by som tych chlapov

lubkavargova1
27. jún 2023

A nebodaj nemam pravdu? Zena mu akoze neda (hej verime tym bachorkam, ako aj to ze Jezisko nosi darceky) a milenka sa namotala...je cas dvihnut kotvy a zalovit v inych naivnejsich vodach

autor
27. jún 2023

@lubkavargova1 Máš, jasné, že máš.