icon

Ako sa vzdať milenca?

27. jún 2023

Stretávame sa spolu, občas si vyjde na víno, kávu, kino.. je ženatý, žena z ním nespí a hľadá inde. Má dve deti. Viem docela dosť o ňom, jeho rodine.
Viem, že je to zlé čo robím, ale neviem sa ho vzdať. Máme dohodu, že po dobu, čo som bez partnera budeme spolu, keď si niekoho nájdem, tak to ukončíme. Neviem čo mám robiť.

Strana
z7
bbshop
28. jún 2023

@fineta nikto netvrdí, ze treba súložiť kade tade a podobne. Ja tvrdím, ze nedávajte všetku ťarchu ich zlého vzťahu na plecia autorke, ktorá sa zamotala do týchto ICH problémov.

fineta
28. jún 2023

@bbshop hm, autorka nemá súdnosť, išla sa pliect niekam, kam sa nemala. Raz keď je chlap ženatý, tak jej mala zasvietiť kontrolka a dať si stopku.
Takto to vyznieva tak, že je obyčajná kukurica a on zbabelec a klamar (pokiaľ jeho rodina o jeho konaní nevie alebo akože nechce vedieť) Žiaľ, na dvoch stoličkách sa sedieť nedá. A neospravedlňuj ju, fakt to za to nestojí.

jovan236
28. jún 2023

Ale veď len sex môžeš mať aj s mužom kt. nieje ženatý že?!A nechcem ťa urážať ale aj keď to nefunguje u nich prečo do toho vstupuješ?Necítiš sa ako handra nieje to ponižujúce?Predstav si že už chceš vážny vzťah a máš muža a on to to robí tebe,je to ok?vieš spávať?

biaa
29. jún 2023

@sasa2 no ja sa cudujem že sa pani @autorka cuduje 🙂) ja sa teda nedivim

bbshop
29. jún 2023

@fineta ja nikoho neospravedlňujem, ale som človek, ktorý má cit pre spravodlivosť, vyplýva to aj z môjho povolania, takze ak dovolíš dokážem objektivne zhodnotit situáciu bez emocionálneho podfarbenia.. co vy ostatne v tejto diskusii nedokážete.. odosobnit sa a pozerať na všetky uhly pohľadu nielen ten, ktorý vám vyhovuje a hned robiť zavery o autorke a jej milencovi

fineta
29. jún 2023

@bbshop zmysel pre spravodlivosť vnímame každý podľa toho čo píšeš inak. Situácia v rodine, kde má chlap /otec milenku a tvária sa všetci v pohode, resp. s manželkou to neprebral, mi až tak spravodlivo nepríde. Ale ok, nebudem sa doťahovať...

bbshop
29. jún 2023

@fineta o spravodlivosti a nespravodlivosti sa môžeme bavit až vtedy, ak budeme mať istotu, ze aj manželka sa spovedá zo vsetkeho svojmu manželovi..hlavne z toho kvôli čomu by sa s nou mohol rozísť.. urcite by sa takých veci našlo x o ktorých on nemá ani šajnu a tiež sa manželka tvari, ze je všetko ok..všeobecne zeny su väčšie klamarky nez muži...klamú aj v maličkostiach, ked o nic nejde..tak vo veľkých veciach nepochybne tiez a jeho manželka nie je výnimkou..ale vy všetky uz len preto, ze je to chlap musíte jej držať stranu a riešiť jeho klamanie. Lebo sak "zeny držia spolu" či ako si to zvyknete tu na mk hrkutat..Uz nemienim dalej túto tému riesit lebo nemá zmysel vysvetľovať ľuďom, ze v tejto situácii sú 3 zúčastnené strany a každý z nich má na tom svoj podiel viny. Nielen jeden, nielen dvaja..ale traja.

lenadka
11. okt 2023

Ani somnou manžel nespal roky, mne tvrdil, že je už impotent a milenke, že spolu nespime, čo bola pravda, ale nie preto, že ja som nechcela 🙈😁

zuzik1407
26. jan 2024

Napíš mi

Strana
z7