icon

Ako sa zachovať?

18. okt 2022

Popri škole som chvíľu robila v bare, kde ma raz balil jeden chalan, ktorý sa mi páčil. Tam som skončila a teraz som na Tindry. Ozval sa mi ten chalan, ktorého som dlhšie nevidela a navrhol rande.
Keďže tu, kde momentálne bývam nič nie je, navrhol, ze by prišiel po mňa a po rande ma aj doviezol domov. To mesto je vzdialené 40 km. On chcel ísť na disko, alebo niekam posedieť a pokecať. Ja som súhlasila s tou druhou možnosťou. No teraz si hovorím, či je dobrý nápad dať sa odviezť? Či to, že ma odvezie autom neberie ako príležitosť na sex v tom aute? Do hlavy mu nevidím. Nechcem urobiť blbosť. Ako by ste sa zachovali?

sofia1979
•
18. okt 2022

A snažil sa o to? Dával ti najavo?

autor
•
18. okt 2022

@sofia1979 V tom bare bol normálny, dával mi najavo, že sa mu páčim, chcel byť v mojej blízkosti. Ťažko povedať viac, nemal pŕíležitosť sa prejaviť ináč.

zuzana9393
•
19. okt 2022

Trochu nechapem, ze tam kde byvas nic nie je. Ci byvas na vychode?

lulaby1982
•
19. okt 2022

Ste veľmi bystrá, áno môže to byť úplne legitímna myšlienka na to,čo píšete. Vy ste sa mu páčila,písali ste si,máte už aký taký vzťah a chalanisko by možno aj tento vzťah posunul do reálnych kontúr. Aaaa čoho sa bojíte,ak sa bojíte ,tak s ním sama nechoďte,ak ho dobre nepoznáte. Chlap nikdy nerobí nič len tak , to je ich zmýšľanie, určite nie je len tak prosocialny altruista , je tam vždy ale...

Veď ste svojpravna mladá žena a ak poviete v aute nie ,nechcem prežívať erotiku ,tak chlapcisko keď je normálny a nie to nejaký predátor a agresor,mal by zvládnuť svoju frustráciu.

Pokiaľ sa Vám páči ,tak hybaj na parket, môže z toho vzniknúť niečo pekné .Veľmi to komplikujete, veď existuje slovo nie. Naše praprastare mamy toto neriešili,išlo sa na pole a nikto neriešil kto akú má káru a kto kam koho zavezie.

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
kitycat
•
19. okt 2022

Chlapec chce prejazdit 160km hore - dole len preto aby ta videl... To nebude ziaden sexualny predator, prosim ta...

Uplne nechapem, co s tym ma Tinder? To tam ste sa nasli ci ta kontaktoval uplne inac?

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
kubkovamama
•
19. okt 2022

Ja by som sa bála ísť zrejme večer(ak chce ísť na disko) a v noci domov s neznámym chalanom jeho autom.Nie kvôli sexu,kvôli tomu,že nevieš kto to je a môže to byt psychoš.Chodte cez deň na kávu,obed a odvez sa busom.Inak 40km, neverím,že nie je fakt NIČ bližšie.Si na Slovensku,nie na Aljaške

beata_k
•
19. okt 2022

@zuzana9393 Ja zase nechapem co s tym ma vychod? Si myslis, ze tu je jedna cukraren na vychode?

irusa
•
19. okt 2022

@beata_k asi sa drží poznatku...na východe nič nie je ...len kopa noha a vidly zapichnuté....

anketkarka
•
19. okt 2022

ak je nejaká šanca, tak by som skúsila prvé stretnutie bez sadania si do jeho auta. tu dedukcie ani predpoklady nemusia byť správne.

struhanka
•
19. okt 2022

Stretnite sa tam, kde bývaš alebo neďaleko, kde sa Ti dá dostať autobusom/vlakom. Riadne ho nepoznáš a počas 40 km cesty v aute sa vystúpiť len tak nedá, ak sa vodič rozhodne, že sa nevystupuje.

domca1408
•
19. okt 2022

no myslím, že som asi staršia ako ty ale hovorím ti ,že napriek tomu a napriek aj tomu , že som pár rokov chodila na box....tak aj tak s cudzím vyslovene cudzím chalanom ktorého nepoznám a nemám overeného od kamarátov alebo dačo do auta nesadla a rovnako mu neukázala kde bývam. dajte si rande niekde na polceste niečo čo je 20 km od teba 20 km od neho a dojdi si tam busom. najskôr ho spoznaj potom mu sadaj do auta. stretla by som sa s ním až priamo v kaviarni napríklad a odtiaľ pekne zase po svojich sa rozlúčila a taho na autobus.

zuzana9393
•
19. okt 2022

@beata_k bolo to myslene ironicky, ze na vychode nic nie je. Ved sa mphli ist kludne niekam prejst, nie len do cukrarne alebo party

mimka2019
•
19. okt 2022

Že sa ešte pýtaš na radu iných...v dnešnej skazenej dobe sadnúť niekomu do auta a ísť niekam 40km? ...ak mu záleži na tebe...tak mu nebude vadiť ani prechádzka po "dedine" za denného svetla...

pipistrel13
•
19. okt 2022

urcite neist...nemusi mat naozaj ziaden umysel,ale s clovekom,ktoreho nepoznam,by som isto nesla...nedavno na prvom rande znasilnil chalan 19rocnu babu,boli sa prejst niekde mimo ludi - aj o tom pisali v spravach

sofia1979
•
24. okt 2022

Tak nerieš co už je ruka v rukáve