icon

Ako sa zachovať pri “nevere”?

mama4444
15. júl 2023

Ako rozumne reagovat ?

Nasla som partnerovi otvorenu spravu ( zaspal s otvorenym telefon na konverzacii z JEHO EX CO MA DIETA ( maju vztah kamaratsky ) vypite mal / oslava ) NEMA SA TO ANO DOVERA JE V ČUDU ….

Sprsvy ako jej poslal odfoteny svoj peni….s otazkou ci ju moze vyprasit.
Jej odpoved iba , smiaci sa smajlik a ze ty deges )

A potom ci jej moze oholit p …. ( zase smajliky )

PRPSIM VAS AKO REAGOVat.

Mne toto nepride normalne

huxy
15. júl 2023

To sa vážne pýtaš, ako reagovať? Letel by aj s tým mobilom v momente. Alebo ak je bývanie jeho, hneď by som sa pobalila a viac by ma nevidel.

nelca0510
15. júl 2023

@mama4444 nijako. Odid,Boh vie,koľkým toto ešte vypisuje.

doriiis
15. júl 2023

Chlap,ktorý chlasce a vypisuje svojej ex.Tak porozmýšľajme teda spolu ako sa zachovať,keďže sama na to nevieš prísť.🤔
Uz viem.....určite to je terno úlovok,ten tvoj.Preboha🤦

moon321
15. júl 2023

@mama4444 uz by letel karecek.to co mas doma za hovado?toto chces mat vedla seba do konca zivota?🤮🤮🤮

kristinapetronela
15. júl 2023

Také veci posielať ...jak keby je v puberte .teraz si predstav že mobil malo to jeho dieťa a nájde si taký obrázok od otca 🤦

ruxandra
15. júl 2023

Posielat fotku svojho penisu je uplne dno, letel by z domu uz len pre to

sheila121
Odpoveď bola odstránená
danica2711
15. júl 2023

doteraz si si nevšimla, že je to totálny debil?

jumama
15. júl 2023

Je dolezite, co si chces predstavit vo vasej buducnosti. Spolu/Od seba? Vacsina z nas ma nejakeho ex, a obcas mozeme zabludit do spomienok. Fantazijnych. Kto to popiera, asi nie je celkom pravdivy k sebe. Hoc len spomienka na prvu nemotornu pusu - je to hned nevera? Odvahu vystrajat mu dal alkohol. A na to by som sa zamerala - ako casto pije, ako casto v opitosti takto moze utiect tam kam nema? Moj tato, aj kamoskin, smiali sme sa na tom, mal tendenciu opit sa spolu s mojim partnerom. Aby vedel co je zac, ked je opity, ci vystraja, ci agresivnie...

mirka414
15. júl 2023

Skončil by bez toho penisu 😉

katarinka89
15. júl 2023

@mama4444 kopnúť do ritu a poslať bývalej

aandrea9
15. júl 2023

@mama4444 ako reagovať? Otvorenými dverami.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
15. júl 2023

Otrepala by som mu ten mobil o toho "penisa".

jaskolka
15. júl 2023

@jumama sorry, ale snívať o Bradovi Pittovi, či spomenúť si na prvý bozk na strednej a poslať bývalej fotku ***, s tým ze ju chce osu***t, sú dosť rozdielne veci.
A ak mu odvahu dodal alkohol, tak to len znamená ze za triezva sa akurát viac ovláda, a opitý dá tomu priestor. Co je úbohé úplne rovnako. Posielať svoje hole fotky, fuj

mamina7070
15. júl 2023

ja necerim ze ty si 46 rocna zena ? kolko si s nim spolu ? ty mas deti?

jana_eyre_2
15. júl 2023

Bože, sami mentálni atléti 😭😭

domkakvet
15. júl 2023

@mama4444 tiez neviem, ci sa to pytas naozaj, ved odpoved je uplne jasna, skoncit to s nim.

nikpa
15. júl 2023

@mama4444 takéto reči sú hodné 15 ročného nadržaneho pubertiaka a ešte posielať byvalke foto vtáka 🙈🙄 A nie, alkohol nie je ospravedlnenie. Dúfam, že už si pobalena, poprípade si pobalila jeho. Ak máš aspoň trochu úcty sama k sebe tak s ním nemôžes zostať...

saraxyz
15. júl 2023

@mama4444 kvôli čomu sa rozišli?

deti95060810
15. júl 2023

mal vypité - lebo oslava?
triezvy myslí - opitý povie....
asi ešte nemá v sebe spracovaný rozchod s ex.
tvoje miesto v tomto vzťahu je dosť diskutabilné - bola si len taká náplasť....

anketkarka
15. júl 2023

@mama4444 no nie je to veľmi pekne, asi je to nezrely chlap. Ale zasvietila by mi aj kontrolka, že mu niečo chýba. Okrem rozumu teda, ale to si musela vedieť, keď s ním žiješ. Myslela som, že chýba vo vzťahu a ten je o dvoch ludoch. Ono podľa mňa chlapi toto dokážu urobiť aj žene aj keď ju ľúbia, takže rady, že to máš s ním skončiť považujem dosť za prehnané. To sú asi ženy čo nevedia nič o citoch asi. Ja som sa ako mladá blbá rozišla s partnerom za niečo podobné ale čisto z mojej nezrelosti, lebo to bol chlap čo ma ľúbil najviac ako kedy nejaký muž potom.
Skúmala by som prečo to urobil, ako to má so mnou a s ňou. Keď ľúbi mňa a ja mu nedávam dosť pozornosti, nudí sa so mnou a preto musí toto vystrajat, tak by som skúsila popracovať na tom, aby to tak nebolo. Ak ľúbi ju a so mnou je len preto, že mu je dobré so mnou, lebo si môže robiť čo chce a má o seba postarané,tak by som to ukončila. Lebo toto bude len trápenie a využívanie naivity. Riad sa svojimi pocitmi a intuíciou. Držím palce.

simona20201309
15. júl 2023

@mamina7070 odkiaľ to máš že ma 46r? Ma syna v jasliach

saraxyz
15. júl 2023

@simona20201309 ma to v profile uvedené

simona20201309
15. júl 2023

@saraxyz a ja som si myslela ze ma okolo 20r... súdiac podla jej tém.

@mama4444 ty si reálna alebo si troll? Nedávno si riešila výživné od ex, detské jasle, a už u teba spáva nový muž? S veľkou pravdepodobnosťou dosť zlý výber? V tvojom veku si už mala mat viac rozumu.
Fakt som si celý čas myslela ze si mladá slobodná mamička.
Dúfam, že vieš čo máš s takým chlapom urobiť a dúfam ze sa dnes nehadate celý deň pred synom🙄