Ako si v 37. rokoch nájsť partnera?

15. mar 2020

Mala som zlé manzelstvo, ubližoval mi fyzicky aj psychycky. Vtedy som vôbec nemala chuť na sex, ani mi to nechýbalo , a aj som myslela ze nikdy nebude.Po rozvode som 1 rok sama s deťmi. Pár mesiacov už pocitujem ze mi akosi chýba partner. A čoraz je to silnejšie. Nikdy som nebola vyzývavá a také vzťahy co su len o sexe, neviem si ani predstaviť. Ale fakt uz mam fyzické príznaky. Pri menzese strašne bolesti hlavy, pri ovulacii zas príde namna taka chuť na sex, ze neviem co sosebou. Potom bolesti brucha. Prosim rozvedené mamicky, ako ste natom vy?Mam 37,a vobec neviem flirtovat, neviem ako na to. Ale ani nemam zaujem o vztah na 1 noc, ani vzťah ktory je len o sexe, a ami neviem kde hľadať . Ale zas na vazny vztah asi je ešte skoro po rozvode. . Blbá situácia, vobec som si nemyslela ze ja takéto pocity budem mát.

anonym0001
15. mar 2020

Normálne, urob si to sama. Radšej sama ako s blbcom.

nikol873
15. mar 2020

ak je to len fyzicke, tak neries chlapa, lebo keby si takto s horucou hlavou od niecoho vbehla by si to neskor mohla lutovat :/

sunny8
15. mar 2020

Ja som dva roky po rozchode (rok po rozvode) .. mám 26 a ešte som sex nemala od rozchodu. Neriešim to nijak. Ani mi to nechýba človek si zvykne keď je sám 🙂 máš to len v hlave

jajko22
15. mar 2020

Skus serioznu zoznamku, najprv kamarata a nech Ta neodradia idioti co tam zrejme sú, lebo Ty tuzis po laske, tak hladaj seriozneho cloveka, neviem inu moznost ako zoznamky na to sú urcene napokon.

meluela
15. mar 2020

preco by bolo skoro rok po rozvode .. a vlastne hoci aj mesiac po? akurat teda treba dobre zvazit koho si pustit blizsie k sebe, aby to zasa nebol taky hnup ktory ti bude ublizovat

majkeel
15. mar 2020

Z muzskeho hladiska, hladaj si niekoho teraz, necakaj (do 40,50 )... Cas bezi, mladost konci. Muzi nechapu zensku logiku, ze ked je zena mladsia, krajsia, vyhladava radarom nefunkcnych partnerov, potom si dava pauzy, je radsej sama. Najskor straca mladost a pekny vzhlad zlym vyberom, potom pauzami a po 40tke, ked uz vzhladovo nema moc co ponuknut, zrazu v panike hlada zufalo niekoho. A zisti, ze o jej vekovu kategoriu muzi prestavaju mat zaujem. Este sa nacakas a napauzujes, tolko, ze si tolko ani nechcela.
Tak ako zena ma zakodovane v hlave hladat schopneho muza, muz ma zakodovane v hlave, ze 40tka je hranicny vek, kde zena straca mat schopnost deti a tym v muzskych ociach prestava byt zaujimava a jedno, ci chce este nejake, alebo nie. Potom sa asi orientovat na 50tnikov, pre nich je o 10 rokov mladsia partnerka stale mladica.
Kde? Na turistike sa da prihovorit, cez deti, na skolskych akciach s dalsim rodicom,... Flirtovat netreba, staci vytvorit prilezitost, ked ta niekto zaujme, na nieco sa ho spytat a zvysok nechas na nom, ci prejavi zaujem.
Na zaciatku nemat velke ocakavania, skor iba niekto so spolocnymi zaujmami na travenie volneho casu a potom uvidite.