icon

Ako spracovať manžela?

10. nov 2022

Ahojte ako "spracuvavate" manželov keď chcete niekam večer vypadnúť do mesta zabaviť sa s kamoškami či na kávičku na 2-3hoďky a potrebujete aby ostal doma s deťmi? 🤣 Ten môj sa vždy oduva ako keby som neviem čo šla robiť s nimi 🤣

Strana
z3
denden77
10. nov 2022

poviem "dnes idem von" 🤔🤷‍♀️😊

veronikaszabova
10. nov 2022

Spracovat? Aspon den pred tym mu poviem, ze idem von, nech sa zariadi s deckami. Nepytam sa. Oznamujem.

wheel
10. nov 2022

ústne

veronikaszabova
10. nov 2022

@wheel 😂😂😂😂

boldo87
Odpoveď bola odstránená
yoxinka
10. nov 2022

Poviem mu dni v týždni, kedy má kamoška čas a on mi povie, ktorý z tých dní mu najviac vyhovuje, dohodnutý deň odchádzam a on ostáva s troma deťmi. Keď prídem domov, deti sú okúpané, najedené a v posteliach, kuchyňa je uprataná a chlap ma čaká s úsmevom a otázkou “ako si sa mala”.

beata110
10. nov 2022

Ked chcem od neho nieco tak sa mu prihovaram do mikrofonu.😜 vtedy mi schvali vsetko😊

majlo1234
10. nov 2022

Tiez vacsinou oznamujem vopred, aby si vedel zariadit cas. Ak mu to vtedy nevyhovuje, dohodneme sa na iny cas/den. Aj on chodi na ryby/huby/kavy, ked chce a nemame iny program

viestta
10. nov 2022

Nemusim ho nijak spracúvať. Od samého začiatku akceptujeme, že každý z nás potrebuje tráviť aj sam a mimo rodiny. Jedine co sa musíme dohodnúť je termín, kedy pôjde ten druhy "von" aby sme sa vedeli zariadiť ohľadom syna.

tosomja
10. nov 2022

A on ti ako oznamuje, že ide na pivo s kamošmi?

eeffka
10. nov 2022

Detto vtedy idem von. Ake spracuvavanie.

nafka0483
10. nov 2022

Deti nie su jeho, boli mu nejak nanutene? Alebo preco sa oduva ked ma ostat s detmi?

sense
10. nov 2022

Tak predpokladám ze to nie je denne a deti sú aj jeho tak nech sanezduva, ci on ide z prace rovno domov a nikam nikde nechodí ani kamošov nemá?

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2022

Deti su susedove, ze s nimi nevie byt sam? Ja nemusim nikoho spracovavat, moj manzel sa k nasim detom hlasi a vie sa o ne postarat (teda teraz uz nemusi, lebo sa zvladnu postarat same o seba).

retatka
10. nov 2022

To nemyslíš vážne že ,,spracovávate,, 🤦‍♀️On nemá právo ti nič hovoriť ,nie si jeho majetok .Zase nejaký zakomplexovaný žiarlivec ?Oznám /dohodnúť ohľadom deti /a ideš .

fowi
10. nov 2022

Jednoducho: “Láska, vtedy a vtedy sme sa s babami dohodli na víno” 🤷🏼‍♀️😀

autor
10. nov 2022

@tosomja on nikam takto nechodieva 😁 max ku kamošovi do dielne 😁

tosomja
10. nov 2022

Aj v dielni trávi nejaký ten čas kým ty si s deťmi nie?

viestta
10. nov 2022

môžeš vysvetliť kde je ten zásadný rozdiel medzi pokecom s kamošom v dielni a pokecom s kamoškami na kave?

petruldo
10. nov 2022

@beata110 😀 keby to robilo viac žien, bolo by menej "nepodarených" chlapov

zorkahorka
10. nov 2022

Nemusim ho spracucat. On sam ma vyhana 😀 tesi sa,ako si urobi chlapsky den so synmi 😀

lasona
10. nov 2022

Pekne mu oznámim že vtedy a vtedy idem von. A on taktiež. Musíme si sem tam urobiť reset.

drakaria
10. nov 2022

Niekedy neverím čo tu čítam ...čo sme v materskej škole ? Hádam sme dospelý vyzretý ľudia ...spracovavať ? Akože prepáč keby máš 13 a chces vedieť ako na otca nepoviem ale toto čo je?

ariannazara
10. nov 2022

Minule keď som dala malého spat večer som mu povedala ze idem kamoške odniesť veci 😅😅😅 prišla som domov o 1 ráno KAO a to bol pondelok🤣 môjmu to je jedno našťastie 😅

syslik81
10. nov 2022

oznamim a idem ..jak sa zduje tak sa aj odduje ...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mandzula
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
10. nov 2022

Najlepsie je mat pravidlo,ze raz za xy je vecer/den moj. ;) A ak to mas aj presne,ze 2. sobota v mesiaci a podobne,tak bude pripraveny. Inac oduvat sa moze. Je to emocia. Emocie su normalne. Aj ja obcas,ked ide muz von zavidim,ze ja nie a ze sama v noci s detmi... xD Normalne. To neznamena,ze ti predsa zakazuje,nie? Je to priam mutnost ist raz za cas von.

onedaynick
10. nov 2022

@ariannazara toto by mi vadilo, aby prisiel cez tyzden ozraty.

kayyaa
10. nov 2022

Normalne mu par dni dopredu poviem, ze chcem ist tam a tam...nech s tym rata...a nema ziadny problem..nikdy sa nezdul, nechapem ani, preco by sa mal ? 😅 co je na tom na zduvanie ? 😅

Strana
z3