Ako spracovať manžela?
Ahojte ako "spracuvavate" manželov keď chcete niekam večer vypadnúť do mesta zabaviť sa s kamoškami či na kávičku na 2-3hoďky a potrebujete aby ostal doma s deťmi? 🤣 Ten môj sa vždy oduva ako keby som neviem čo šla robiť s nimi 🤣
Spracovat? Aspon den pred tym mu poviem, ze idem von, nech sa zariadi s deckami. Nepytam sa. Oznamujem.
Poviem mu dni v týždni, kedy má kamoška čas a on mi povie, ktorý z tých dní mu najviac vyhovuje, dohodnutý deň odchádzam a on ostáva s troma deťmi. Keď prídem domov, deti sú okúpané, najedené a v posteliach, kuchyňa je uprataná a chlap ma čaká s úsmevom a otázkou “ako si sa mala”.
Ked chcem od neho nieco tak sa mu prihovaram do mikrofonu.😜 vtedy mi schvali vsetko😊
Tiez vacsinou oznamujem vopred, aby si vedel zariadit cas. Ak mu to vtedy nevyhovuje, dohodneme sa na iny cas/den. Aj on chodi na ryby/huby/kavy, ked chce a nemame iny program
Nemusim ho nijak spracúvať. Od samého začiatku akceptujeme, že každý z nás potrebuje tráviť aj sam a mimo rodiny. Jedine co sa musíme dohodnúť je termín, kedy pôjde ten druhy "von" aby sme sa vedeli zariadiť ohľadom syna.
Deti nie su jeho, boli mu nejak nanutene? Alebo preco sa oduva ked ma ostat s detmi?
Tak predpokladám ze to nie je denne a deti sú aj jeho tak nech sanezduva, ci on ide z prace rovno domov a nikam nikde nechodí ani kamošov nemá?
Deti su susedove, ze s nimi nevie byt sam? Ja nemusim nikoho spracovavat, moj manzel sa k nasim detom hlasi a vie sa o ne postarat (teda teraz uz nemusi, lebo sa zvladnu postarat same o seba).
To nemyslíš vážne že ,,spracovávate,, 🤦♀️On nemá právo ti nič hovoriť ,nie si jeho majetok .Zase nejaký zakomplexovaný žiarlivec ?Oznám /dohodnúť ohľadom deti /a ideš .
môžeš vysvetliť kde je ten zásadný rozdiel medzi pokecom s kamošom v dielni a pokecom s kamoškami na kave?
Nemusim ho spracucat. On sam ma vyhana 😀 tesi sa,ako si urobi chlapsky den so synmi 😀
Pekne mu oznámim že vtedy a vtedy idem von. A on taktiež. Musíme si sem tam urobiť reset.
Niekedy neverím čo tu čítam ...čo sme v materskej škole ? Hádam sme dospelý vyzretý ľudia ...spracovavať ? Akože prepáč keby máš 13 a chces vedieť ako na otca nepoviem ale toto čo je?
Minule keď som dala malého spat večer som mu povedala ze idem kamoške odniesť veci 😅😅😅 prišla som domov o 1 ráno KAO a to bol pondelok🤣 môjmu to je jedno našťastie 😅
Najlepsie je mat pravidlo,ze raz za xy je vecer/den moj. ;) A ak to mas aj presne,ze 2. sobota v mesiaci a podobne,tak bude pripraveny. Inac oduvat sa moze. Je to emocia. Emocie su normalne. Aj ja obcas,ked ide muz von zavidim,ze ja nie a ze sama v noci s detmi... xD Normalne. To neznamena,ze ti predsa zakazuje,nie? Je to priam mutnost ist raz za cas von.
Normalne mu par dni dopredu poviem, ze chcem ist tam a tam...nech s tym rata...a nema ziadny problem..nikdy sa nezdul, nechapem ani, preco by sa mal ? 😅 co je na tom na zduvanie ? 😅

poviem "dnes idem von" 🤔🤷♀️😊