Ako ste prišli na mužovu neveru?

29. nov 2023

Ako ste prišli nato že vám bol muž neverný. Zmena správania. Nebude sa somnou o takých veciach rozprávať. Tak to mi ani nepíšte. Len tie co mate skúsenosť že vedeli ste že niečo je vo vzduchu a prevalcoval sa to. Ďakujem

alandra
29. nov 2023

Pozrela som mu mobil ( a nehanbím sa za to, spravila by som to zas)

888elizabeth
29. nov 2023

Ak mu dopraješ pravidelne aspo 3x do týždňa kvalitný orálny sex a sexuálne spolu žijete, nie je dôvod sa toho obávať podľa mňa. 🙂 Ak také veci nemá, potom môžeš mať podozrenie. Táto téma patrí ale do inej kategórie, zaradila si to do detských zdrav. rpoblémov..-.

lili1313
29. nov 2023

@888elizabeth riadne naivný pohlad

h2
29. nov 2023

@lili1313 Presne to som chcela napísať.

januska12323
29. nov 2023

@888elizabeth blbosť, ľudia podvádzajú z iných dôvodov. Nedostatok sexu je len jedna z výhovoriek.

janettdamian
29. nov 2023

@888elizabeth a čo je žena len nejaký bezduchý nástroj na uspokojovanie muža. Treba si hlbšie "naštudovať" ako funguje sexualita. Na čom sa má skutočne vzťah muža a ženy zakladať, a potom môže byť aj zdravý intímny vzťah.

pralinka25
29. nov 2023

@888elizabeth by si sa asi cudovala ale aj chlap co ma doma denne sex moze podvadzat.

babulka3110
29. nov 2023

Uhmm. Milé žienky . My ženy nie hračky na sex. Myslieť si , že keď neurobíš orálny sex 3x do týždňa svojmu manželovi, že si zlá manželka a že to je dôvod na neveru , je riadne od veci . Nechcem uraziť žiadnu ženu , každá sme predsa iná ale žiadna žena by si nemala myslieť že, manželstvo je len o kvalitnom sexu. Do určitej mieri áno ale určite to nehrá hlavnú rolu.
Nie sme predsa hráčky pre mužov či sa mýlim. ?
Chlap keď chce podviest tak podvedie aj keby ste mu mala orálny sex robiť nonstop .

7lenka11
29. nov 2023

@888elizabeth si si tým istá? Sex rozhoduje v mizivom percente. Raz som sa o tom bavila so psychologičkou a páry v poradniach jej hovorili o uplne iných dôvodoch.. najčastejšie sa objavoval dovod stereotyp vo vzťahu, únava z rodinného života, nové mladé a príťažlivé kolegyne, zo strany žien bol ako dovod uvádzaný, že po materstve stratili sebavedomie a muž o nich prestal javiť záujem.. nie sexuálne, ale uplne bežne - chýbali rozhovory, dotyky, spoločný čas..

moonlight1210
29. nov 2023

@888elizabeth zly sex je 80% vztahu a dobry sex len 20% vztahu.

Teda ked je sex zly, tak ano, stupa moznost, ze sa obzrie inde. Ale pri dobrom sexe jeho dolezitost klesa a stupa dolezitost aj inych veci (ako dusevne porozumenie, podobne nazory, priority, sulad, atd.).

Asi ako ked nemas na chleba, tak chleba je pre teba dolezita vysoka meta a meritko toho, ako ti je dobre.
Ale ked ho mozes mat kazdy den, tak uz rozmyslas, ze je dolezite v zivote mat aj nieco dalsie lepsie, trebars kolace.

Takze do istej miery mas pravdu, ale kvalitny sex napriek tomu nie je zaruka vernosti.

erickatt
29. nov 2023

Vykrical mi , ze ona bola uzasna co vsetko robila a ako sa snazila. To sme mali 2 male deti..ja na starosti vsetko ale!! Ved som na dovolenke. Asi tak. Den po tom co ma podviedol

marseillefan
29. nov 2023

@888elizabeth veľmi sa mi páči tvoj entuziazmus a odkazujem tvojmu partnerovi, že si výborne vybral... ale nie je celkom pravda, čo píšeš. Aj takí chlapi podvádzajú 🙂 I keď pravdepodobnosť je samozrejme nižšia.

kinats
29. nov 2023

@januska12323 ale ta najpodstatnejsia, u mna zas neobstoja " dristy " o emocionalnom ochladnuti. A neprekonatelnych nazorovych rozdieloch.

salamistka
29. nov 2023

@marseillefan to je skôr naivita podľa mňa...partnera to aj tak po čase omrzí, tá vždy pripravená, stále "poruke" žena, ktorú nemusí o nič žiadať a 3x do týždňa sa mužovi hádže na kolená k nohám, len aby ju nepodviedol

majlo1234
29. nov 2023

@888elizabeth dste si zabudla, ze treba muzovi servirovat raz denne teple jedlo, hladkat mu ego a starat sa o seba

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matkahelka
29. nov 2023

@888elizabeth pisala som to tu uz viackrat, zopakujem. nas byvaly sused mal manzelku ako z katalogu, na strednej vyhrala sutaz krasy, aj po 3 detoch vyzerala ako modelka. bez stipky makeupu vyzerala ako z titulky elle. varila a piekla tak, ze cela partia sme sa k nim vzdy tesili na oslavy, lebo jedlo od nej bolo famozne. kolko fajok do tyzdna mu robila neviem, ale stale kupovala nejake podvazky, hracky, on sa parkrat po par poharikoch kamosom pochvalil, aku ma doma v posteli dracicu. a napriek tomu vsetkemu si nasiel o 13 ci 15 rokov starsiu, uz babku. rozviedol sa kvoli nej. sexu s nou vela asi nemal, kedze ona mala choru dceru a takmer nonstop sa starala o svoje 2 male vnucata. a skoncilo to sice happyendom, lebo sa po par rokoch k sebe opat vratili a su stastni, ale teda urcite neplati ani zdaleka, ze chlapi podvadzaju len tucne, skarede, zle gazdine a frigidne. chlapi podvadzaju, lebo ich nebavi stereotyp.

patinqaa
29. nov 2023

@lili1313 uplne suhlasim. Mam kamosku ktora mala rada sex radovky a mali to s muzom casto aj denn. A muz ju podviedol. Takze mozes mu dat xy krat aj do dna ale ak chce podvedie a odide

autor
29. nov 2023

@888elizabeth to vôbec nie je pravda. Chlap je ešte viac aktívny keď ma milenku.

kiwi3
29. nov 2023

@matkahelka no to by som zrovna nepokladala za happpy end, ze sa k nej vratil vierolomnik, ktoremu nebola nikdy dost dobra... chudera zena.

ale ano, suhlasim v tom, ze krasa, snaha byt dokonala a ani sex niekolkokrat denne nie je ziadna zaruka toho, ze niekoho partner nepodvedie. tolko prikladov vidim v okoli aj v (bulvarnych) mediach napriklad 🙂... to su prave potom casto rozni sexualni zavislaci, co v zene nic ine ako objekt vhodny na prekotenie nevidia. staci, ze sa s nejakou najde prilezitost.

matkahelka
29. nov 2023

@kiwi3 pre nezainteresovanych to happyend byt nemusi, pre nich (a hlavne ich deti, ktore rozvodom velmi trpeli) bol a stale je.

kiwi3
29. nov 2023

@matkahelka neviem, mne to pride hrozne ponizujuce pre tu zenu.

majlo1234
29. nov 2023

@jj298 niee, chlapi nie su az tak jednoduchi, tam musi byt teple vsetko, aby nepodvadzali😃
Ale k veci, ked chce niekto podvadzat, tak bude. Podla mna neexistuje efektivny sposob, ako tomu zabranit. Samozrejme, treba sa o vztah celkovo starat, aby nevyhasol, ale ani to nie je zaruka.

joannita
29. nov 2023

Autorka, prvy partner - siesty zmysel, druhy - pocitac a treti - telefon. Tak som na to prisla.

breznica
29. nov 2023

@888elizabeth môj ex mal sexu koľko chcel,navarene, upratané, mňa ako modelku a aj tak si našiel inú

sergejj
29. nov 2023

@janettdamian zaujimave je ze ked je tu tema manzelov starsich a manzel nechce tak casto vtedy je 50% prispevkov ze nech mu da cas na spamatanie a ked pol roka nie nech si najde milenku. 😀 ah zeny 🫣

sergejj
29. nov 2023

@breznica ono mat sex a sex je rozdiel a tiez mat navarene a navarene. 🙂😉

derdia
29. nov 2023

Ak si najdes chlapa, ktory si zaklada len tom sa uspokojit tak ano taky ta podvedie hocikedy.. Ale ak mas normalneho chlapa, ktory s tebou spava, podla moznosti😋
A aj tak jevsetko ok, tak to nespravi... Su aj chlapi, ktori maju moralne zasady. Ale ake a ci vobec, tak to treba zistit.

lenka1993
29. nov 2023

Intuícia. Vedela som že sa niečo deje. Potom stačilo prečítať pár správ v telefone. Milenky mal 3 a na všetky som prišla rovnako. Dnes som šťastne rozvedená.

breznica
29. nov 2023

@sergejj mrzí ma,že máš skúsenosti len so zlým sexom🤣 a s nahouby jedlom 🤣