Nevera po 9 rokoch partnerstva

ciarra66
1. júl 2021

Po 9 rokoch partnerstva z toho necele dva roky manzelia...vraciam sa spat do zahranicia po tom co sme sa s muzom dohodli ze lepsie bude ak dieta porodim na Slovensku a ze aj to prostredie bude lepsie pre nach oboch.
Cely ten rok na Slovensku badam zmeny na muzovi ked prisiel za nami na Slovensko.Po porode sa dva tyzdne neukazal a chodil sa zabavat,na Vianoce od nas opat utekal.Rozhovor nepomohol ,kedze z jeho strany nebola ziadna reakcia. Prisiel den D vraciame sa s dietatom do zahrancia ,kde po dvoch tyzdnoch zistujem neveru..nebola to jedna noc...jedna sa o niekolko mesacnu neveru a podla jeho spravania usudzujem, ze to zacalo uz vtedy ,ked som mala rodit.Kedze si mobil braval vsade a tvaril sa ze ho prehana z nasej vody s vodovodu.My co sme boli ako soultmates a cim sme si prezili .Mame dom,auto,zazemie,dobru robotu,dieta a on sa necha zmanipulovat babou z roboty kde robim aj ja ,ktoru osobne poznam a ktora vedela ze mame rodinu

hejyou
1. júl 2021

@ciarra66 smutne,ale teraz to nechaj tak aspon kym si na mat.dovolenke a uzivaj si dieta,na chlapa sa vykasli,nech aspon zmeni pracu,ked sa bude ako tak snazit....uvidis ako sa to vykristalizuje.

anjelicek26
1. júl 2021

Ach jaj zle sa to cita, hlavne toto neni nejake posmyknutie, ale seriozna bokovka, ktora trva uz dlho :( Ja by som take nic neprekusla, zazemie-nezazemie bohuzial on je na vine, ze tato idylka sa zruti ako domcek s karat. Len neviem, ako dlho potrva, kym pochopi, o co prisiel...asi vtedy, ked mu das do ruky kufor s vecami, ze sa moze odstahovat a posles papiere o rozvod a vyzivne a vyzivne pre ex-manzelku... boh vie, ci pre tu babu s roboty bude rozvedeny s holym zadkom a kazdy druhy vikend dietatom u seba az taky atraktivny...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaki3
1. júl 2021

Ked je capovi dobre ide na lad tancovat, tak sa to hovori nie? Nerozumiem preco toto maju potrebu niektori ludia robit. Prajem ti hlavne vela sil, sustred sa na dietatko, chlap casom pochopi, ze urobil chybu, ale ty uz potom budes nastastie niekde inde a silnejsia.

ciarra66
autor
1. júl 2021

@anjelicek26
hejyou
Na zaciatku som mu urobila scenu, kedze sa ku mne spraval ako k cudzej ,nerozumela som tomu a nevedela som ze ma podvadza ,tak sa mi konecne priznal ze uz nevie co ku mne citi,ci chce pokracovat vo vztahu a ze nevie co chce od zivota. To bola prva facka pri ktorej som sa zrutila a snazila som sa mu vysvetlit co mame ,co sme dosiahli vlastnym usilim.A to ani nevravim co sa tam cely ten cas dialo,neustale klamstva,no ten clovek sa zmenil o 180' ,nespoznavala som ho.Samozrejme ze som sa pustila do patrania ale od zaciatku mi tvrdil ,ze s tou zenskou nic nema ze to nie je jeho typ.
A ked som zistila vsetko,zacala som nas s dcerkou balit,ze odchadzame naspat na SR uz natrvalo.S rozvodom suhlasil dokonca sa aj na chvilku rozcitil ale potom sa opat usmieval ako keby sa nic nedialo. Neskor ma asi 3 dni prosikal nech mu odpustim ,ze to nebol on a ze nech zacneme niekde inde.Dokonca este aj pri proseni o odpustenie mi klamal..chore.
Ale ja baby by som uz nikdy nedokazala s takym clovekom zit.Zhnusil sa mi neskutocne.Kedze vedome nam rozbil rodinu a ani ho to nemrzelo.Ta zena chodila ku nam domov..vsetko sa mi tu hnusi.

ciarra66
autor
1. júl 2021

@anjelicek26 v pondelok letime naspat na SR..takze budu mat volne ruky a mozu pokracovat v tom co si rozrobili.Boze on je taky hlupy,ta zena tam spavala len s vyssie postavenymi ludmi aby sa niekam dostala..on to vsak nevidi ale tak mu treba nech s nim vypecie.Prajem mu to!
Mrzi ma ,ze dcera bude vyrastat bez otca, kedze v kontakte s nou velmi nebude .

luccija
1. júl 2021

@ciarra66 smutné musí to byť pre teba ťažké, ale zvládneš to čo iné zostáva.Aspon buď rada, že sa máš kde na SK vrátiť.Ja som čítala článok, že obrovské percento mužov už neviem presne v tehotenstve a čerstvo po pôrode si nájde bokovky boja sa zodpovednosti dieťa je tu už navždy, zmeny, a potrebujú chudacikovia utešiť.
Ďalšie pozitívum je, že si malú porodila na SK a nebudete sa natahovat kde bude bývať...tým rokom si od Vás odvykol neprežíval to, čo mal prežiť s dcérou čo Vás malo spojiť podľa mňa len využil veď zostaň na SK pomôžu Tu ...mrzí ma to nechaj ich tak za chvíľu budú žiť bežný život veď vieš, že prvý rok sú motýle a chémia ...

retatka
1. júl 2021

@ciarra66 Veľmi,veľmi smutný koniec .Rok ste boli bez seba ,nezdieľali ste život spoločne ,vzdialili ste sa a odcudzili .Nie každý zvládne vzťah na diaľku .Určite toto v tom zohralo rolu .No aj tak ho to neospravedlňuje .Zachoval sa ako bezcharakterný človek .Predtym bolo všetko v poriadku ako si odišla?Mas to veľmi ťažké ,no šťastie ,že si to zistila a nežiješ v klamste ďalšie roky ...Je super,že máš zazemie na SK,máš sa kde vrátiť .Po čase to prebolí a začneš nový život .Budeš vďačná,že ti odišiel zo života a ty si získala šancu na nový ,krajší život s dcérkou ,možno i s novým partnerom po čase.

ninusa221
1. júl 2021

Spravila si velmi dobre že si to hned takto ukončila. Podviedol ta raz podvedie ťa znova. Užívaj si materskú a môžno tu stretneš niekoho.

ciarra66
autor
1. júl 2021

@retatka prvy rok vztahu sme fungovali tak,ze sme sa videli raz mesacne cez vikend.A do tohto sme sli s tym ze to zvladneme,ze za nami bude chodit casto.Zial aj ked dosiel tak od nas utekal prec.
Praveze sme mali krasny vztah,intenzivny ako na zaciatku,nikdy na mna nedal dopustit,starostlivy,pomahal so vsetkym.Nikdy by som nepovedala,se on bude niecoho takeho schopny hlavne po tom co ho byvala partnerka podvadzala a aj jeho rodicia si presli neverou a za to ich odcudzoval.Cize pre mna je toto stale ako zly sen a nedokazem to vstrebat a pochopit.

misickaa4
1. júl 2021

@ciarra66 urcite rozvod a tej chudere by som osladila zivot.

marika5555
16. júl 2021

@misickaa4 a ako?

ciarra66
autor
22. júl 2021

@ciarra66 dievcata osladila som im zivot obom.Dozvedela som sa ,ze ta baba chodi vysmiata v praci,no nedalo mi to a tak som si vytvorila skupinu na FB pridala som kolegov z prace a pridala som aj vedenie a zverejnila to aby to vedeli vsetci.Ved co ked sa maju tak radi nemaju co schovavat ze?

marika5555
24. júl 2021

@ciarra66 a aj tam reagovali?

makakova
23. mar 2022

@ciarra66 pekne 👌

liliana8
29. nov 2023

@ciarra66 Ahoj, mam velmi podobne pocity po prevaleni nevery v nasom 12 rocnom vztahu? Ako to u vas nakoniec dopadlo?

ciarra66
autor
29. nov 2023

@liliana8 ahoj .Rozviedli sme sa. Ja žijem s dcerkou na SR u rodicov a on zostal zit v zahranici.
Stastna a spokojna,dokonca viac a aj bez neho 🙂

andigab
30. nov 2023

@ciarra66 a prekvapenie v práci malo nejaký účinok?

katkazuz
30. nov 2023

@ciarra66
Vôbec to neoľutoval? Ostal s tou kolegyňou?
Zaujíma sa o dcérku?
Prepáč, ak som moc zvedavá 🙈

liliana8
30. nov 2023

@ciarra66 Tak sa drzte, nech ste s dcerkou stastne a stretnete este niekoho dobreho 🍀

ciarra66
autor
2. dec 2023

@katkazuz neviem ci su spolu ,nezaujimam sa o to.
Dajme tomu, ze sa zaujima aspon takto online ked si najde cas.

katkazuz
2. dec 2023

@ciarra66
Ďakujem za odpoveď a prajem vám aj s dcérkou všetko dobré 🥰

andigab
2. dec 2023

@ciarra66 nech ste šťastné, dievčatá

ciarra66
autor
2. dec 2023

@katkazuz Dakujeme🙂

ciarra66
autor
2. dec 2023

@andigab Dakujeme🙂