icon

Ako ste sa vyrovnali s tým, že má inú?

10. jan 2023

Skúsenosti?

Strana
z2
autor
10. jan 2023

@viestta áno máš pravdu aj si ma rozosmiala,ale tým pocitom nerozkazem

laurika999
10. jan 2023

Bude Ti to chvíľu trvať, to je prirodzené. Ale nedávaj tým pocitom priestor.
A ako si sa dozvedela, že on sa vrátil k bývalke ?

linduska85
10. jan 2023

Po čase sa stym da zmierit nie hned ale po čase sa na to naučíš

toskanka
10. jan 2023

V tomto smere ďakujem Bohu za svoju povahu. So mnou keď sa niekto raz rozíde alebo mi dá dôvod na rozchod, je koniec, idem ďalej.

autor
10. jan 2023

@laurika999 máme rovnakú partiu tam sa to šíri rýchlo

autor
10. jan 2023

@toskanka závidím

laurika999
10. jan 2023

Chápem

karolinakr
10. jan 2023

kuli pikle uz počas tvojrj pritomnosti, neexist, ze tyzden po rozchode s tebou uz ide ruka v ruke s ex..mozno to bolo uz dlhšie planované

toskanka
10. jan 2023

@autor Zober to ako fakt, že to takto je, že tvoj ex je takýto človek. Ani jeho ex ex nebude jeho konečná stanica, len nenašiel nič lepšie a bude hľadať ďalej. Buď rada, že s takýmto človekom nemusíš strácat čas. Čas je to najvzácnejšie, čo máme a čo môžeme niekomu venovať.

barborachors
10. jan 2023

Normalne, hojí si ego u inej, a po nej pravdepodobne bude zasa ina a tak dokolecka. Co ho riešiš, najdi si nejaky program. Chlapov je milion. Ber to ako super šancu najst lepšieho pripadne bohatšieho haha. Chod nakupovať alebo na kozmetiku alebo sa vykecat ku kamoske. Teraz mas príležitosť na sebe zamakať. Alebo sa chod bavit. Proste zamestnáj si hlavu a naplanuj aktivity. To pomaha.

zuzlaka
10. jan 2023

Pre mňa by to bol jasný koniec, že sa mám posunúť preč, ďalej. Zavrieť knihu a zabudnúť a otvoriť sa niečomu novému. Trvá to, nejde to len tak, ale podarí sa to.

laurika999
11. jan 2023

@karolinakr Aj to je možné

tahanka
29. júl 2024

@viestta ,🤣🤣🤣🤣🤣

Strana
z2