Ako ste sa vyrovnali s tým, že má inú?
Skúsenosti?
@kiwi3 môj frajer,resp sme mesiac po rozchode ale ešte to skúšal sa vrátiť a teraz toto
Musíš zabudnúť, sústrediť sa na iné. Na prácu, prípadne školu, na priateľov, záľuby, venuj sa sama sebe, tomu, čo ťa baví.
normálne. prešiel určitý cas a ono to prestalo bolieť.
davas velmi malo indicii. skusal to, lebo si chcela ty alebo on? ak on, tak zjavne necitil zaujem. ak ty, tak on asi uz zaujem nemal (len ta nechcel sklamat, tak sa trochu donutil) a potom isiel po svojom. ako sa s tym vyrovnat? len casom (ten najlepsie preklenut nejakou zmysluplnou aktivitou)
@kiwi3 on to skusal a čo je najhoršie vrátil sa k ex predomnou
Máme tomu rozumieť tak, že Ty si bola iniciátorka rozchodu, potom to skúšal ešte raz, aby si mu dala šancu a keď si mu ju nedala, našiel si inú ???
Prilis skoro ho to prebolelo.nevue byt sam,vypomsti sa mu to.a este ak sa vratil k ex... nuz co ti poviem.mysli na to,ze si mozno aj vyhrala a mas sancu na novy a lepsi zaciatok
A čo je na tom najhoršie, že sa vrátil k ex? Nevidím rozdiel, či je s bývalou, alebo nejakou novou. Ak som správne pochopila, ty ho nechceš. Tak čo ťa to trápi?
@h2 presnejšie info nechce dať, všetko píše útržkovite. Ťažko hľadať odpoveď.
Ale ak sa chalan dal do kopy z nejakou inou ženou, hoci aj z bývalou je to jeho vec a tiež na tom nevidím nič divné. Čo bude sám a utápať sa v tom, čo bolo.
Toto mi skôr príde ako nejaký truc zo strany autorky. Keď nie je so mnou, ani z inou nebude.
@zorkahorka Ak to aj skoro prebolelo, zrejme k autorke nemal až taký hlboký cit, aký by si ona priala. A možno to aj niekde intuitívne tušila. Píšem možno, keďže stále nevieme, kto vlastne inicioval rozchod.
Skusal sa k vratit k ex a teraz ma nejaku dalsiu? Treba ti takeho ehm.. v zivote za partnera?
@laurika999 Podľa všetkého to vyzerá, že ona nechala jeho, prípadne ak aj nie, tak teraz ho už nechce. Ale on inú mať nemôže, len ju musí teraz zbožňovať až do smrti. To už by som skôr pochopila, keby ju mrzelo, že ju nechal kvôli inej, že ho chcela, ale on ju nie.
Ale takto?
Pouzite treba vyhodit, nech aj tulave macky maju co zrat.
@h2 aj ja to tak vidím ako Ty
@h2 Nechcem sa nikoho dotknúť, ale možno zistil, že bývalá bola predsa len lepšia, ako autorka.
@laurika999 Skôr sa obávam, že išiel za bývalou len preto, že ho súčasná nechce. Na mieste tej bývalej by som ho nechcela ani ja, to už aká musí byť zúfalá, keď ho zobrala späť? ☹️
Tak ste po rozchode, nedali sa opatovne dokopy, takze je slobodny clovek a moze si so svojim zivotom nakladat ako on uzna za vhodne. Aj vratit sa k tej pred tebou, aj vratit sa ku ktorejkolvek, ktoru kedy mal an najst si uplne novu. Ty si minulost pre neho, on je minulost pre teba. Neviem co riesis? Ze sa neutapa v smutku? Tes sa, ze si sa zbavila takeho exota, co preskakuje z jednej na druhu, potom na prvu a potom este na dalsiu. Ci by s bola najredsej ak by sa taky chmulo vratil k tebe?
@h2 tiež pravda
@laurika999 ja som mu ju už potom dala
@h2 chcela som tomu dať ešte šancu,tak lebo vravel že k tej ex už nikdy nič atd
Čo si mu dala ? Nechápem. Veď si písala, že si ho nechcela, aj keď sa chcel vrátiť. A stále si nenapísala, aký to bol rozchod a z koho strany
@laurika999 tak sme sa dohodli že koniec ale skôr z mojej strany,potom sme to ešte chceli skúsiť no už asi nič z toho
Tak potom neviem, čo si z toho robíš veľkú hlavu, kašli naňho, však sama píšeš, že už má druhú, tak by som to nechala už tak predsa🙂
Tak potom už sa v tom nerýp. Zamestnaj si hlavu niečím iným, ako riešením jeho osoby. Nech je s kým chce.
Tak v tom prípade sa s tým vyrovnaj ľahko, zbavila si sa chlapa, akého určite vo svojom živote nechceš. Hlavne ho neber späť, keď ho tá bývalá, čo je teraz súčasná, vykopne. Lebo zrejme sa bude chcieť vrátiť zase k tebe. 😁
@viestta Tie tvoje "hlášky" sú niekedy svetové 👍. "Pán v striedavej starostlivosti" 😂.No vystihla si to zrejme najlepšie z nás.
@fomelka je mi smutno za nim

ze ma inu kto?