icon

Ako to mám chápať?

5. nov 2022

Ahojte zažili ste situáciu ako ja ?
Mam 27rokov a 3rocnu dcerku .Partner má 39 a sme spolu skoro 10 rokov.
Náš vzťah už pár rokov nefunguje a ani po tej sexualnej stránke.Ale stále sme spolu už len koli dcérke.
Mame dlhoročného kamaráta(35r). On ma 2 deti a "partnerku" funguje tak isto ako ja.Tiez nefunkčný vzťah
No ale vrátim sa k tomu čo sme vlastne chcela napísať.
Už asi rok sa ku mne správa ten náš kamarát tak zvláštne.
Napíše mi ,volá mi sem tam len tak.Ked som v meste a vidí moje auto hneď píše že nedám ani vedieť že som tu.
Tak asi posledného pol roka keď vybehnem do mesta tak sa mu ozvem. Bud sa stretneme niekde na parkovisku a pokecame alebo vybehneme na kávu.
Toho posledného pol roka sa pozerá na mňa takým hlbokým pohľadom, pousmeje sa .naposledy sme boli spolu v sobotu. Celý čas sa mi pozeral do očí a usmieval sa .Dosť dlho bolo hrobové ticho a len sme na seba pozerali.Ja som nevedela ani čo povedať. Tak nakoniec so mňa vypadlo že by som potrebovala zoservisovat auto u jeho kamaráta. Pochválil mi vlasy, že mám na sebe sexi leginy.......
Tak ako sympatický je ale žeby som padala na kolená to nie. Ale niečo ma k nemu pritahuje ale vyzorto neni. Ako keby mal v sebe magnet 😂
Neviem to opísať...
Niesom ten typ čo si nechá pomotat hlavu hocikym len nerozumiem tomu ako sa na mňa pozerá.
On je typ čo má na jazyku tak to povie .Nemá problém poslať peknú ženu do riti .Bola som svedkom ako ho pekná vysoká blondínka balí a také kopačky by som nechcela veru dostať tak ako ju on poslal kade ľahšie.
Naozaj nerozumiem to chovanie ku mne .
Poznáme sa dlho aj viem aké tiky má ale toto ma prekvapilo. 🙈

lulaby1982
5. nov 2022

Ten muž čo ho opisujete vyzerá byť maco, je si vedomí svojich kvalít. Neviem bola ste svedkom toho ,že ako nepekné sa správal k žene , ako mohol ju slušne odmietnuť a povedať jej,že nie je jeho typ a nie robiť pred Vami bábkové divadlo a posielať ju do horúcich pekiel, viem si to živo predstaviť ako ten muzikál prebiehal. Tá žena bola človek a to,že on si chce splhnut pred Vami a okoze brutálne odmietne zenu tomu veríte ? Ja mu neverím, keby ste tam nebola podla mňa pretiahne aj jej ponožky nielen ju a má s ňou pomer.
Nejakým spôsobom mu imponujete ,páčite sa mu ,chce Vás asi dostať tam,kam všetci macovia. Ani náhodou to nevyzerá na slušného gentlemana,takto sa bavia zurvalci, grobiani a agresori.
Viem si ho živo predstaviť, falošný alfasamec, kt. bude vyprávať byl, vsude , vsechno zna, on je to šťastie ,kt. postretne ženu , bez neho nie je nič , falošné lordstvo, kt. žena domáca obyčajná ,resp.otrokyna perie osrate trencle a on bude hrať granta.

Pozrite sa smerom domov a začnite makať na vzťahu a oblúkom sa vyhýbajte takýmto alipasom. Čo bude robiť s Vami, keď inú ženu za prítomnosti Vašej poslal do čerta, všímajte si ako sa správa k matke,sestre, čašníčke,predavačke a hlavne keď je frustrovaný,nie na vyletiku ,zážitok zo zivota,keď sa niečo pokazí ,ale.nejde, uvidíte tu dúhu nadávok nasmerovanych aj voči Vám. Príde nový objekt záujmu a Vás bude castovat ako poslednú kozu .

lulaby1982
5. nov 2022

Budete ešte kukať ako Vás zoservisuje ,šak opacte jeho šarm . Toto sa Vám páči taký grobian a hulvát ?

anickabasnicka
5. nov 2022

@lulaby1982 tvl, to jako fakt?..... tak vas potkat jako muz,tak hodim penezku na zem a zdrham. tolik nenavisti k jednomu chlapovi,o kterem se tady pise,tak to se jen tak nevidi.nebyla jste to to vy,tou blondynkou? jak muzete nekoho tak zostouzet a vedet o nem jen par vet.

maria1989
5. nov 2022

@lulaby1982 👏👏👏

stanulienkat
5. nov 2022

Chce zasunut, tak sa snazi. Asi vidi, ze budes lahka korist.

leskovael
5. nov 2022

Ty nefunkčný vzťah, on nefunkčný vzťah. Pol roka sa stretávate v meste, chodíte na kávy. Čo tu potrebuješ pohladiť ego a počúvať ako je z teba hotový? Áno začal chváliť vlasy aj sexi legíny a len čaká, kedy spolu už konečne začnete spávať. Či čo myslíš, čo iné by tým chcel povedať 🤦‍♀️
Keby ste každý radšej miesto vašich káv, venovali čas tomu, koho máte doma.... Ja toto nechápem. A to sa mi tiež stalo ako som bola kontaktovaná poza chrbát mužovi "kamarátom". Jedodnuchá odpoveď ak je niečo surne čo vedieť mám nech sa páči som na mobile, ak nie tak nič, nestretávam sa poza mužov chrbát, nemam dôvod. Ani keď je vzťah funkčný a už vôbec nie keď je kríza a nefunguje to.... Ja fakt nechapem že si potrebujete komplikovať život takýmito vecami. Začať spolu spávať, trpnut kedy sa to prevali a v neposlednom rade by ma začal niekto nedajbože "z lásky" vydierať ze to povie mužovi. To vám vážne toto stojí za to? Veď upracte si vzťah, keď to nejde choďte od seba s mužom / on so ženou a potom si veselo "hľaďte do očí na kávičkach" a sexujte o 106.

sissy27
5. nov 2022

Prvá a najdôležitejšia rada: problémy v manželstve sa neriešia s tretími osobami.
Priťahuje ťa to, že dáva najavo záujem a to už od svojho muža nemáš. Priťahuje ťa adrenalín, vzrušenie, tajomstvo… a on by akurát tak chcel trtkať 😃 no a kde by to bolo ľahšie ako u kamošky v nefunkčnom vzťahu, ktorú už dávno nikto nepretiahol? 🤷‍♀️
Mimochodom, ak ti pochválil legíny, tak to je celkom desivé 😂 keby zadok v legínach tak ešte dajme tomu, ale legíny? 😂

jaskolka
5. nov 2022

Už len to, keby nejaký muž hulvatsky odmietol nejakú ženu, by svedčilo o jeho úrovni. Čiže za mňa by skončil v tom momente.
Lebo keď sa tak dokáže chovať všeobecne voči žene, tak kľudne o nejaký čas môže byť taký hulvat aj voči tebe. Hoci tetaz na teba pozerá ako na maľovaný obrázok.
Vždy sa dá slušne správať aj odmietnuť.
Druhá vec je, že ste vlastne obaja zadaní a pritom už sa "niečo deje". On ta bali, ty sa namotavas
A pochváliť legíny? To co je ta kompliment? 🙈

miadi
5. nov 2022

@sissy27 presne aj sa smejem na tych sexi leginach. 🤣to je take trosku lepsie ako sexi teplaky.

miadi
5. nov 2022

Si na naj ceste mat pomer s kamosom co sa ti ani nepaci staci ze mà zaujem a polichoti .Nie je ziadny magnetizmus medzi vami. Len si uz na takom dne.. ze sancu by mal hocikto. Prestan sa snim stretavat a ries vztah s manzelom alebo sa rozved a potom najdes chlapa co ta bude pritahovat zaujimat chciet ta Nie len na sex a Hlavne bude bez PARTNERKY a DETi.

wheel
5. nov 2022

@lulaby1982 Skvely prispevok 🙂

A ani som netusil, ze hulvatsky dat niekomu kopacky je nieco co sa da obdivovat. Clovek ktory tak zaobchadza s ludmi , mna skor odpudzuje.

timing
5. nov 2022

Tak si v hlave premietli buducnost. Evidentne mu chyba sex a ty di dostupna. Pol roka nabiehania? Ten uz urcite zasunul aj inde,ale ked vidi,ze sa chytas tak preco nie? Preco ostava vo vztahu? Lebo mu to vyhovuje ma full servis a obcas mimo sex. Ty v podstate uz prehlbujes vasu krizu. Ak so svojim nechces byt, tak odid. vysporiadajte sa a potom sexuj s kym chces.
Ale ak to nechces urobit, tak zacneme " milenecky vztah" ktory raz praske a to bude ine rodeo.

zmrzlinka2021
5. nov 2022

Mne je ľúto len tých detí

nely1704
5. nov 2022

,, Ten kvietok je najkrajší O KTORÝ SA STARÁŠ" ...sa píše v jednej múdrej knihe.
Začni sa starať o rodinu , o budovanie vzťahu s mužom , pripadne choďte na párové poradenstvo, nie jeden vzťah sa takto už zachránil. Nehľadaj výhovorky a nehadž vinu na nikoho, neľutuj sa... Si za vsetko zodpovedná len TY sama a predstav si, čo povieš dcére o 10 rokov , prečo ste sa s ockom rozišli. Veľa šťastia

miadi
5. nov 2022

@zmrzlinka2021 Mne je luto aj tych partnerov co Mozno ani netusia ze ziju v tak nefunkcnych vztahoch kde ich polovicky si za ich chrbtom hladia s kamosom do oci a davaju si originalne komplimenty.

zmrzlinka2021
5. nov 2022

@miadi To suhlasim.
Zial, tie deti si to najviac odskacu. Rodina, matka a otec, to je zaklad na cely zivot.

miadi
5. nov 2022

@anickabasnicka Ved sa da uplne slusne povedat “ som zadany nemam zaujem .” Netreba ženu poslat do riti. Nie je nic obdivuhodne na hulvatskom chovani. A to ze mà doma zenu deti a kamoskam chvali legini 😉to tiez neznie v jeho prospech, Ale tak kazdy sme iny pre mna slizak pre autorku borec, Mà to len ten háčik ze obaja su zadani, Inak by to bolo ok tie ich stretka namotavacie. Ale doma na nich čakaju deti partneri ..

dilino
5. nov 2022

Len aby si nedopadla ako moja známa to iste čo vy a jej muž jej nebol dobrý všetci boli zlý len ONA dobra do chvíle pokiaľ s kamarátom nezostala tehotná a milý ženatý kamarát povedal že v žiadnom prípade sa nerozvedie. Musela ísť s pravdou von a ten jej zlý muž jej bol odrazu najlepší a stará sa o svoje biologické dieťa dcérku ako aj o nevlastnú dcérku od jeho kamaráta. Toto potrebuješ. Keby TI pochválil zadok ale nie legíny. A už by ma len odpudil že blondínku poslal kade ľahšie. Ked niekoho nechcem slušné mu to poviem. Bola si pri tom či len ako ON seladon sladký TI to povedal. Ak si pri tom nebola vôbec to nemusí byť pravda. Sú chlapi že ked ich svrbí čvirik sú ochotný narozprávať báje hodne Ezopa len aby ťa dostal. Aby si za tým koho teraz považuješ za nikoho len spolu byvajúcého aby si horko nezaplakala. Neraz tu na MK bol prípad.

adka176
5. nov 2022

Tu pochopenie nenájdeš, musíš to zhodnotiť sama....tak ako to cítiš ty .... určite má o Teba záujem....čo ďalej musíš zvážiť sama ...

petricka22
5. nov 2022

Uz ti tu asi zeny povedali vsetko. Je lahsie zazivat vzrusenie s novym clovekom, ako pracovat na starom vztahu. Tento muz ta ocividne chce dostat do postele a vlastne sa ti ani nepaci, ten magnet, ktory ta pritahuje, je zaujem, ktory ti on dava a tebe doma chyba. To je vsetko. Prestan sa s nim stretavat pokial si vazis svojho chlapa a samu seba. Nie je nic horsie, ako podviest chlapa s jeho kamaratom (plati aj v opacnom garde)🤮

lulaby1982
12. nov 2022

@anickabasnicka nastavila som zrkadlo presne tak ako sa správal dotyčný k blondínke je to ok, nie je , som rada,že by ste utekala, lebo viem si predstaviť, čo tej žene naložil ,