icon

Ako u vás začína sex?

konra6
26. jún 2022

nemyslim kto kam čo zasunie, ale skôr: kto čo spravil, čo vás doviedlo neskôr k sexu?
Keď je málo času, máte malé deti a večer je o ich kúpaní, uspávani, odpratávani hračiek, fľašiek a v spálni je ešte detská postieľka. Ako to u vás začína?

U nás sa opakuje to isté: spoločná sprcha, alebo si napíšeme niečo cez messenger. Niekedy, ale zriedkavo, to začne až v spálni, neverbálne, keďže tam musí byť kvôli dieťaťu tma a ticho 🙂 Potrebovali by sme to oživiť, tak hľadám tipy, nič extra, len každodenné rady, ak máte ♥️
vďakaa

konra6
autor
26. jún 2022

*unaveniiii

k0l0b3zka
26. jún 2022

Normalne klasika pred spanim,rychla sprcha, potom este pobrowsujeme na mobile a hned sa lepsie spi. Ziadna drama ;)

pininka1
26. jún 2022

Ani my to uz nejako neriesime, bud pridem ja k nemu, alebo on ku mne a zacneme. Minule som sa smiala ze uz sme sa ozaj dostali do stavu, ze kazdy sa sam vyzlecie a ide sa na vec. Pre mna je podstatne ze mame stale jeden na druheho chut a sex mame pomerne casto

greywolf
26. jún 2022

@konra6 Cez messenger? 😀 no teda… je fajn ked si aktivny obaja. A ku tomu spestreniu, mate gauc, chodbu, kuchynsku linku. Nahod pekne pradlo a rob bezne veci ked deti spia. Muzi sa radi pozeraju. 😀 isto ho to nazhavy

marseillefan
26. jún 2022

Najčastejšie takto:
- pošlem žene cez messenger emoji baklažán a šiška a ona docupitá do izby
- alebo prídem za ňou a oznámim jej niečo v štýle "o pol hodiny máme sex"
- resp. prídem za ňou, opýtam sa "kedy máme sex?" ona obvykle odpovie "kedy povieš". A ja na to: "Teraz..." . A ona: "OK, ale daj mi ešte 10 minút, nech dokončím robotu". Ja: "ok"

janickacrazy
26. jún 2022

@marseillefan romantika ako vyšitá, s tým baklazanom si to zabil, ja by som sa začala asi smiať 😂😂😂

marseillefan
26. jún 2022

@janickacrazy no veď my sa na tom tiež bavíme 😀

marseillefan
26. jún 2022

Raz som žene povedal, že v noci, keď spala, som mal obrovskú chuť na sex... a ona úžasná ako vždy mi hovorí: "Veď si ma mal prísť zobudiť a robili by sme to...". Pre vysvetlenie, manželka chodí spať o pár hodín skôr ako ja... Hneď ďalšia noc, ja samozrejme zasa nadržaný, budím ženu cca o jednej ráno... ona otvorí oči a: "Čo chceš?" Ja: "Poďme mať sex" Ona: "Teraz???? Čo si sa zbláznil? Vypadni!!! Ja chcem spať!"

Od vtedy som to už neskúšal 🙂

cimage
26. jún 2022

To je sranda ked su deti. My sa cely den chystame, pohlady, dotyky, tiez si posielame blbosti cez messenger a vecer odpadne bud jeden, alebo druhy 🙈😆.

lucik194
26. jún 2022

a to urcite mate male deti..... predstavte si ked budu vacsie.... to len tak hocikedy vecer nebute moct.....

vacsina kamosiek si nevie s vacsimi detmi vynachvalit home office, deti v skole a ony s muzom pracujuci z domu....

mikadooo
26. jún 2022

@konra6 tak mne muž večer povie keď decká zaspia v normálnom čase, že hmm, ešte nie je toľko moc hodín, máš veľa roboty? Niekedy aj keď si nalejeme víno, tak potom skončíme v posteli, ale väčšinou ani to víno netreba.

lenkakravcova
26. jún 2022

@konra6 dáme deti späť a pozrieme si nejaký seriál (romantické alebo scifi). 🙂

victoriab
26. jún 2022

@mikadooo a on robí čo, keď ty máš vela roboty (teda pokial nemas Home office alebo origos nepracujes), ako z tohto idem do vyvrtky riadne, nech si vezme cas povinností na seba a večer mate frei obaja rovnako, nie ze panko caka na gauci kym sluzka dorobi 🤦🤦🤦

oblecenie99
26. jún 2022

@marseillefan Alebo "OK, môže byť, len ma prosím pri tom nebuď" 😅

sense
26. jún 2022

@marseillefan to mi pripomína.... Sex? Jasne gate dolu.... A to tak zhurta? A nie, netreba zdržiavať.... Romantika ako vyšitá 😂😂😂😂

sense
26. jún 2022

Nikdy som sa nad tým nezamyslala extra.... Ale zvyčajne to začína pohľadom, je taky iný ako bezne

mikadooo
26. jún 2022

@victoriab no on sedí za svojím mobilom a ja za svojím 😄. To je len taká proforma otázka 😁. U nás je skôr problém to, že keď deti zaspia neskoro, tak už sme obaja ko, tak potom väčšinou táto otázka sa posúva na druhý deň...

niekto2hy
26. jún 2022

Doba pokročila. Češi dostali aplikaci, se kterou mohou partnerovi odsouhlasit sexuální styk.
https://mobilmania.zive.cz/clanky/doba-pokrocil...
https://xpass.cz/

karolinakr
26. jún 2022

Minule tu pisala jedna baba "A čo sex?" "Snad si nemysliš, že tu budem ešte po praci nadskakovat.".

laska86
26. jún 2022

@konra6 a to je co? To sa papa?😆😆😆

mareri
Odpoveď bola odstránená
banderaska29
27. jún 2022

no my to robíme takto, ak nás to chytí cez deň a vieme obaja, že to nevydržíme 😀...napíšem na papierk deťom že potrebujeme múku + cukor a vždy napíšem +15 minút a pošlem ich ku susedke.. tá už vie, čo má robiť 😀 a my sa jej tiež revanžujeme s jej deťmi .. ona vždy píše káva + mlieko 20 minúť 😀 😀 musíme si pomáhať keď babičky sú ďaleko 😀

miska444
27. jún 2022

@banderaska29 topka 😂

sticker
opica_skorica
27. jún 2022

@banderaska29 vyborny napad👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

kakawah
2. júl 2022

@banderaska29 tak toto je super, pobavilo👌 aké vynaliezavé.

karolinakr
3. júl 2022

@banderaska29 a čo ked prave vtedy nemaju čas a pošlu detiska naspäť a vy v najlepšom...

banderaska29
4. júl 2022

@karolinakr no ved máme whatsapp 😀 píšeme si, potvrdzujeme termeň a možnosti 😀