Ako u vás začína sex?
nemyslim kto kam čo zasunie, ale skôr: kto čo spravil, čo vás doviedlo neskôr k sexu?
Keď je málo času, máte malé deti a večer je o ich kúpaní, uspávani, odpratávani hračiek, fľašiek a v spálni je ešte detská postieľka. Ako to u vás začína?
U nás sa opakuje to isté: spoločná sprcha, alebo si napíšeme niečo cez messenger. Niekedy, ale zriedkavo, to začne až v spálni, neverbálne, keďže tam musí byť kvôli dieťaťu tma a ticho 🙂 Potrebovali by sme to oživiť, tak hľadám tipy, nič extra, len každodenné rady, ak máte ♥️
vďakaa
Normalne klasika pred spanim,rychla sprcha, potom este pobrowsujeme na mobile a hned sa lepsie spi. Ziadna drama ;)
Ani my to uz nejako neriesime, bud pridem ja k nemu, alebo on ku mne a zacneme. Minule som sa smiala ze uz sme sa ozaj dostali do stavu, ze kazdy sa sam vyzlecie a ide sa na vec. Pre mna je podstatne ze mame stale jeden na druheho chut a sex mame pomerne casto
Najčastejšie takto:
- pošlem žene cez messenger emoji baklažán a šiška a ona docupitá do izby
- alebo prídem za ňou a oznámim jej niečo v štýle "o pol hodiny máme sex"
- resp. prídem za ňou, opýtam sa "kedy máme sex?" ona obvykle odpovie "kedy povieš". A ja na to: "Teraz..." . A ona: "OK, ale daj mi ešte 10 minút, nech dokončím robotu". Ja: "ok"
@marseillefan romantika ako vyšitá, s tým baklazanom si to zabil, ja by som sa začala asi smiať 😂😂😂
@janickacrazy no veď my sa na tom tiež bavíme 😀
Raz som žene povedal, že v noci, keď spala, som mal obrovskú chuť na sex... a ona úžasná ako vždy mi hovorí: "Veď si ma mal prísť zobudiť a robili by sme to...". Pre vysvetlenie, manželka chodí spať o pár hodín skôr ako ja... Hneď ďalšia noc, ja samozrejme zasa nadržaný, budím ženu cca o jednej ráno... ona otvorí oči a: "Čo chceš?" Ja: "Poďme mať sex" Ona: "Teraz???? Čo si sa zbláznil? Vypadni!!! Ja chcem spať!"
Od vtedy som to už neskúšal 🙂
To je sranda ked su deti. My sa cely den chystame, pohlady, dotyky, tiez si posielame blbosti cez messenger a vecer odpadne bud jeden, alebo druhy 🙈😆.
a to urcite mate male deti..... predstavte si ked budu vacsie.... to len tak hocikedy vecer nebute moct.....
vacsina kamosiek si nevie s vacsimi detmi vynachvalit home office, deti v skole a ony s muzom pracujuci z domu....
@konra6 dáme deti späť a pozrieme si nejaký seriál (romantické alebo scifi). 🙂
@marseillefan Alebo "OK, môže byť, len ma prosím pri tom nebuď" 😅
@marseillefan to mi pripomína.... Sex? Jasne gate dolu.... A to tak zhurta? A nie, netreba zdržiavať.... Romantika ako vyšitá 😂😂😂😂
Nikdy som sa nad tým nezamyslala extra.... Ale zvyčajne to začína pohľadom, je taky iný ako bezne
Doba pokročila. Češi dostali aplikaci, se kterou mohou partnerovi odsouhlasit sexuální styk.
https://mobilmania.zive.cz/clanky/doba-pokrocil...
https://xpass.cz/
Minule tu pisala jedna baba "A čo sex?" "Snad si nemysliš, že tu budem ešte po praci nadskakovat.".
no my to robíme takto, ak nás to chytí cez deň a vieme obaja, že to nevydržíme 😀...napíšem na papierk deťom že potrebujeme múku + cukor a vždy napíšem +15 minút a pošlem ich ku susedke.. tá už vie, čo má robiť 😀 a my sa jej tiež revanžujeme s jej deťmi .. ona vždy píše káva + mlieko 20 minúť 😀 😀 musíme si pomáhať keď babičky sú ďaleko 😀
@banderaska29 topka 😂

@banderaska29 vyborny napad👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
@banderaska29 tak toto je super, pobavilo👌 aké vynaliezavé.
@banderaska29 a čo ked prave vtedy nemaju čas a pošlu detiska naspäť a vy v najlepšom...
@karolinakr no ved máme whatsapp 😀 píšeme si, potvrdzujeme termeň a možnosti 😀

*unaveniiii