Ako úspešne vzrušiť muža a začať intímnosti?
Ahojte zeny, ako zacinate sex ak ho iniciujete vy a nie muz? Pretoze ak zacina muz tak je uz vzruseny, ma na to chut a stoji mu, ake trocha sa citim nesvoja ak mam zacinat ja a este tam dole nie je vzruseny. Vacsinou mu aj tak vzdy vopcham ruku pod boxerky ked zacina on ale pride mi to troska divne, ak este nie je tvrdy. Kludne budm rada za anonymne postrehy ako to mate vy 🙂
Stačí mi prísť nahá alebo v sexy prádle nad chlapa a príde erekcia veeeeľmi rýchlo aj po dlhých rokoch spolu.
Ja keď som chcela, stačilo sa mi o muža akože omylom obtrieť 😀
Stačí ak prejdem nahá
Normálne 😃 vyzlečiem sa pred manželom a viac netreba, hneď je "hore" 😅
Kks dievča nerieš, kludne začni ty, určite čaká na to a nadáva ak sa k tomu nemáš.
@anonym_autor to vážne?😨
urob čokoľvek,chlapi sú nadržaní stále
Spaciruj sa polonaha, zohni sa pred nim pre nieco, proste ho provokuj😁
Stačí podprsenka dole, a bimbas je hore 😂
@anonym_autor to vážne?😨
urob čokoľvek,chlapi sú nadržaní stále
@anonym_63a5a4 toto ale vôbec nie je pravda
Stačí ak prejdem nahá
@anonym_b1067b u môjho žiaľ negunguje😐
@anonym_7fee12 ale je🤣
@anonym_7fee12 tak ja mám také skúsenosti....a nie s jedným
No môj je v tomto tiež iný … on nechce aby som to iniciovala ja 🫣… môj sa cíti pod tlakom keď ma pocit že chcem sex a boji sa že mu to nebude fungovať a naozaj mu to vtedy aj pár krát nefungovalo … chvála bohu u nás je intenzívna frekvencia tak že ani nemusím nič robiť … a vždy mi len povie že aj v prírode dobiedza samček a nie samička
Za mna to je všetko v energii. Na mne to cítit a vidno a potom je z toho hotovy haha
@anonym_autor co mas 15 rokov ked sa ti zda zvlastne chytit nevzruseny penis? Ved ho len chvilu podrz a uvidis. 😀
Vies mu vopchar ruku do treniek a uz je z toho tema. Najlepsi zaciatok je nemat v ten den hadku. Staci usmev a objatie.
@anonym_autor co mas 15 rokov ked sa ti zda zvlastne chytit nevzruseny penis? Ved ho len chvilu podrz a uvidis. 😀
@greywolf 😀
@anonym_b1067b u môjho žiaľ negunguje😐
@anonym_7fee12 ja chodim nahá cez den aj spím nahá uz 5 rokov a tiez to berie mam pocit nie ako provokáciu. Ked ho chcem vzrušiť skor sa oblečiem 😂
@anonym_autor obliect si priesvitnu bluzku

@anonym_autor
kolko más rokov a ako dlho si s tym muzom?