Ako úspešne zviesť partnera?
Ako ho zviesť? Dlho máme medzi sebou intímnosti ale keby bolo na mne už by som sa s ním pomilovala.
🍿
Keby chcel tak veľmi ako ty, pretiahne ťa aj niekde v parku pri strome, alebo ťa prehne niekde za domom, v pivnici, v aute...v hoteli ale asi nechce za sex platiť, ináč už by ste aspoň v tom hoteli boli..😀
@princkrason Zlatíčko, čo mám robiť, aby som ťa zviedla a aby si ma niekde prehol? 🤣
Obaja sme v manželstve ale dotyky int.charkteru sú.no nechám to keď to príde tak príde keď nie nie. Aspoň si sprijemnujeme chvíľky
"Obaja sme v manželstve..." 😲???!!!
Prečo si kazíte obaja manzelstvo ??? Tebe by sa páčilo keby ti to robí tvoj manžel ? Toto nepochopím ,ked chceš riešiť iného tak ukonči manželstvo ....
Ej ha, takže nevera v priamom prenose 😄
V manželstve s druhými ľuďmi??
Ja som to tušila, že sú obaja zadaní...choďte na nejaký vianočný večierok, podľa pár tém sa na tých večierkoch konajú orgie a nikto si váš zásun "tenkrát poprvé" nevšimne🤣✊️
Jaj, takze tu ide o mimomanzelsky zasun... Kto vie, ci Adonis vobec planuje mimomanzelsky zasun. Ale robi mu dobre, ked je taky ziadany....
Asi by nebolo od veci dat do poriadku svoje zavazky a az tak rozmyslat o "povyrazeni". Ale asi som stara konzerva, co teketo excesy nechape.
@earlgrey však adresu a cas , 🙂

@yosi no jasne 😂😂😂 a teraz tu o cervenej karkulke