Ako úspešne zviesť partnera?
Ako ho zviesť? Dlho máme medzi sebou intímnosti ale keby bolo na mne už by som sa s ním pomilovala.
@earlgrey co tam po diamantoch ,bižu náramok ti nestaci?
@princkrason 😄 vieš čo...stačí ak donesieš moriaka...
@samarka naše polovičky nám ublížili viac. Keby sme boli v "šťastnom " tak by som ani len nedovolila aby sa ma niekto iný dotkol
@yosi 😂
obaja sme v manželstve no mám dosť.
Co vas tiež podviedli ?
@earlgrey startuj trubu a ja startujem 🙂
grc najprv sa rozved TY aj ON a potom spolu niečo majte.Toto je alibisticke že nemáme kde mame rodiny.Och môj bože same klamsto a faloš.
@yosi ty si dáky odvážny nie? 😁 nesmele dotyky už po 2. Večery????...no tak to hoo
@sklobetonka Akosi si nikto nevšimol hneď tú prvú vetu... Ja som skôr narážal na tie ženy ktoré sa rady hrajú na niečo
@yosi ale to sa tam nepíše 🤷♀️
@sklobetonka Hneď prvá veta, citujem: ,,Ideálny postup podľa žien:"
Asi som tam mal dodať, že len niektorých. Ale inak zaujímavé, že toľko žien ktoré na to reagovali si to vôbec nevšimlo
@yosi 🙄 tie ženy som si všimla a preto som na to reagovala
Ale v zásade to beriem ako vtip....teda dúfam ze to tak bolo myslené
Nechápem týmto umelo udržiavaným mŕtvym manželstvám.Keď niečo nefunguje, rozvediem sa a žijem sama, aj keby nemal žiaden iný muž prisť do cesty.Či ďalšia, radšej nejaký chlap ako žiaden?Na podvádzanie guŕáž máte ale na rozvod už nie, radšej sa budete medzi sebou podvádzať .Raz vás táto fraška dobehne ale už bude neskoro.
@sklobetonka Samozrejme, že to bol vtip. Ešte tak Kandráčovcov, ale sláčikové kvarteto...?!
na kereho oneho si autorka v manzelstve s niekym kto ti ublizil a riesis takuto blbost? sa rozved a mozes riesit intimnosti. lebo teraz ublizujes sebe akurat tak ty.
@wayway Hlavne, že všetky by sa rozvádzali keď muž nevyhodí kôš. A zrazu keď napíšem, že som kúpil darček žene čo mi dala 2 krásne zdravé deti, tak všetky prskajú 😂
Zase až také drahé to nebolo. Mám veľmi dobrého priateľa ktorý má klenotníctvo, a dal mi to za nákupnú cenu. Bez neho by som to asi nedal.
@hefo Keď kupuješ diamanty od seriózneho obchodníka, tak k tomu patrí aj certifikát pravosti. Je to taká kartička kde je presne uvedené, že aký tvar/výbrus majú tie kamene, hmotnosť a množstvo, farba, či sú prírodného pôvodu, miesto pôvodu atď. Bavil som sa s tým kamarátom aj o tom či to vie rozoznať od umelého diamantu. Povedal, že bez mikroskopu ťažko. Rozdiel medzi prírodným a umelým je vraj len v tom, že umelé sú prakticky dokonalé. Prírodné majú prirodzene kazy ktoré sa v laboratórnych podmienkach nedajú vyrobiť
Môj dedo vždy hovorieval: "Buď dobrý šukač chlapče a nebudeš sa musieť stať odborníkom na diamanty"
@yosi nahodou, ja by som šla do Forumu na slačikove kvarteto, a neišla by som, keby prišiel električkou a neodviezol ma mercedesom, ale to som mala 19 a tiež som sa hrala na dôležitú..Jeden mi ponukol sex v garáži, urazila som sa 🙂
keby som si mala vybrat medzi džentlmenom a buranom, vždy si vyberiem džentlmena
@karolinakr problem je v tom ze buran vie zahrat dzentlemena , ci?
@princkrason buran je na to lenivý, v tom jeho buranstvo, že nerobí nič a očakáva všetko

@princkrason Hej a dám adresu a ty sa zase vyhovoríš na dialku 😄 diamanty máš?