icon

Ako úspešne zviesť partnera?

8. dec 2024

Ako ho zviesť? Dlho máme medzi sebou intímnosti ale keby bolo na mne už by som sa s ním pomilovala.

mane01
8. dec 2024

@yosi no jasne 😂😂😂 a teraz tu o cervenej karkulke

yosi
8. dec 2024

@miadi Ty si teda ľahká korisť keď stačí ísť okolo

marcellka32
8. dec 2024

🍿

earlgrey
8. dec 2024

Keby chcel tak veľmi ako ty, pretiahne ťa aj niekde v parku pri strome, alebo ťa prehne niekde za domom, v pivnici, v aute...v hoteli ale asi nechce za sex platiť, ináč už by ste aspoň v tom hoteli boli..😀

yosi
8. dec 2024

@mane01 A čo mám súdny zákaz kupovať diamanty? Som bol slobodný, nezáležalo mi na peniazoch. V ten mesiac mi ostalo z výplaty 45€ 😂

viestta
8. dec 2024

@yosi sakra draha trtkacka, ked ti neostalo ani na slanu vodu. Dufam, ze stala za to.

maca1984
8. dec 2024

@yosi tak na čo tu plačeš že to bol drahý sex ?
Však kúp diamanty aby si si vrzol, je to tvoja vec.
Snáď to aspoň stálo za to.

viestta
8. dec 2024

@maca1984 on sa chvali 😉 Len neviem ci je vobec cim... (teda kym, ked je slecna taka vypocitava)

earlgrey
8. dec 2024

@yosi Len si spomeň, ako sa ti odplatila za tie diamanty neskôr už v manželstve 😬

earlgrey
8. dec 2024

@princkrason Zlatíčko, čo mám robiť, aby som ťa zviedla a aby si ma niekde prehol? 🤣

maca1984
8. dec 2024

@viestta tak to sa teda nemá čím chváliť ( za mňa )
Omočiť pinďura za diamanty ? 🤮

yosi
8. dec 2024

@earlgrey A ty máš z toho očividne radosť keď si nikdy nenecháš ujsť príležitosť to spomenúť. Veď škodoradosť - najväčšia radosť, že?

earlgrey
8. dec 2024

@yosi Nie nie vôbec nie som škodoradostná...len vieš, možno by si ťa viac vážila, kebyže jej hneď nešupneš diamanty pred nos...

yosi
8. dec 2024

@maca1984 Tiež si myslím, že ste zbytočne preceňované

yosi
8. dec 2024

@earlgrey Ja som od nej dostal zase pár úžasných detí na ktoré som hrdý. Nemám čo ľutovať

earlgrey
8. dec 2024

@yosi Samozrejme, deti sú darom, to je jasné. To si váž.

maca1984
8. dec 2024

@yosi diamanty aby si " zasunul." ?
Prepáč, ale to je pre mňa totálna pi.ovina

yosi
8. dec 2024

@maca1984 Bol to darček k okrúhlym narodeninám. A čo akože? Rád sa hrajem na dôležitého. A vôbec, v tom čase som pracoval na vysokej pozícií, dobre som zarábal a nemal som žiadne iné výdavky. Keby som ten šuter dal tebe, tak by si sa tu topila jak maslo v rúre

autor
8. dec 2024

Obaja sme v manželstve ale dotyky int.charkteru sú.no nechám to keď to príde tak príde keď nie nie. Aspoň si sprijemnujeme chvíľky

yosi
8. dec 2024

@earlgrey Bola to dobrá investícia.

h2
8. dec 2024

@yosi 😂🐐🐐

h2
8. dec 2024

"Obaja sme v manželstve..." 😲???!!!

samarka
8. dec 2024

Prečo si kazíte obaja manzelstvo ??? Tebe by sa páčilo keby ti to robí tvoj manžel ? Toto nepochopím ,ked chceš riešiť iného tak ukonči manželstvo ....

earlgrey
8. dec 2024

Ej ha, takže nevera v priamom prenose 😄

januska12323
8. dec 2024

V manželstve s druhými ľuďmi??

enmery
8. dec 2024

Ja som to tušila, že sú obaja zadaní...choďte na nejaký vianočný večierok, podľa pár tém sa na tých večierkoch konajú orgie a nikto si váš zásun "tenkrát poprvé" nevšimne🤣✊️

rorino
8. dec 2024

@yosi 😂😂😂

viestta
8. dec 2024

Jaj, takze tu ide o mimomanzelsky zasun... Kto vie, ci Adonis vobec planuje mimomanzelsky zasun. Ale robi mu dobre, ked je taky ziadany....
Asi by nebolo od veci dat do poriadku svoje zavazky a az tak rozmyslat o "povyrazeni". Ale asi som stara konzerva, co teketo excesy nechape.

liliput12
8. dec 2024

@sissy27 haaa to bolo dobré 😂😂

princkrason
8. dec 2024

@earlgrey však adresu a cas , 🙂