Ako úspešne zviesť partnera?
Ako ho zviesť? Dlho máme medzi sebou intímnosti ale keby bolo na mne už by som sa s ním pomilovala.
Keby chcel tak veľmi ako ty, pretiahne ťa aj niekde v parku pri strome, alebo ťa prehne niekde za domom, v pivnici, v aute...v hoteli ale asi nechce za sex platiť, ináč už by ste aspoň v tom hoteli boli..😀
@princkrason Zlatíčko, čo mám robiť, aby som ťa zviedla a aby si ma niekde prehol? 🤣
Obaja sme v manželstve ale dotyky int.charkteru sú.no nechám to keď to príde tak príde keď nie nie. Aspoň si sprijemnujeme chvíľky
Prečo si kazíte obaja manzelstvo ??? Tebe by sa páčilo keby ti to robí tvoj manžel ? Toto nepochopím ,ked chceš riešiť iného tak ukonči manželstvo ....
Ja som to tušila, že sú obaja zadaní...choďte na nejaký vianočný večierok, podľa pár tém sa na tých večierkoch konajú orgie a nikto si váš zásun "tenkrát poprvé" nevšimne🤣✊️
Jaj, takze tu ide o mimomanzelsky zasun... Kto vie, ci Adonis vobec planuje mimomanzelsky zasun. Ale robi mu dobre, ked je taky ziadany....
Asi by nebolo od veci dat do poriadku svoje zavazky a az tak rozmyslat o "povyrazeni". Ale asi som stara konzerva, co teketo excesy nechape.

@yosi no jasne 😂😂😂 a teraz tu o cervenej karkulke