icon

Ako úspešne zviesť partnera?

8. dec 2024

Ako ho zviesť? Dlho máme medzi sebou intímnosti ale keby bolo na mne už by som sa s ním pomilovala.

Strana
z3
earlgrey
8. dec 2024

@princkrason Hej a dám adresu a ty sa zase vyhovoríš na dialku 😄 diamanty máš?

princkrason
8. dec 2024

@earlgrey co tam po diamantoch ,bižu náramok ti nestaci?

maca1984
8. dec 2024

@yosi ten šuter by som ti ja vieš čo ?💩
Chvalabohu mám manžela čo ma pozná a nepotrebuje mi dávať za sex diamanty.

earlgrey
8. dec 2024

@princkrason 😄 vieš čo...stačí ak donesieš moriaka...

yosi
8. dec 2024

@earlgrey A trúbu máš ty predpokladám

autor
8. dec 2024

@samarka naše polovičky nám ublížili viac. Keby sme boli v "šťastnom " tak by som ani len nedovolila aby sa ma niekto iný dotkol

earlgrey
8. dec 2024

@yosi Samozrejme 😄

earlgrey
8. dec 2024

@autorka
A v manželstve ostávaš kvôli deťom však?

alickapusinka
8. dec 2024

@yosi 😂

alickapusinka
8. dec 2024

obaja sme v manželstve no mám dosť.

samarka
8. dec 2024

Co vas tiež podviedli ?

princkrason
8. dec 2024

@earlgrey startuj trubu a ja startujem 🙂

alickapusinka
8. dec 2024

grc najprv sa rozved TY aj ON a potom spolu niečo majte.Toto je alibisticke že nemáme kde mame rodiny.Och môj bože same klamsto a faloš.

sklobetonka
8. dec 2024

@yosi ty si dáky odvážny nie? 😁 nesmele dotyky už po 2. Večery????...no tak to hoo

yosi
8. dec 2024

@sklobetonka Akosi si nikto nevšimol hneď tú prvú vetu... Ja som skôr narážal na tie ženy ktoré sa rady hrajú na niečo

sklobetonka
8. dec 2024

@yosi ale to sa tam nepíše 🤷‍♀️

yosi
8. dec 2024

@sklobetonka Hneď prvá veta, citujem: ,,Ideálny postup podľa žien:"

Asi som tam mal dodať, že len niektorých. Ale inak zaujímavé, že toľko žien ktoré na to reagovali si to vôbec nevšimlo

sklobetonka
8. dec 2024

@yosi 🙄 tie ženy som si všimla a preto som na to reagovala
Ale v zásade to beriem ako vtip....teda dúfam ze to tak bolo myslené

retatka
8. dec 2024

Nechápem týmto umelo udržiavaným mŕtvym manželstvám.Keď niečo nefunguje, rozvediem sa a žijem sama, aj keby nemal žiaden iný muž prisť do cesty.Či ďalšia, radšej nejaký chlap ako žiaden?Na podvádzanie guŕáž máte ale na rozvod už nie, radšej sa budete medzi sebou podvádzať .Raz vás táto fraška dobehne ale už bude neskoro.

yosi
8. dec 2024

@sklobetonka Samozrejme, že to bol vtip. Ešte tak Kandráčovcov, ale sláčikové kvarteto...?!

pralinka25
8. dec 2024

na kereho oneho si autorka v manzelstve s niekym kto ti ublizil a riesis takuto blbost? sa rozved a mozes riesit intimnosti. lebo teraz ublizujes sebe akurat tak ty.

wayway
8. dec 2024

@yosi sa tu vsetky vzrusuju ze diamanty. dobre si spravil sam vies 😂

yosi
8. dec 2024

@wayway Hlavne, že všetky by sa rozvádzali keď muž nevyhodí kôš. A zrazu keď napíšem, že som kúpil darček žene čo mi dala 2 krásne zdravé deti, tak všetky prskajú 😂

Zase až také drahé to nebolo. Mám veľmi dobrého priateľa ktorý má klenotníctvo, a dal mi to za nákupnú cenu. Bez neho by som to asi nedal.

hefo
8. dec 2024

@yosi Hádam, že ten príbeh s diamantami sa stal už dávnejšie. Dnes priemyselne vyrábané diamanty sú už dosť dobré a lacné, vraj nejakým menším diamantom už znalú ženu neohúriš, a lepšie sú farebné drahokamy.

yosi
8. dec 2024

@hefo Keď kupuješ diamanty od seriózneho obchodníka, tak k tomu patrí aj certifikát pravosti. Je to taká kartička kde je presne uvedené, že aký tvar/výbrus majú tie kamene, hmotnosť a množstvo, farba, či sú prírodného pôvodu, miesto pôvodu atď. Bavil som sa s tým kamarátom aj o tom či to vie rozoznať od umelého diamantu. Povedal, že bez mikroskopu ťažko. Rozdiel medzi prírodným a umelým je vraj len v tom, že umelé sú prakticky dokonalé. Prírodné majú prirodzene kazy ktoré sa v laboratórnych podmienkach nedajú vyrobiť

morpheuss
8. dec 2024

Môj dedo vždy hovorieval: "Buď dobrý šukač chlapče a nebudeš sa musieť stať odborníkom na diamanty"

karolinakr
9. dec 2024

@yosi nahodou, ja by som šla do Forumu na slačikove kvarteto, a neišla by som, keby prišiel električkou a neodviezol ma mercedesom, ale to som mala 19 a tiež som sa hrala na dôležitú..Jeden mi ponukol sex v garáži, urazila som sa 🙂

karolinakr
9. dec 2024

keby som si mala vybrat medzi džentlmenom a buranom, vždy si vyberiem džentlmena

princkrason
9. dec 2024

@karolinakr problem je v tom ze buran vie zahrat dzentlemena , ci?

karolinakr
9. dec 2024

@princkrason buran je na to lenivý, v tom jeho buranstvo, že nerobí nič a očakáva všetko

Strana
z3