icon

Ako uspokojiť partnera aj počas plodných dní?

7. apr 2024

Dobrý neskorý večer,
ženy toto je hlúpa otázka a viem že dostanem veľa hejtov a urážok... Ale chcem sa spýtať, ako uspokojujete vašich mužov napr keď máte svoje dni, plodné dni alebo proste nemáte chuť?
Často tu čítam o ženách, ktoré to robia každý deň ústami, niektoré to vraj robote aj viac krát do dňa. Ja to však absolútne neviem, dokopy sa mi to podarilo spraviť asi 2x v živote ústami.
Vždy keď to chcem spraviť, povie mi nech si radšej ľahnem... Raz dávno mi pri tom rovno povedal, že to ústami nedokážem.
Prosím je to sprostá otázka ale čo mám robiť? Mňa by to aj bavilo aj by som mala chuť na takéto praktiky, ale keď neviem čo robiť, čo jazykom rukami celkovo ? Nejak krútiť ťahať cmulat čo? Normálne môžete postup alebo čo sa vám muži/vašim mužom páči?
Pripadám si celkom neschopne pri tom.
Je to prvý partner a nejak mi nechce povedať že čo a ako, neviem či tiež nevie či čo...

demodun
11. apr 2024

@tundra ty sa máš. 😄 Ty si riadne ranné vtáča.

tundra
11. apr 2024

@demodun ked musis,tak musis.Cas na kavu a prave som zistil,ze mi dosli kapsule😭

demodun
11. apr 2024

@tundra poslem ti

tundra
11. apr 2024

@demodun virtualnu beriem😁👍.Do Rajeckych to je cca.1021km😎.Mozno odpoved na otazku zo vcera🙃
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Toyota_Tundra

demodun
11. apr 2024

@tundra jasné že virtuálnu. 😝
A chápem, krásne auto, teda pick-up 👍
Máš také, či si kúpiš keď budeš veľký 😄

pralinka25
11. apr 2024

@tundra tak to ja by som chcela nick porsche 911 😁

tundra
11. apr 2024

@pralinka25 mozno by ta to preslo,po navsteve servisu🤣🤣🤣

tundra
11. apr 2024

@demodun som fanusik toyoty a lexusu,jeden motor v8 uz zivim a tundra je na cakacej listine😉

pralinka25
11. apr 2024

@tundra som zena tak daleko nie som 😄 mne sa paci dizajn a este teda k farbe sa viem vyjadrit 😂 servis je level ktory akosi nedosahujem 😊
Potom uz len motorka.
@demodun ze? 😛

demodun
11. apr 2024

@tundra tak to áno, ja tak nudné 1.9 Opel
Kedysi som chcela jeden Renault, ale keď začali dávať tie obrovské znaky v predu, tak ma to prešlo 🤣

demodun
11. apr 2024

@pralinka25 no ja som čakala, že dáš motorku. A ty Porsche 🙄🙄😄

tundra
11. apr 2024

@pralinka25 aku krasku sedlas,ak sa mozem spytat?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
demodun
11. apr 2024

@chodec15 no to ti ďakujem.

tanyag
11. apr 2024

Booože...od sexu, cez uhorku a plieskanie o čelo, prste v zadku... až ku káve, čokoláde a autám 😂😂😂

demodun
11. apr 2024

@tanyag to je život 😲😄

karolinakr
11. apr 2024

@pralinka25 a prečo si ho nedaš teda?

pralinka25
11. apr 2024

@demodun porsche je autova laska aj ked nerada sa priznavam ale lubim aj vw chrobacika 😀 no a potom motorky. 😀

karolinakr
11. apr 2024

@pralinka25 pralinka - porsche 25911 je tvoj novy nick

tundra
11. apr 2024

@demodun renalt Thaliu som vlastnil,nemôzem nic zle na nu povedat.Za 5 rokov 180 000km,bez poruchy.😁

tanyag
11. apr 2024

@demodun nudný život 😂

demodun
11. apr 2024

@tanyag tak my postarší, sa občas potrebujeme aj ukľudniť, mysli na naše zdravie 😉🤣

tanyag
11. apr 2024

@demodun Dobre, beriem...máš pravdu...len buďte v kľude 😁 ja mám ešte pár rokov čas na kľud

demodun
11. apr 2024

@tundra to áno, my tak máme srdcovku staré Volvo, nevieme sa ho vzdať 😊

demodun
11. apr 2024

@tanyag no veď toto. Vidíš ako má tu Chodec otituloval 😤🤣

tanyag
11. apr 2024

@demodun Vidím, drzosť 😂

demodun
11. apr 2024

@tanyag už nie som len stará, škaredá bosorka

h2
11. apr 2024

@demodun Nie si ani stará, ani škaredá. Len bosorka, s tým už nič nenarobíš. 🤷🏻‍♀️😃

tanyag
11. apr 2024

@demodun presne...@h2 to vystihla..keby muži vedeli aká si kočka, tak by ťa nikdy takto netitulovali 😂

demodun
11. apr 2024

@tanyag Šak sa budem aj hanbiť 😄