Od pôrodu mám brutálne plodné dni

30. aug 2023

Ahojte baby chcem sa poradiť.
Od pôrodu mam brutálne plodne dni a krámy
Momentálne mám plodne dni a idem osaliet, bolest celého tela noh, krce do ruk do brucha. Normálne mam zasalit a každým mesiacom je to horšie a horšie. Pripadám si už ako cvok.
Neskutočne bolesti rúk, noh, brucha ani voltaren nezaberá. A trpím v krcoch😅 ma to niekto podobne?

e1i
30. aug 2023

Ide ozaj o plodne dni? Dr potvrdil ovulaciu sonom? Isla by som na vysetrenie.

autor
30. aug 2023

@e1i je to vždy v rovnaký čas, sledujem si to podla appky v telefóne. Každý mesiac pri plodných dňoch.

e1i
30. aug 2023

Neviem ci je app zrovna spolahliva. Ja som robievala ovu testy a podla nich ovu mala byt a ani len naznak podla sona. Urcite by som isla na vysetrenie.

monymony1
30. aug 2023

Aj ja mavam velmi velmi bolestivu ovulaciu

lucijalucy
30. aug 2023

Ja mávam to isté.. bolesti väčšie než počas ms. 😅

klip0
30. aug 2023

Aj ja to mávam od pôrodu presne takto pri ovulácii.
A počas menštruácie ma extrémne bolia nohy, akoby mi niekto chcel žily vytrhnúť.

ferihegy
30. aug 2023

Kazdym porodom mam ovulaciu horsiu a horsiu. Po tretom porode je to ukrutne. Boli ma vsetko. Krize, podbrusok ale tak ze ledva chodim. Ani zatlacit na velku potrebu nic. Strasne bolesti.
Gyndos mi povedal ze to vysriesi len antikoncepcia.

lija22
30. aug 2023

vies kolko je tu uz takychto tem? Vela a vzdy nakuknem dufajuc v nejaku zazracnu radu. Vitaj v klube a ano mas ovulaciu,aspon vies ,) Je to strasne. Mne to trva uz len tak pol dna a tiez to zacalo po porode

autor
30. aug 2023

@lucijalucy
@ferihegy
@lija22
@ferihegy keď toto čítam som rada ze mam chlapca 😂😂😂 aspoň nebude musieť toto prežívať

kittykat22
30. aug 2023

nemozes mat nabeh na endometriozu? To co pises nie je moc normalne. Urcite si nechaj skontrolovat vajecniky - takto sa moze prejavovat rakovina vajecnikov. Akonahle mas nejake vyrazne zmeny, tak by si si mala nechat spravit vysetrenia ci je vsetko v poriadku.

autor
30. aug 2023

@kittykat22 chodím pravidelne,bola som nedávno na preventívnej povedala som o tom doktorke ona ze csetko mam v poriadku. Jediná možnosť antikoncepcia a to nechcem. Tak asi len pretrpieť🤐

mimikarol
31. aug 2023

Poznám. Mňa brutálne bolieva chrbát, hlava, prsia.... celá som zdochnuta. Keď prídu krámy tak sa cítim ako nový človek 🤦

nikasmile
31. aug 2023

Ja som asi pred 6r mávala bolestivú MS a presne na to som mala antikoncepciu, aj keď som nechcela. Tá mi to tak zmenila, že teraz nemám žiadne bolesti pri MS a už mi to tak ostalo od vysadenia antikoncepcie, nebrala som dlho, asi rok. A s tou ovuláciou to tak môže byť. Ja po pôrodoch ju nemám síce bolestivú, ale pred pôrodmi som nevedela, čo je to ovulácia a teraz predne viem kedy ju mám 😀 zaujímavé ako sa to telo zmení.