Ako uspokojiť partnera aj počas plodných dní?
Dobrý neskorý večer,
ženy toto je hlúpa otázka a viem že dostanem veľa hejtov a urážok... Ale chcem sa spýtať, ako uspokojujete vašich mužov napr keď máte svoje dni, plodné dni alebo proste nemáte chuť?
Často tu čítam o ženách, ktoré to robia každý deň ústami, niektoré to vraj robote aj viac krát do dňa. Ja to však absolútne neviem, dokopy sa mi to podarilo spraviť asi 2x v živote ústami.
Vždy keď to chcem spraviť, povie mi nech si radšej ľahnem... Raz dávno mi pri tom rovno povedal, že to ústami nedokážem.
Prosím je to sprostá otázka ale čo mám robiť? Mňa by to aj bavilo aj by som mala chuť na takéto praktiky, ale keď neviem čo robiť, čo jazykom rukami celkovo ? Nejak krútiť ťahať cmulat čo? Normálne môžete postup alebo čo sa vám muži/vašim mužom páči?
Pripadám si celkom neschopne pri tom.
Je to prvý partner a nejak mi nechce povedať že čo a ako, neviem či tiež nevie či čo...
Pozri si pecko chce to tréning dnes do robí každa zena a uč sa inak to nejde povedať a musíš byť asi v Tom veľmi zlá. Mne toto nikto žiadny frajer nepovedal. Vždy práveže chvalili. Ale je to sexi si predstav keď muža držíš v hrsti s peknou fajkou každý deň. Je to super pocit keď sa pod tvojou kontrolou úplne roztečie ako ľadovec. Máš nad ním veľkú moc. Je to super pocit.nastuduj si to v pecku
@fido69 A to si zjavne nečítal staršie témy, kde to bolo oveľa oveľa veselšie 😁 ale kde sú bosorky ( @h2, @demodun, ja a ešte chýba @pralinka25 ), spomenula by som aj @karolinakr ale ona sa k bosorkám nepriznáva 🫣 tak tam je vždy sranda...neboj, príde kráľ MK a vtedy to naberie grády 😁
Počkať, počkať... toto je téma, v ktorej na koňovi môžem byť konečne perverzný a nikto mi to tu nebude vyčítať ani na mňa volať exorcistov?
Áaaa, tak nič... pozerám, že Smädný Mních už povymazával príspevky... a sme doma...
@marseillefan No neviem, či on vymazal, alebo niekto to nahlásil a bolo vymazané adminom 😂 ak tu chceš ostať, tak kroť svojho diabla 😂
A možno to je len premyslená pasca na úchylákov od admina, že kto naozaj začne písať postup, ten dostane ban :D
@marseillefan ale kľudne sa rozpíš, tu môžeš. Autorka bude len rada 😉
@tanyag Hello, beautiful...

Akože dnes mám teda furz fajčenia ako z filmu 😅 ale teda čítam, predstavujem, inšpirujem a čakám čo ešte poradíte