icon

Ako uspokojiť partnera aj počas plodných dní?

7. apr 2024

Dobrý neskorý večer,
ženy toto je hlúpa otázka a viem že dostanem veľa hejtov a urážok... Ale chcem sa spýtať, ako uspokojujete vašich mužov napr keď máte svoje dni, plodné dni alebo proste nemáte chuť?
Často tu čítam o ženách, ktoré to robia každý deň ústami, niektoré to vraj robote aj viac krát do dňa. Ja to však absolútne neviem, dokopy sa mi to podarilo spraviť asi 2x v živote ústami.
Vždy keď to chcem spraviť, povie mi nech si radšej ľahnem... Raz dávno mi pri tom rovno povedal, že to ústami nedokážem.
Prosím je to sprostá otázka ale čo mám robiť? Mňa by to aj bavilo aj by som mala chuť na takéto praktiky, ale keď neviem čo robiť, čo jazykom rukami celkovo ? Nejak krútiť ťahať cmulat čo? Normálne môžete postup alebo čo sa vám muži/vašim mužom páči?
Pripadám si celkom neschopne pri tom.
Je to prvý partner a nejak mi nechce povedať že čo a ako, neviem či tiež nevie či čo...

autor
8. apr 2024

Akože dnes mám teda furz fajčenia ako z filmu 😅 ale teda čítam, predstavujem, inšpirujem a čakám čo ešte poradíte

tanyag
8. apr 2024

@autorka
Počkaj ešte, príde sem viac odborníkov, zatiaľ si rob poznámky 😉

fido69
Autor odpoveď zmazal
nazli24
8. apr 2024

Pozri si pecko chce to tréning dnes do robí každa zena a uč sa inak to nejde povedať a musíš byť asi v Tom veľmi zlá. Mne toto nikto žiadny frajer nepovedal. Vždy práveže chvalili. Ale je to sexi si predstav keď muža držíš v hrsti s peknou fajkou každý deň. Je to super pocit keď sa pod tvojou kontrolou úplne roztečie ako ľadovec. Máš nad ním veľkú moc. Je to super pocit.nastuduj si to v pecku

demodun
8. apr 2024

@fido69 áno, na to, že je pondelok, celkom sranda. Ale ty sa tu tuším tiež chodíš hlavne zabávať 😄

nazli24
8. apr 2024

@fido69 toto je veselá téma..ľudia sa asi nudia..sú tu ešte nejaké veselé témy ?dnes neviem

demodun
8. apr 2024

@tanyag Marso si dáva načas. Alebo už má rozpísaný 4 stranový komentár 🤔😄

fido69
Autor odpoveď zmazal
tanyag
8. apr 2024

@fido69 A to si zjavne nečítal staršie témy, kde to bolo oveľa oveľa veselšie 😁 ale kde sú bosorky ( @h2, @demodun, ja a ešte chýba @pralinka25 ), spomenula by som aj @karolinakr ale ona sa k bosorkám nepriznáva 🫣 tak tam je vždy sranda...neboj, príde kráľ MK a vtedy to naberie grády 😁

tanyag
8. apr 2024

@demodun Noo Marso, čo ti poviem 😁 zanedbáva ma dnes riadne 😂 a nie len mňa, ale každého, kto čaká, že sa vyjadrí 😉

demodun
8. apr 2024

@fido69 no na pamäť zaberá ten ... Hm, počkaj spomeniem si .... GINKO, či BINGO? 😁

vyrovnanaosoba
Autor odpoveď zmazal
tanyag
8. apr 2024

@demodun Mne v lekárni povedala, že mne ani Ginko nepomôže 🫣😂

fido69
Autor odpoveď zmazal
tanyag
8. apr 2024

@fido69 Počkaj počkaj...mám 37 rokov a ešte ani raz som nemala vaginálnu infekciu 😂 nemýliš si ma s niekym iným? 😁

demodun
8. apr 2024

@fido69 🤣🤣🤣

marseillefan
8. apr 2024

Počkať, počkať... toto je téma, v ktorej na koňovi môžem byť konečne perverzný a nikto mi to tu nebude vyčítať ani na mňa volať exorcistov?

Áaaa, tak nič... pozerám, že Smädný Mních už povymazával príspevky... a sme doma...

tanyag
8. apr 2024

@marseillefan No neviem, či on vymazal, alebo niekto to nahlásil a bolo vymazané adminom 😂 ak tu chceš ostať, tak kroť svojho diabla 😂

bennn
8. apr 2024

A možno to je len premyslená pasca na úchylákov od admina, že kto naozaj začne písať postup, ten dostane ban :D

demodun
8. apr 2024

@marseillefan ale kľudne sa rozpíš, tu môžeš. Autorka bude len rada 😉

demodun
8. apr 2024

@tanyag aha, žeby bol niekto taký zákerný 😲😲🤔

tanyag
8. apr 2024

@demodun Nájdu sa aj také 😀

tanyag
8. apr 2024

@demodun ja som chcela poradiť autorke, nech si penis plieska aj o čelo, a jazyk a ústa, ale či ma teraz nevyhodia 😂😂😂

demodun
8. apr 2024

@tanyag no máš na mále, neprovokuj 😲😄

tanyag
8. apr 2024

@demodun No ak bude chcieť, môže mi napísať súkromnú správu 😂 vraj som v tom eňn ňuňo number one 😂 a myslím autorku, že mi môže napísať a nie chlapi 😂

demodun
8. apr 2024

@tanyag no tak to si jej mala napísať rovno na začiatku. Alebo to je odkaz pre Marsa? 😲
Vieš čo, už sa dolieč a choď cvičiť, máš už ozaj veľa energie 🤣

marseillefan
8. apr 2024

@tanyag Hello, beautiful...

tanyag
8. apr 2024

@demodun Čo máš s tým Marsom? 😂😂😂 dobre vieš, na koho mám slabosť 😁

demodun
8. apr 2024

@tanyag no ja padám, nechám vás v tejto intímnej chvíli 😁

tanyag
8. apr 2024