icon

Ako vás volá manžel podľa jeho lásky?

barbora544__
20. máj 2024

Ako vás volá manžel a co robí preto aby ste videli že vás ľúbi

really8
20. máj 2024

@barbora544__ vola ma srdiecko a robi vela veci. Napr ranajky cez vikend, zobere deti a necha ma dospat, z obchodu mi prinesie nejaku dobrotu ked ide na nakup, ked odchadza vzdy mi da pusu atd atd

jaja20
20. máj 2024

@barbora544__ Volá ma Pipinka alebo skrátene Pipi a ja jeho Pipko.
Keď ide na nákup, kúpi mi veľkú čokoládu Milka,aj keď vie, že pred letom sa vždy snažím schudnúť 😅 Alebo odloží večer ovládače na miesto,kam patria 🙂

barbora544__
autor
20. máj 2024

@really8 jeej to je veľmi pekne

butterflyeffect
20. máj 2024

Ja som strasne kontaktna, a on to vie ze ked chce aby som sa citila lubena tak pride a len tak ma objime, pohladi, pobozka pri beznych cinnostiach-pri vareni a podobne. Rano ma vzdy necha pospat, kazde rano ma caka kava na nocnom stoliku. Vcera napriklad som vstala a on uz chystal ranajky. Sem tam kupi kvietok alebo sladkost, napusti vanu s penou. A samozrejme mi aj kazdy den povie ze ma miluje. Samozrejme ze tak isto mu aj ja prejavujem lasku. Sme spolu 8 rokov.
A najcastejsie ma vola milacik alebo zdrobneninou mojho mena.

tim23
20. máj 2024

@barbora544__ a teba? Už ti prestal nadávať? Bijete veľkú lásku zas?

sense
20. máj 2024

@barbora544__ nemám manžela ale partner má vola "amore", "schatzu" a keď sa mu zdá ze som príliš ticho tak aj "láska" a je kontaktný niekedy až príliš... Asi priťahujem samé extrémy.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
20. máj 2024

@barbora544__ prcek 😂😂😂 ma skoro 2m a ja 155cm

kika2565
20. máj 2024

@barbora544__ Volá má zlatik... A keď je v kalendári meno Zlatko pošle mi gratuláciu☺️...
A inak sa volám Inga.

jana_eyre_2
20. máj 2024

Volá ma menom, alebo maminka keď komunikujeme pri deťoch.. tak isto volám ja jeho menom, alebo tatinko.. maximum čo sme si kedy povedali inak je "moje".. nie sme veľkí romantici.. a čo robí? Napríklad mi vždy večer v zime zakryje čelné sklo plachtou aby som skoro ráno keď pôjdem do práce nemusela oskrabavat.. alebo mi urobí kávu, či spraví smoothies.. alebo keď idem s kamarátkami na kávu, vždy keď v noci prídem ma čaká večera na stole.. málokedy si vyzname lásku, málokedy si dáme pusu v bežnom dní.. ale vieme že sa máme..

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2024

@barbora544__ A Teba ako vola a co robi, aby si vedela, ze Ta lubi?

enmery
20. máj 2024

A teba po "pi, ku, tučný bachor a riť" a po sexe s milenkou, ktorej "nesiahaš ani po členky" volá zlatko😊😊A dá Ti čokoládu a kvet a vybavené....a tú vážnu chorobu má teda akú?

oli18
21. máj 2024

Autorka, si este asi velmi mlada s uz v manzelstve velmi nestastna. Sudim tak podla tvojich zalozenych tem. Nezakladaj temy, ale rozved sa s tym nevernikom. S nim uz stastna nebudes. Aj s dietatom si najdes partnera, ktory ta bude lubit a vazit si ta. Urob to co najskor, kym ti neurobi druhe dieta, aby si ta priputal. S dvomi detmi to budes mat tazsie. Mas rodicov, maz pracu? Kolko mas vlastne rokov?

alexis617
21. máj 2024

Volá ma menom a keď chce mi spraviť radosť tak sa snaží niečo navariť,alebo povisava byt vieš ja mám radčej činy ako slová a som nekontaktna alebo tukupany mi kúpi

dankabetka
21. máj 2024

@barbora544__ ahoj, od kedy sa nam narodili deti tak sa volame navzajom tatino, tatik a mamina,maminka.. deti dlho nevedeli, ze mame aj mena 😀 to bolo take krasne, ked sa ich opytali ako sa ti vola maminka?a odpoved bola : ved maminka ...😂 ( okolo 3 rokov mali...obaja to nechapali...v tom veku..)
a ako viem, ze ma rad? ...viem 😉 za celu dobu co sme spolu a teda uz to je par rokov, sa k sebe sprave pekne, komunikujeme o vsetkom, nemame hadky, o deti sa starame cca rovnako ( samozrejme ja viac, mam tak nastavenu pracovnu dobu), na druhej strane hoci mam mensi prijem ( presne aj pre tu pracovnu dobu a cas kedy som bola na materskej) nikdy sme nemali rozpor pre financie - nic nedelime, vsetko je nase. V domacnosti sme partaci. Nemusi mi kazdy mesiac hovorit akou laskou ku mne hynie, ani kytice nosit ( mam zahradu - pestujem si kvety na celu sezonu do vazy 😀 ) ale ten bezny zivot je s nim skvely .....a dufam, ze to takto potiahneme az do zaveru 😉

enmery
21. máj 2024

@dankabetka kŕmiš niekoho,kto si tu robí z ľudí prču/trolla😄ľudia tu fakt nečítajú príspevky pod témou🫠

bylinka25
21. máj 2024

Volá ma mojko, lásenka. a ako viem, že ma ľúbi? každý deň ma pritúli do svojho horúceho náručia.