Ako veľmi ma muž nenávidí
Nenávidí ma to už viem dávnejšie ale stále tvrdí že mám má rád dnes sme sa pochytili na vlasoch vo vani že sa mám dať ostrihať do hola a mačkine chlpy na zemi že mi ju už dá utratiť , vyhodý s okna je ju zabije Mačka je darček od neho 😭
@zoro9836 ponorka ?
A to vam ani jednemu nevadi, ze spolu zijete aj ked vam to evidentne nefunguje?
@zoro9836 už viem ale práveže on nieje skoro nikdy doma
Ja len k tym vlasom vo vani-vanu treba po pouziti umyt, vlasy z toho odtoku vybrat a vec je vybavena. Ale vlasy a macacie chlpy su asi ten najmensi problem vo vasom vztahu.
@solange7 mne to vadí len nemám kde ísť a deťmi
A keď ťa vyhodi tak kam pojdeš?
A čo si urobila preto, aby si mohla odísť? Okrem toho, že si si po prvom dieťati urobila ďalšie. Napriek tomu, že ti vadí aký je a chcela by si odísť. Pracuješ, máš príjem aby si si napríklad mohla platiť mestský či sociálny byt? Informovala si sa v krízových či azylových domy v okolí? Čo sa týka poriadku, tak mne samej vadia moje vlasy v sprcháči či na zemi, čiže si vždy po sebe skontrolujem kúpeľňu, rovnako ako skontrolujem po sebe záchod a kontrolovala by som aj zem, ak by sme mali doma zviera, ktoré pĺzne. Ono ak tie vlasy po sebe nechávaš vo vani stále, tak asi sa aj dá čakať, že druhá strana jedného dňa buchne.
@lily405 netuším kam pojdem
@dskjhfdlkdjhl vaňu som umyla len os stále hľadá chyby
@melanta rodila som jeden krát tri deti nestíham všetko kontrolovať
Pracuješ a máš príjem? Ste zosobášení? Bola som si informovať na mestkom úrade na sociálne byty? Zisťovala si si informácie o azylových domoch pre matky s deťmi?
@melanta nepracujem .sme zosobášení sme spolu 10 rokov deti majú 3.5
Byt/dom, v ktorom bývate je jeho alebo spoločný? Bola si sa informovať na sociálne byty a azylové domy? Akože samé sa to neurobí? Musíš začať riešiť veci. Nie napísať, že máš 3 deti a nestíhaš.
Mozno by bolo dobre sa porozpravat, ci takto chcete fungovat dalej, ci ste s tym nejako stotozneni, lebo toto podla mna normalne nie je ani nahodou.
odvaha, s takým "blbcom" žiť a nepracovať
No len sa musite ucit vzajomne komunikovat a lubit. O vztah sa treba starat