icon

Ako viete, že to je on?

23. sep 2022

Podľa čoho viete/cítite že je pre vás váš partner/manžel/priateľ ten pravý?
Proste že to je ON

Strana
z2
xsimonkax
23. sep 2022

1. Motýle v bruchu
2. Sex
3. Ako sa stavia k veciam, problémom, či sa dá naňho spoľahnúť, či vie zabezpečiť rodinu (nato, prídeš až časom, to je život, vždy risk)

autor
23. sep 2022

@xsimonkax tie motyle v bruchu...aj po rokoch? ci len zaciatok vztahu?

deti95060810
23. sep 2022

tak jasné že po 10 rokoch to už bude segedín v bruchu vystrájať a nie nejaký motyľ...

pralinka25
23. sep 2022
autor
23. sep 2022

@deti95060810 😂 tak sa pytam...ci teda je mozne ze ma niekto motyle aj po rokoch? ja som ich mala asi len prvych 6 mesiacov vztahu...potom ked sme zacali spolu byvat odleteli😂

deti95060810
23. sep 2022

jasné že to tak býva... vedci zistili že láska trvá len 2 roky... potom je to už niečo iné...

pralinka25
23. sep 2022

ja neviem. myslim si ze vzdy je to risk. vzdy ked sa zamilujeme sa nam zda ze je to ten pravy nie? az casom sa ukaze ci ano.
to ci to bol pravy zistime ked s nim prezijeme 60-70 rokov spokojneho zivota nie?
laska nie je o motyloch. vyvija sa tak ako sa vyvijas ty. vztah sa vyvija. tiez nie si taka ista ako ked si mala 12. ani laska nemoze byt rovnaka po 10 rokoch ako po pol roku. ked zmiznu motyle neznaena to ze laska je esia alebo slabsia.

mirkava
23. sep 2022

Nikdy nemáš 100% istotu 😉😊😁

zmrzlinka2021
23. sep 2022

Pretože je už môj manžel?

zuzi0911
23. sep 2022

Aj po 17 r cítim tie motýle...milujem dní keď sme spolu doma a to spolu aj robíme....
Neodíde bez toho aby ma pobozkal,nepísal ci nevolal ,aby to neskončil slovom ľúbim ta...to ,ale obaja...
Stále je niečo čím dokáže tu lásko znasobit...aj po tých rokoch stále ma vie niečím prekvapiť...meníme sa a rešpektujeme sa ....stále ,ale v kútiku sme deti a nemáme zábrany robiť zo seba aj ",blbcov"
Samozrejme všetko sa môže zmeniť....ale nikdy som neuvazovala, že čo ak sa niečo pokazí...snažíme sa všetko riešiť ,komunikovať a mali sme aj naozaj jednu veľkú krízu, ktorá nás viac spojila....
Možno tým,že je to môj prvý neuvažujem ci to vôbec vydrží keďže nemám skúsenosť,co by sa mohlo pokazit.....ale verím,že vydrží...ved predsa s tým treba ísť do vzťahu...A nie spochybnostami...treba na tom pracovať....

autor
23. sep 2022

ja som s terajsim priatelom (coskoro snad uz aj manzelom)...6 rokov aj nieco...Je to môj prvy. A stále sa pýtam samej seba ci to je ON...pri nejakych situaciach si poviem jasne som si 100% ista ze áno...ale potom pridu chvilky ked si poviem ze fakt neviem..ze niesom si ista

majulino
23. sep 2022

Ja mám motýle aj po 12 rokoch 😍

autor
Autor odpoveď zmazal
ckocka
23. sep 2022

Vzhladom k počtu ludí/mužov na planéte je takmer isté že je mnoho vhodnejších kandidátov na titul ten pravý než ten čo ho máš doma. Ale vieš ako sa vraví, lepší vrabec v hrsti než holub na streche.

autor
23. sep 2022

@zuzi0911 to je super❤, drzim palce nech vam to vydrží

autor
23. sep 2022

@ckocka viem. A mozno aj preto takto uvazujem ze som si nevyskusala vztah s inym chlapom..teda poznam len toho svojho a preto mam take myslienky obcas v hlave ze co ak by bol nejaky íny pre mna vhodnejsi

jannette1986
23. sep 2022

Ja motýle mám aj po 10 rokoch

ckocka
23. sep 2022

Otázka ani tak neznie či by bol iný vhodnejší, ale či existuje možnosť že toho vhodnejšieho v dohladnej dobe stretneš. Lebo ak ho nestretneš nikdy alebo až nad hrobom, samotná možnosť že niekde existuje ti bude málo platná.

elizabet173
23. sep 2022

motýle v bruchu môžu byť aj po rokoch. Ty sa nad tým zamýšľaš možno preto, lebo je to tvoj prvý. Preto ťa prepadajú myšlienky, aké by to bolo s iným. Ak si s ním spokojná a šťastná, uvoľnená, na nič sa nemusíš hrať, v intímnom živote vám to klape, stále po sebe túžite, je to tvoj najlepší kamarát, ktorému môžeš zveriť každé tajomstvo, nerozmýšľaj nad tým, aké by to bolo s iným. Nikdy nevieš, či natrafíš na toho pravého hneď na prvý pokus, na štvrtý, deviaty, alebo nikdy.

mondolina
23. sep 2022

som s mojím 8 rokov, motýle mám podľa môjho cyklu 🙊 v čase ovulácie ho milujem a v PmS mi vadí, že aj hlasnejšie dýcha 🙊
napriek tomu viem, že je to ten pravý.

casavina
23. sep 2022

Tri roky sme na seba čumeli 😂, 20 rokov sme spolu, 10 rokov manželia a hoci je u nás 17 ročný rozdiel, stále sa vieme spolu smiať ❤️

simik22
23. sep 2022

Nie nemám motýle v bruchu po 16 rokoch :D dakedy by som ho zarezala 🤣 sme spolu " celý" zivot. Prezili sme asi všetko. Je mojou súčasťou 🙂

komplikovana
23. sep 2022

Tie « motyle » byvaju na zaciatku preto, lebo sa jedna o fazu zvadzania. Je to priroda. A mozes ich zazit pri viacerych chlapoch. A niesu vobec indikatorom lasky. Rozhoduje viac to, ci si schopna s danym clovekom zit, akceptovat ho, milovat ho, rozvijat a budovat spolocne. To je ta praca- makacka na vztahu. Ak si chces uzit, respektive znova prezit tie krasne zaciatky, treba pouzit fantaziu, ktorej sa medze nekladu, je to na vas ako si to vytvorite. Stale sa je kam posuvat.

jjanulienka
23. sep 2022

Tak ja sa tiež toto pýtam aj po 14tich rokoch hlavne pred kramami keď mi vadi aj že dýcha 😅😅

autor
23. sep 2022

@jjanulienka 😂😂😂

majusikk
23. sep 2022

Áno aj po rokoch keď príde nečakaná chvíľka niečo čím ta poteší milo zaskočí niečo čo by si necakala

mondolina
23. sep 2022

@jjanulienka
mne vtedy vadí aj ako prežúva, keď chrúme doslova chrúme papriku 🙉 krista

mikadooo
23. sep 2022

Neviem 🤷 😄. Ale sme spolu už nejaký ten rôčik, tak snáď to bude on 😁😁😁.

jjanulienka
23. sep 2022

@mondolina ešte aj hýbe prstami na nohach pri telke a ja furt že čo robí s tými prstami a on že nič 😡😡😅🤦‍♀️ Akurát som v tejto fáze 😅😅😅myslím že sa snaží moc nahlas nedýchať 😅😅😅

mondolina
23. sep 2022

@jjanulienka
poznám poznám 🤣

Strana
z2