Ako vnímať mužovu ,,kamarátku"?
Ahojte,
poslednú dobu sa dosť hnevám na muža. Minule mi jedna naša známa povedala, že videla muža na obede s výrazne mladšou ženou ( žijeme v menšom meste, takže stretnúť niekoho nie je problém ), tak vyzvedela, kto to bol, nevedela som, manžel podniká v rôznych veciach, tipovala som to na účtovníčku/kolegyňu...neriešila som to nijak extra, ale keď som sa ho potom večer doma spýtala, povedal, že áno, bol s kamoškou, že sa kamošia a občas takto vybehnú von napr. na obed. Predtým mi o nej nikdy nehovoril, nikdy takúto kamošku nespomenul. Povedal to normálne, pokojne, žijeme podľa mňa príjemným pekným životom, máme 3 zdravé deti, dobré podmienky, on je dobrý manžel aj otec. Na druhej strane mi začala táto jeho kamoška vŕtať v hlave.
Myslíte, že preháňam?
Máš spokojné manželstvo, tak si ho nepokaz nedôverou. Je to neuveriteľné, ale kamarátstva vznikajú aj naprieč pohlaviami a generáciami. Keď raz partnerovi verím, tak mu verím.
Autorka,este raz som si to precitala co si pisala.Povedal ti,ze obcas vybehnu von?Na obed?Samozrejme ty si ani o jednom stretnuti s nou nevedela...
Myslim,ze tebe uz tie kontrolky zacali blikat hned ako si sa o nej dozvedela 🙈
@zana134 V tomto mas pravdu,vznikaju rozne kamaratstva,ale treba sa aj podla toho spravat,ked zacinam s niekym novym kamaratstvo.Neuskodilo by keby jej aj o tom kamaratsve povedal.On by mal mat tiez v nej doveru,ze mu nebude robit sceny,ked obcas da s nou obed akoze pracovne.S tou nedoverou potom zacal on alebo potom vie sam preco o tom mlcal...
Z toho nič dobré nepozerá, isto sa mu ona páči, nehovorím že má niečo v pláne ale jedno s druhým, časom sa môže niečo vyvinúť.. párkrát na obede s 20rocnou je to proste divné a určite nie také nevinné, keď sa zamyslis určite ako podnikateľ na veľa roboty a len tak "pomáhať" študentke, proste keby bola škaredá by isto neinvestoval do nej čas a radšej ho trávil inde mimo práce
Tu plati stare známe... Doveruj ale preveruj ... Mala by som sa na pozore a uprimne skontrolovala by som manzelovi mobil (ano spravila by som to aj ked sa to nema).. mame 2 deti... Manžel ma 35 a keby sa zrazu zjavila 20 rocna slecna spozorneli by som a tiez mame dobry vztah
Autorka
ahoj, ja mam o malo viac ako tvoj muz a mam 23 rocnu znamu. Obe mame deti v podobnom veku, tak sa stretavame sem tam s detmi. A ja ako zena ti mozem povedat, ze rozdiel je to velky. Aj hlavne v mysleni. Napriek tomu, ze zije od 18 v inej krajine a je matkou a partnerkou, to zmyslanie je diamezralne odlisne. Je mila, zlata v pohode. No ja vidim ten tozdiel velmi. Su mnohe zeny v tom veku, ktore si toho vela prezili a boli nutene rychlo dospiet. Mozno patri k nim, ale mna by to zarazilo. Hlavne ked je u vas vsetko tak v pohode, mohol ju spomenut, ked je to len kamoska. Na druhej strane, ze by bol tak blby a v malom meste s nou vetejne chodil na obed ?
Nepreháňaš, inteligentní muži to dokážu povedať s ľahkosťou, že je to len kamoška. Prepáč, ale je to tak, dokážu to.
Podľa mňa ti klame a je to jeho milenka alebo plánuje, že ňou bude 😑To okolo toho sú kecy.
Mila autorka, veru ani mne to nepride vobec, ale vôbec v poriadku a isto je obava na mieste. Tvoj muz stretava isto vela ludi po kadejakych akciach, ale zrejme nikdy do teraz neoslovil nikoho mimo pracovneho zamerania a nepozval na obed a nie to mladu, krasnu hostesku, ktora predvadza saty (aj postava urcite skvela) a dokonca viac krat a slubuje jej pomôcť s "karierou"... Za mna prilis vela "hm" sa tu vynara. Hm, to ju priamo na tom podujati pozval (lebo sa urcite skvele bavili vela hodin, len sami dvaja (ironia)) nech zbehnu na obed niekedy? Ako preco, naco? Hm.. Preco si vobec menili telefónne cisla? To robi tvoj muz bežne na nejakej akcii, ze si s hosteskou, casnickou, alebo inym personalom vymeni cislo? Boh vie kolko krat sa už vlastne stretli, keď on vie o nej zda sa aj dost na náhodný obed. Zjavne teda rozoberaju osobne veci, keď muz usudil, ze musi byt taky gentleman a pomahat jej s pracou a kontakty posuvat. No neviem, mne sa to nezda vobec nevinne. Ked nemá problem ukazat ti jej fotku vo svojom mobile (nechapem naco si ju tam nechava 🤔), tak nech ti ukaze celu konverzaciu a precitas si ju a bud ti ju precitat da, ked to pre neho nic neznamena, ale zduchne aj s mobilom a výhovorkou a kym sa ku nemu dostanes, tak bude pomazane vsetko. Tiez si nemyslim, ze pri týchto okolnostiach to bude len kamoska,lebo neni z pracovnych kruhov, nepoznaju sa 20 rokov a je to modelka, ktoru nahodne spoznal pri predvadzani siat.. hmm
@misana84 to akoze vazne tato rada? Ze venujte sa mu na 120% aby mu chudackovi nic nechybalo? Vzdy upravena a pre neho krasna?
No srala by som ja takeho muza, ktory ma uprednostni len preto ze sa mu venujem na 120% a som vzdy upravena. Nech sa paci tam su dvere.
A potom, ked sa mu bude na 120% venovat, on sa teda rozhodne pre nu, tak potom moze zasa polavit na kolko %? Staci na 100? Alebo aj na 80? Az kym sa zas neobjavi dalsia?
Bachorky o 20 rocnej, neznamej, top vyzerajucej kamoske preskocme, seno nepapame..Autorka ja obdivujem tvoj klud, mne to pride ze ak sa este nestalo..tak sa chysta riadne čoro-moro.
Po precitani diskusie si hovorim, ze ak sa ty (autorka) dobre dnes v noci vyspis - tak vsetci 😀 Povedala by som, ze slecne tvoj muz imponuje a on si masti ego. Nemyslim si, ze s nou nieco ma alebo mal zaujem nieco mat - pretoze to by ti neukazoval spravy a nebral ju do restauracie kde ho moze vidiet xy ludi. Zato ta jej sprava s fotkou kde je nacancana, staz - ktoru on moze zariadit a na obede urcite bola za hviezdu ... hmm tak ta je desiva.
tak mňa by to nahnevalo, keby som sa dozvedela od inych ze moj muz bol na obede s druhou zenou a nepovedal mi to.. urcite by som chcela vediet od neho preco mi to nepovedal a ci sa mieni s nou nadalej stretavat...ak by povedal, ze je to iba kamaratka tak by som chcela vediet o com sa bavia a ze chcem ju spoznat a urcite by som nechcela aby sa s nou stretaval osamote aj by som mu to jasne dala vediet... maj sa na pozore a hlavne daj vediet tvoje pocity manzelovi ze sa ti to nepaci a nezelas si aby sa potajme stretaval s nou
Ahoj, nechcem ti ani poradit zle, ani ranit rezolutnym niecim. Na jednej strane, ja ho nevidim, nemozem vediet. Na druhej strane si mozeme uvedomit, ze ako ludia mame zaujem o druhych ludi, venujeme im svoj čas, zdielame svoje záľuby......, čiže ho zaujima, stretava sa, je s ňou, píšu si, volajú, zrejme. To by ti dokazal poskytnut len sukr.detektiv, ci momentalne okrem obeda kde travia cas a do akej miery su vzdialeni od seba. To, ze s vyrazom tvare anglicana, ti povie, ze to bola nova znama/kamaratka/ hocico, bol to pracovno- kamaratsky obed, a ide o kamaratske písanie, vobec neznamena, ze sa obedom a po obede nemali ine aktivity a ze sa s dotycnou neschadza len po obedoch, ale rozne a ked ta musela upozornit na nu ina duša, ktora videla aj to, co ti nemusela povedat, len jemne ta chcela upozornit, moze znamenat, o jeho rôznom fičaní. Sú aj páry, kde chlap cez 50, frajerka 19 a manzelka doma 48. A keby nieco, ano, to bola ta a ta, bla bla, s usmevom anglicana moze i tvoj vlastny manzel povedat tebe do oci uplne vsetko, co chces pocut. Takze, vsetci travime cas s tymi, ktori nas zaujimaju..... , povedat ti moze aj zlodej, ze nic neukradol, a pokial nemas vysledovane niekym kazdy jeho krok, je zbytocne sa tu pytat cudzich zien na stranke mk, ze ti maju povedat, o tom, aky level nevinnosti tvoj manzel spĺňa.
No ale ake ste vy niektore tolerantne.Hotovy Budha tolerancie a trpezlivosti.Nestacim sa cudovat.Tolko kecov pokope.Podla vas je normalne ze jeden 37 rocny,zenaty muz chodi na obedy s 20 rocnou babou? A naozaj si myslite,ze baba v jej veku vyhladava takyto tip muza,aby s nim mohla klabosit? Samozrejme,ze ju chce dostat do postele a ona chce dostat jeho kompetencie.Ano,bezne vybavuje hocikto hocikomu cudziemu staz,iba tak.Uplne bezne.Boze moj.🤦
@zmrzlinka2021 podľa mňa, ak by potrebovali niečo skrývať, neukazovali by sa verejne na obede v malom meste, i ja chodím na obedy s mladými kolegami. Môžeš byť v strehu, lebo samozrejme holka môže byť na love (toto slovo mozes brat v akomkoľvek význame love ako poľovačka, love ako prachy), i nemusi.....ale je to o tom ako to má tvoj manžel v hlave upratané......
Chapem preco sa pytas na nazor inych zien, lebo tu nieco nesedi.
Na jednej strane je to proste do oci bijuce ze tu nieco nie je v poriadku
Na druhej strane je fakt ze s nou chodi na verejne miesta, nemaze jej konverzacie ani fotku, nechava si pristupny mobil a vsetky tvoje otazky odpovie s kludom anglicana. To svedci o tom ze je to uplne nevinne, alebo teda on sa ti to snazi naservirovat ako nieco nevinne. Lebo ja by som fakt chcela vidiet toho chlapa co by taketo nieco povazoval za nevinne. Ziadny chlap nie je tak naivny a blby. A preto ti to tvoj manzel tajil. Velmi dobre vedel ze by si mu to nezozrala a zatrhla by si mu to hned na zaciatku.
Kazdopadne by ma najviac vytocilo to ze je tak vychcany ze si mysli, ze dokaze taketo spravanie prezentovat vlastnej zene ako nevinne. Hlavne ten pokojny ton s ktorym ti vsetko vysvetloval a ta ochota odpovedat na vsetky otazky a este aj fotku mal aby to bolo vsetko pekne zdokumentovane…. Hotova prezentacia. Kazdy skutocne nevinny chlap by sa urazil, ak by ho zena zacala podozrievat z nevery a sice by odpovedal na otazky ale urcite nie s kludom anglicana, ale nahnevany.
Myslim ze je to v zaciatkoch. Vsetky kamaratky ktore nie su zaroven aj tvoje kamaratky mu zatrhni. Jednoducho mu velmi jasne daj najavo ze mu take nieco nebudes tolerovat. Tomu dietvcatu napis nech da tvojmu muzovi pokoj, lebo inac jej vsetky vlasy vytrhas. Pre istotu by som este pozrela ci on nema druhy mobil, alebo nejake FB debaty/aktivity. Ale nerobila by som dlhodobejsiu tajnu stihacku. Na to by som nemala nervy.
@tykat Uplne naopak. Ak som svedkom potencialnej nevery, nebudem strkat hlavu do piesku a schovavat sa za fakt ze mna do toho nic a mlcat a tym nahravat nevernikovi do kariet.
Ak ma podvadzal moj muz, tak kazdy jeden clovek co ma pozna a stretava sa so mnou a o tej nevere vedel a nepovedal mi o nej, ma sklamal a nikdy by som mu uz neverila.
Ty ked si vymienas cisla s niekym na akcii tak hnes pripnes ja nejaku fotku v sexi poze?
Ked sa vzijem do situacie, ze idem ako hosteska predvadzat saty a na akcii sa zoznamim so starsim sympatickym muzom...ok, kecame spolu dlho, zabavame sa. Ked si vymenime cisla, preco mu poslem svoju fotku? Aby som sa mu pripomenula aka som bola kocka, aby ma pochvalil a vzbudila v nom dalsi zaujem....chlap sa chyti a je otazkou casu kedy si dohodneme osobne stretnutie.
Takze asi tak.
Klasicky pribeh zoznamenia, zaciatok randenia atd. Bolo by to pekne, keby ten chlap nebol zenaty a nemal rodinu.
On jej pomaha ziskat staz? Len tak nezistne z dobrej duse a nic od toho neocakava?
Je on taky dobrak ze neustale pomaha ludom naokolo? Pytam sa, lebo su aj taki ludia.
Toto je ocividna nevera - on to bude s kludom a glicana prezentovat, kludne vas aj zoznami, ked to navrhnes, tvarit sa ze ved jej len staz vybavuje. Ty ho zastavas, nechces si priznat, ze mozno nepoznas uplne tvojho muza. A ano, su chlapi, ktori to vedia uhradt aj doma aj dlhodobo. V manzelstve sa nic nezmeni je pozorny mily atd.

@ella282 ale čo si. 🤣 Je to kamoška, študentka a on jej bude prispievať na zošity a obedy ako väčšina 40tnikov čo majú 20 a mladšie kamošky.