Ako vypnúť hlavu a nemyslieť pri sexe?
Mate nejake overené triky ako si vecer vypnúť hlavu pri sexe? Ako nerozmyslat co treba dalsi den urobit a nemať v hlave všetky dátumy a povinnosti. Alevbo ktoré dieťa sa prvé zobudi. Neviem dosiahnuť orgazmus lebo stale rozmyslam. Vdaka
Skus sa pri sexe zapajat a nielen lezat a pozerat na strop a pockat, kym to prehrmi... potom nebudes mat cas mysliet na blbosti...
hm, treba vymalovat strop. A zaclony su nejake zaprasene, ked skoncime, pojdu do pracky.🙂
Skus sa pri sexe zapajat a nielen lezat a pozerat na strop a pockat, kym to prehrmi... potom nebudes mat cas mysliet na blbosti...
@anjelicek26 Veľmi pekne povedané...
hm, treba vymalovat strop. A zaclony su nejake zaprasene, ked skoncime, pojdu do pracky.🙂
@anonym_ff59c0 No, tak a teraz si nemôžem odpustiť tento nechutný vtip :D
Ako prinútiš ženu kričať ešte hodinu po sexe? Utrieš si pinďura do záclony :D
No dakujem pekne, nečudujem sa, ze sa sem uz niekto aj boji napisat. Hus strieda hus. Vidim, ze kazdy súdi podla seba.
@anonym_ff59c0 su ľudia co maju aj iné starosti ako domácnosť. Ci takto premýšľas pri sexe ty?
@anjelicek26 ja by som aj pochopila, ze takúto sprostosť napíšeš keby som uvidela v príspevku, ze pasívne ležím a čakám. Žena v tvojom veku by nemala uz trpieť syndrómom predbiehajucich sa ust. No nabudúce aspon budem vediet, ze ist radiť sa medzi ženy je najväčšia sprostosť.
@anonym_autor uvoľniť sa nejakým dobrým drinkom? Jemná, relaxačná hudba?
@anonym_autor to je chyba manzela, v domacnosti nepomaha vsetko je na tebe a v posteli ta nevie spravne naladit asi je to trochu rutina. My zeny chceme byt "dobre manzelky" tak si naberieme toho na chrbat privela.
@anjelicek26 ja by som aj pochopila, ze takúto sprostosť napíšeš keby som uvidela v príspevku, ze pasívne ležím a čakám. Žena v tvojom veku by nemala uz trpieť syndrómom predbiehajucich sa ust. No nabudúce aspon budem vediet, ze ist radiť sa medzi ženy je najväčšia sprostosť.
@anonym_autor pánečku, no ty ozaj potrebuješ ten orgazmus ako soľ. Anjeliček to napísala úplne normálne a má pravdu, úplne zbytočne tu do nej za to skáčeš.
@anonym_autor pre boha ziveho... normalne sa sustred na sex... hadam tych par minut vydrzis nemysliet na to, ci mas alebo nemas vylozenu umyvacku
@anonym_9f06d5 pre boha ziveho. Ja proste nepochopim,aka zberba neempaticka sa tu vzdy najde na MK. Proste len ponizovat, znevazovat niekoho, aki suvsstci ostatni drbnuti
@anonym_9f06d5 pre boha ziveho. Ja proste nepochopim,aka zberba neempaticka sa tu vzdy najde na MK. Proste len ponizovat, znevazovat niekoho, aki suvsstci ostatni drbnuti
@anonym_6dae4d v domacnosti sa zapája to nemozem povedat, ze nie len ta mentálna záťaž na mne je obrovská. V tom druhom mas pravdu, ze ma nevie dobre naladiť. Mne cely den visia na nohe deti z každej strany do mna niekto hučí a vecer som rada, ze som rada a nejak sa neviem uvoľniť narýchlo. Resp by som potrebovala viac času mozno skusim niekedy odísť a nechať večernú rutinu na muža a prist az ked budu deti spat.
@anonym_20ecc0 Hej aj pekny film mi stačí. Terapeutka mi radila aj dýchanie branicove a nejaký uvoľňujúci čaj
@anonym_b64c7e presne tak, zberba si bude zberbu vzdy hájiť a henta je taka ista
@anonym_autor pánečku, no ty ozaj potrebuješ ten orgazmus ako soľ. Anjeliček to napísala úplne normálne a má pravdu, úplne zbytočne tu do nej za to skáčeš.
@a0 akoze co napisala normalne? Ze len ležím, pozeram do stopu a myslím na blbosti? A ona ako vie na ake starosti ja myslím? Ako vie, ze iba ležím a nezapájam sa? A ze ma pravdu😂 ty si kto, ze hodnotíš co z môjho života je pravda?Ak ma vestecku guľu nech povie urcite vela žien by jej služby využilo. Inak ste fakt iba zberba ako vas nazvala baba vyššie. Vsetkych by ste rad radom iba vysmiali a odsúdili pritom prd viete
Troll
odpoviem ti ako anonym, lebo by ma tu zožrali. Ja si dám magnézium aby mi hlavou prestali bežať scenáre čo všetko treba na druhý deň.
Kolegyńa užíva macu peruánsku vraj aj to robí svoje. Len ona je už vo vyššom veku blízko pred 50.
Ty skôr potrebuješ vypnúť , deň - dva volna , čo vždy nejde pri malých deťoch.
@anonym_autor prepáč, ja ti napr. do hlavy nevidím - ale ako sa zapájaš do činnosti - ak nevieš vypnúť hlavu? no tak, že to robíš automaticky - teda "sa nezapájaš" ...
a mne si neodpovedala ohľadom citov k mužovi - ale sú to prepojené nádoby ...
ok, takže rada - daj sa na jogu - tá ťa naučí sprítomniť sa, tu a teraz... a okrem čistej hlavy budeš mať aj pružné telo, čo ocení aj tvoj muž - a budete to mať obaja lepšie ...
odpoviem ti ako anonym, lebo by ma tu zožrali. Ja si dám magnézium aby mi hlavou prestali bežať scenáre čo všetko treba na druhý deň.
Kolegyńa užíva macu peruánsku vraj aj to robí svoje. Len ona je už vo vyššom veku blízko pred 50.
Ty skôr potrebuješ vypnúť , deň - dva volna , čo vždy nejde pri malých deťoch.
@anonym_9963e9 dakujem, užívam tolko magnezia, ze uz viac nemozem. Rôzne formy v roznych časoch podla účinku. Aj macu som skusala aj rôzne bylinky. Lenže ja som s nadmerným premýšľaním mala veľký problem aj ked som mala 15. Nevedela som proste zaspat lebo som stale na nieco musela mysliet
@anonym_autor prepáč, ja ti napr. do hlavy nevidím - ale ako sa zapájaš do činnosti - ak nevieš vypnúť hlavu? no tak, že to robíš automaticky - teda "sa nezapájaš" ...
a mne si neodpovedala ohľadom citov k mužovi - ale sú to prepojené nádoby ...
ok, takže rada - daj sa na jogu - tá ťa naučí sprítomniť sa, tu a teraz... a okrem čistej hlavy budeš mať aj pružné telo, čo ocení aj tvoj muž - a budete to mať obaja lepšie ...
@biba_18 ja rozumiem, ze mi nikto nevidí do hlavy, ale robit zo mna mŕtveho chrobáka co len leží a podrží mužovi strasne vypovedá o jednoduchosti toho co tie sprostosti píše.
Ano neodpovedala som lebo som este neprišla na odpoved. Nebudem klamať pri malých deťoch to z emočnej stránky nie je idealne. Zapájať sa zapájam aktívne, venujem sa muzovi, sama sebe meníme polohy atd proste normalny aktívny sex. Ale mas pravdu vela krat sa pristihnem, ze prítomná hlavou nie som.
Chodim dlhodobo s malými pauzami kvoli detom a chorobám cvičiť pilates, jogu, silové cvičenie, korčule a beh s kočíkom rano.
Dakujem za rady
oblbovák ťa vypne. Len pozor na závislosť.
@anonym_autor pilates, korčule, posilka atď nie sú joga ... alebo ak nie joga, ok, môžeš skúsiť meditácie, sú rôzne techniky na sprítomnenie ...
@anonym_autor pilates, korčule, posilka atď nie sú joga ... alebo ak nie joga, ok, môžeš skúsiť meditácie, sú rôzne techniky na sprítomnenie ...
@biba_18 aj na jogu chodim striedam to. Dakujem popozeram si tie techniky
Tiež mám problém s večním premýšlaním, no je pravda že aspoň pri tom sexe vypnem. Inak stále mám niečo v hlave, aj v noci keď sa zobudím....proste som taká. Beriem tiež magnézko a teda pomáha mi to, plus nejaké to cvičenie cez deň, proste nejaká aktivita.
@a0 akoze co napisala normalne? Ze len ležím, pozeram do stopu a myslím na blbosti? A ona ako vie na ake starosti ja myslím? Ako vie, ze iba ležím a nezapájam sa? A ze ma pravdu😂 ty si kto, ze hodnotíš co z môjho života je pravda?Ak ma vestecku guľu nech povie urcite vela žien by jej služby využilo. Inak ste fakt iba zberba ako vas nazvala baba vyššie. Vsetkych by ste rad radom iba vysmiali a odsúdili pritom prd viete
@anonym_autor pravdu má v tom, že pri naozaj aktívnom zapojení do sexu človek nestíha rozmýšľať nad inými vecami zo života. Užíva si prítomný okamih taký, aký má - keď stojím pri myčke, riešim myčku, keď mám penis medzi nohami, tak sa zaujímam o penis medzi nohami. Nik ťa tu nijak nezhadzoval ani nevysmial. Si pekne vzťahovačná.
A prečo máš v hlave dátumy a povinnosti?skus si to písať
@anonym_9963e9 dakujem, užívam tolko magnezia, ze uz viac nemozem. Rôzne formy v roznych časoch podla účinku. Aj macu som skusala aj rôzne bylinky. Lenže ja som s nadmerným premýšľaním mala veľký problem aj ked som mala 15. Nevedela som proste zaspat lebo som stale na nieco musela mysliet
@anonym_autor tak potom to je už na psychológa alebo psychiatra,bez srandy
Ja premyslam nad prasacinkami, takze sa naladim rychlo. Mam bohatu fantaziu.
@biba_18 aj na jogu chodim striedam to. Dakujem popozeram si tie techniky
@anonym_autor ja ti rozumiem, tiez mam ten problem, mne pomaha, ak uz od rana myslim na sex v zmysle, ze sa tesim na tu chvilu s manzelom, vnimam to ako sa na mna tesi a postupne u mna tak stupa nadsenie a ocakavanie. Ked uz je “tesne predtym” tak som prirodzene nedockava a naladena. U zien je normalne ze to vzrusenie im stupa dlhsie a pozvolna tak mozno si premysli aka predohra by sa ti pacila. Zacnite masazou noh alebo chrbtu, popritom premyslis vsetko co treba s postupne ked sa bude to bude schylovat k intimnostiam tak budes naladena

@anonym_autor pre boha ziveho... normalne sa sustred na sex... hadam tych par minut vydrzis nemysliet na to, ci mas alebo nemas vylozenu umyvacku