Ako vypnúť hlavu a nemyslieť pri sexe?
Mate nejake overené triky ako si vecer vypnúť hlavu pri sexe? Ako nerozmyslat co treba dalsi den urobit a nemať v hlave všetky dátumy a povinnosti. Alevbo ktoré dieťa sa prvé zobudi. Neviem dosiahnuť orgazmus lebo stale rozmyslam. Vdaka
Úplne ťa chápem a rozumiem ti . Ja som si tým tak isto prešla a až tak ,že som si myslela ,že zosaliem . Hlavou mi išlo stále niečo ,vkusne som nad niečím rozmýšľala a dostala som sa do takého bodu ,že reálne som nespala aj celú noc a to manžel aj pomáha a nie som na všetko sama ,ale ! Stále mi hlava bežala a už sám mi proste povedal a dosť , že mám už prestať myslieť na veci tak dopredu lebo ma d*bne . Musela som sa nejak naučiť nerozmýšľať a to tak ,že som si normálne pred spaním púšťala šum mora a pomohlo mi to . Úplne som vypla a vys*ala som sa na všetko . Upravil sa mi aj spánok . Vždy pred spaním si dám magnézium a ozaj mi to hlavu vypne
Napis si zoznam uloh na papier a povedz si, mam to zaznamenane, dnes koncim, nezabudnem a teraz vypinam. S tym zobudzanim...asi nic. Uz len tuzba prehlusi.

To máš proste v hlave tak. Máš male deti? Resp vždy to bolo takto?