Ako zabrániť psovi rušiť intímne chvíle?
Náš pes je čistý kazišuk, nenechá nás s manželom si vôbec užiť, vždy keď sa snažíme o sex, príde za nami a chce vyskočiť na posteľ. Nemôžem ani vzdychať, manžel ma nemôže ani plieskať po riti. Minule prišiel a začal manželovi olizovať nohy a bolo po sexe. Psíčkari, aj vy máte takýto problém? Ako to riešiť? Nejde o výmysel, je to naozaj reálne.
@anonym_autor veď nech sa pridá 😁
Alebo keď nechcete aby ste mali jazyk navyše, tak sa len zatvorte.
U nás sa používajú dvere podľa návodu, napr. sa v pripade potreby dajú aj zavrieť
@anonym_autor Nemám psa, ktorý by mi kazil malé radosti, ale Kazisuk,je výstižné meno pre psa 😀
@anonym_autor dakujem za skvelu novu nadavku.
a inak, nic sa neda robit, pes musi pocas intimnych chvil proste byt mimo. zatvoreny v inej izbe, vonku v zahrade, .... najlepsie nech spi
autorka zrejme byva s manzelom aj psom v garsonke
Dvere sme skúšali zatvárať a on extrémne skučal a škrabal, vždy sa dožaduje byť pri nás, keď nás počuje. Veľakrát v tom najlepšom musíme prestať, alebo občas sa zadarí do konca, ale to musíme byť potichu ako myšky. Neviem, či to každý pes je takýto kazišuk alebo len ten náš? Ešte premýšľam, že mu dáme nejaké pamlsky, len musíme nájsť také, ktoré mu vydržia aspoň polhod, všetko zožerie hneď do pár minút.
zacat ho ucit byt bez vas - a to nielen pocas sexu .. vyvret ho cez den najskor na par minut potom postupne dlhsie a dlhsie... pes sa nema co rozmaznavat ... teraz ste na to doplatili .. takze sa zacat k nemu aj chovat ako k psovi ...
Dvere sme skúšali zatvárať a on extrémne skučal a škrabal, vždy sa dožaduje byť pri nás, keď nás počuje. Veľakrát v tom najlepšom musíme prestať, alebo občas sa zadarí do konca, ale to musíme byť potichu ako myšky. Neviem, či to každý pes je takýto kazišuk alebo len ten náš? Ešte premýšľam, že mu dáme nejaké pamlsky, len musíme nájsť také, ktoré mu vydržia aspoň polhod, všetko zožerie hneď do pár minút.
@anonym_autor separation anxiety jak svina. Skuste crate training. Je vela navodov na youtube ako psa ucit na klietku. Ak je starsi, tak bude dlhsie trvat, ale najdolezitejsie je mu nikdy nedat to co chce ten pes, hlavne ked si to vydobija skrabanim a stekanim. Najvacsia chyba psickarov
Este mi napadlo ze ho date na voditko a voditko date na klucku. Pustite ho az ked zaspi. Takto ho budete ucit samostatnosti. My sme s nasim tiez mali velky problem do pol roka a bolo to tazke, ale uz si zvykol/zvyká
@anonym_autor nechcem vedieť ako by ste vychovali deti keď ani so psom si neviete dat rady 🙄 Aby som si doma nemohla vrznut s vlastným mužom kvôli psovi 🤦🙈
@anonym_autor nechcem vedieť ako by ste vychovali deti keď ani so psom si neviete dat rady 🙄 Aby som si doma nemohla vrznut s vlastným mužom kvôli psovi 🤦🙈
Ja sa tu tiež na tom smejem😅 (a predstavujem 🐩🦶🏼)
Ešte raz niekde prečítam alebo započujem, že radšej psa jak dieta..vyvediem ich z omylu
Ja sa tu tiež na tom smejem😅 (a predstavujem 🐩🦶🏼)
Ešte raz niekde prečítam alebo započujem, že radšej psa jak dieta..vyvediem ich z omylu
@dennissa16 Ako si vychováš, tak máš
@anonym_autor toto je vtip. Normálny človek zavrie dvere. Chcela vymyslieť vtipnú tému. Bohužiaľ je to trápne.
U nás sa používajú dvere podľa návodu, napr. sa v pripade potreby dajú aj zavrieť
@anonym_983a67 mozno maju doma open space😀
Mas nevychovaneho psa .
Aj za nami siel do spalne , povedala som chod na miesto a bolo vybavene .ani dvere nemusime zatvarat .
@anonym_autor separation anxiety jak svina. Skuste crate training. Je vela navodov na youtube ako psa ucit na klietku. Ak je starsi, tak bude dlhsie trvat, ale najdolezitejsie je mu nikdy nedat to co chce ten pes, hlavne ked si to vydobija skrabanim a stekanim. Najvacsia chyba psickarov
@anonym_8edc16 napríklad keď sme v práci alebo je psík sám doma tak to zvláda v pohode, vydrží, nešteká, nekňučí, len toto jedno mu robí problém, že keď sa chceme zbližovať s manželom tak vždy musí byť aj on s nami, má 9 mesiacov
@anonym_autor toto je vtip. Normálny človek zavrie dvere. Chcela vymyslieť vtipnú tému. Bohužiaľ je to trápne.
@anonym_a4f3cb téma nie je vymyslená a o dverách som písala
Mas nevychovaneho psa .
Aj za nami siel do spalne , povedala som chod na miesto a bolo vybavene .ani dvere nemusime zatvarat .
@biglovemom takže naučiť ho povel miesto
@anonym_f011d5 pes poslúcha, jedine táto vec ho irituje. Nesplietaj deti a psy. A dieťa by hádam neprišlo k posteli a nezačalo by manželovi nohy olizovať.
Ešte ma napadlo, že či náhodou psík nežiarli a preto toto robí. Keď si dáme len obyčajnú pusu s manželom tak to mu nevadí, ale ak sa viac začneme bozkávať, to vždy dobehne a skáče.
Ešte ma napadlo, že či náhodou psík nežiarli a preto toto robí. Keď si dáme len obyčajnú pusu s manželom tak to mu nevadí, ale ak sa viac začneme bozkávať, to vždy dobehne a skáče.
@anonym_autor no už len to by ma trápilo či si dám s manželom pusu a psovy to vadí....
Vaša chyba že ste si ho naučili na do spálne a posteľ. Tiež mám psa a nie prvého v živote a každý jeden mal do spálne a na sedačku v obývačke zákaz a nechodili tam kde mali zákaz a aj tá naša teraz to rešpektuje. Skúste ho naučiť nespavať v spálni.
@anonym_autor no už len to by ma trápilo či si dám s manželom pusu a psovy to vadí....
Vaša chyba že ste si ho naučili na do spálne a posteľ. Tiež mám psa a nie prvého v živote a každý jeden mal do spálne a na sedačku v obývačke zákaz a nechodili tam kde mali zákaz a aj tá naša teraz to rešpektuje. Skúste ho naučiť nespavať v spálni.
@anonym_autor Ano ,trenovat povel miesto …. 😊 je to uzitocny povel aj v pripade ze navsteva pride .
K nam chodia deti ,i ked mam maleho psa je poslany na miesto nech neotravuje.
@noami12 Moj tiez moze spat v posteli. Ale ked poviem nie je to nie . Pes to ma akceptovat 😊
@anonym_autor ked dobehne a skace ano ziarlivy …zas …na miesto poslat . Pes nema co ziarlit ,pes neni sef doma .(u vas je ) mate problemy s vychovou .ale da sa to dat na poriadok.
@anonym_autor Ano ,trenovat povel miesto …. 😊 je to uzitocny povel aj v pripade ze navsteva pride .
K nam chodia deti ,i ked mam maleho psa je poslany na miesto nech neotravuje.
@noami12 Moj tiez moze spat v posteli. Ale ked poviem nie je to nie . Pes to ma akceptovat 😊
@biglovemom sak ako si kdo naučí tak má, je to každého vec ;) ja osobne nechcem aby bola v posteli a na sedačke. Ale to je 100ludi 100 chuti, každý jak si rozumie 🙂
Neziarli, neprenasaj na neho ludske vlastnosti. Na taketo komplexne ludske pocity nema vybavu. V danom pripade proste chce byt sucastou vas/svokry ked sa nieco deje 🙂 je proste zvedavy a chce pozonost
Normalne naucit povel miesto alebo zavriet dvere a ak na ne skrabe a pisti, treba pracovat na sirsom probleme, ktory mate. Este pri vela roznych situacich budes musiet pred nim zavriet dvere
@biglovemom sak ako si kdo naučí tak má, je to každého vec ;) ja osobne nechcem aby bola v posteli a na sedačke. Ale to je 100ludi 100 chuti, každý jak si rozumie 🙂
@noami12 Samozrejme,to kazdy musi sam vediet ,ja len pisala ze moj moze ale len ja ked dovolim .😊ked poviem nie netrapi ho to ide si na miesto .
Naša tiež najprv zavýjala a skučala zavretá v detskej (tam ma svoje miesto) , cakala pri dverách , este nebola dokonale naucena na miesto, ale treba to skúšať najprv mimo intímnych chvil, a urcite s pamlskami, len tie pamlsky pouzit do interaktivnych hraciek, mame lopticky, kde sa tie pamlsky poskryvaju, alebo cuchacia deka, kľudne do mensieho uteráka namotat pamlsky nech sa zamestna kym ich vylovi. Je u nas rok a 3mesiace a uz sa teší, ked vidi, ze jej chystám pamlsky. Vydrzi v pohode uz tíško v izbe aj kym sa este umyjeme po sexe . A žiadne ťuťu vety, povely ked ju zatvorim, poviem, ze ostan a čakaj. Ked otvorim dvere tak ju vychvalim. Ked sa mojkame pred ňou, tiez by sa chcela, nieže by žiarlila, ona sa teší zo vsetkeho, stale je to decko😁 takze učiť kazdy den aj bez intimnych chvil, začnete kratšími intervalmi a potom predlzovat. Kym bude v izbe, normalne sa rozpravajte, aby ste potom nemuseli byt ticho aj pri sexe😁
Inak je ona vsade s nami, ma dovolený aj gauc aj postele a pekne sa toto dalo naučiť 🙂

@anonym_autor zavrieme ho na chodbu