icon

Ako zabrániť psovi rušiť intímne chvíle?

10. apr 2026

Náš pes je čistý kazišuk, nenechá nás s manželom si vôbec užiť, vždy keď sa snažíme o sex, príde za nami a chce vyskočiť na posteľ. Nemôžem ani vzdychať, manžel ma nemôže ani plieskať po riti. Minule prišiel a začal manželovi olizovať nohy a bolo po sexe. Psíčkari, aj vy máte takýto problém? Ako to riešiť? Nejde o výmysel, je to naozaj reálne.

Strana
z2
anonym_971cb5
11. apr 2026

A este dodám, ze uz dokáže zaliezt na miesto aj bez pamlsiek,ked sa nevie chovať pri návšteve, poviem jej odchod na miesto a ide, mozem aj zavriet dvere a ide na svoj mini gaucik, nekňučí už dávno.

jaskolka
11. apr 2026

@anonym_autor vyhodila by som psa do inej miestnosti a nech si skuči, koľko chce. To vážne sa toto potrebuješ pýtať?

tiezjedna
11. apr 2026

@anonym_autor nemáme, každý súdny psíčkar vie, že v takýchto chvíľach je aj psovi lepšie mimo danú miestnosť...🙄

zuzanapjat
11. apr 2026

@anonym_autor úprimne, ja by som ho zdrapila za šiju a riadne s ním zalomcovala vždy, keď takto bude počas sexu otravovať. A to by bol ešte rád, že ho nezamordujem v afekte :DDDD Myslím, že by to rýchlo pochopil. :D aj by sám zatvoril za sebou dvere pri odchode :D

anonym_403378
11. apr 2026

@anonym_autor Zamknite sa pre bezpečnosť práce, aby si ten pes náhodou ani nevedel otvoriť dvere.

anonym_910267
11. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_8edc16 napríklad keď sme v práci alebo je psík sám doma tak to zvláda v pohode, vydrží, nešteká, nekňučí, len toto jedno mu robí problém, že keď sa chceme zbližovať s manželom tak vždy musí byť aj on s nami, má 9 mesiacov

@anonym_autor žiarli,je v puberte a začína si robiť nároky byť vodcom smečky.treba to zaraziť okamžite a ukázať,kto je vodca.
Nie bitkou samozrejme.
Ale vy ste to už pokazili,keď ste mu prvý krát otvorili dvere.

anonym_420336
11. apr 2026

@anonym_autor ano
Nikdy si psa nekupit a toboz ked si predstavim mat ho v byte, dviha sa mi zaludok z toho smradu co tam je

anonym_a4f3cb
11. apr 2026
@anonym_autor

Dvere sme skúšali zatvárať a on extrémne skučal a škrabal, vždy sa dožaduje byť pri nás, keď nás počuje. Veľakrát v tom najlepšom musíme prestať, alebo občas sa zadarí do konca, ale to musíme byť potichu ako myšky. Neviem, či to každý pes je takýto kazišuk alebo len ten náš? Ešte premýšľam, že mu dáme nejaké pamlsky, len musíme nájsť také, ktoré mu vydržia aspoň polhod, všetko zožerie hneď do pár minút.

@anonym_autor možno vám závidí. Dajte ho kastrovať.

anonym_f011d5
11. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_f011d5 pes poslúcha, jedine táto vec ho irituje. Nesplietaj deti a psy. A dieťa by hádam neprišlo k posteli a nezačalo by manželovi nohy olizovať.

@anonym_autor dieťa je ešte horšie, preto píšem, že keď nevies vychovať psa, deti si ani nerob. A máš vybavene, nesexuj lebo to vadí psovi a ani deti nespravíš 🤣🤣😂😂🤣 problém vyriešený. Čau.

anonym_9b5b5a
11. apr 2026

a takto to dopadne keď Ti stačí pes namiesto deti … tak mu dajte pelech ku posteli, veď vy sa tam budete muchlovať a on chudáčik bude zatiaľ niekde sám? … neblázni

danica2711
11. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_f011d5 pes poslúcha, jedine táto vec ho irituje. Nesplietaj deti a psy. A dieťa by hádam neprišlo k posteli a nezačalo by manželovi nohy olizovať.

@anonym_autor to nie, ale ľahlo by si medzi vás a tiež ste dosexovali

anonym_c29382
11. apr 2026

@anonym_autor akože, to nie je možné aby ste si nedali rady s jedným psom, je viacej možností ako to poriešiť - zatvoriť ho, vychovať ho na povely, ale keď už má 9 mesiacov tak bude ťažké prevychovať, ja mám psíka a je naučená nechodiť do postele ani na sedačku to je proste no go zóna, ja by som psa v posteli teda nemohla mať🙄 a nie to ešte aby ma rušil s partnerom 🤦

simca06022011
11. apr 2026

:D toto je vtip... co takto trosku trenovat tie zvierata, raz ked zavriem dvere su zavrete, bude skucat, skrabat mi nebodaj dvere, taky cirkus nevidel... poviem mojmu miesto a pojde na miesto. Neexistuje, ze chcem mat klud, zavriem dvere a bude sa mi tam pes dobijat...

wolf_
11. apr 2026

Psovi vyhradiť svoje miesto - klietka, pelech, deka.. úväz o niečo.. a učiť ho byť tam v pokoji nech sa okolo deje čokoľvek. Čiže v preklade najskôr ho to naučiť v kľude.. Potom zvyšovať náročnosť.. Čiže napr zaskáčeš si pri ňom.. potom pustíš hudbu a zatancuješ si.. atď atď.. kreativite sa medzi nekladú.. A rovnako samozrejme aj keď ho v tej miestnosti necháš a ty odídeš inde (simulácia vašich intímnych chvíľ).. a tam inde robíš nejaký "rámus" 😁 ... Keď v celom tom procese pes vyvádza, ignoruj a zníž ten rušivý vplyv tak aby to vedel ešte zvládnuť... Časom takto budeš mať psa, ktorý zvláda byť v pokoji na svojom mieste nech sa deje čokoľvek.. Aj keby ste mali ten najdivokejší sex 😁
A keď do vás ide keď si dáte pusu tak jednoduchá vec - zákazový povel a bodka. Prípadne k tomu pridať ešte povel na sadnutie alebo pod. Ale hlavne mu to netolerovať aké je to zlatučkééé...

noami12
11. apr 2026
@biglovemom

@noami12 Samozrejme,to kazdy musi sam vediet ,ja len pisala ze moj moze ale len ja ked dovolim .😊ked poviem nie netrapi ho to ide si na miesto .

@biglovemom ja tiež si moju dám niekedy na gauč ale sama tiež nejde. To mam pomeraniana a to nevie ani na gauč asi skočiť. 😀 buldočku keď som mala ta plzla tak tej som kúpila vlastne kreslo

memma
12. apr 2026

@anonym_autor máme 2 psov. Na posteľ nesmú iba na gauč. Vedia ze na posteľ nesmú ani k deťom, ani k nám

romiada
12. apr 2026

@anonym_autor zavrieť dvere? A to ešte nemate dieťa ,že 😝🤣 to potom uvidiš kto je kazišuk

Strana
z2