Ako zachrániť krachujúci vzťah s partnerom?
Ahojte, ani neviem ci chcem radu alebo názor na našu situáciu. S priateľom sme spolu štyri roky a máme dvojročnú dcérku,žijeme v jeho byte. Avšak z jeho strany prišla voči mojej osobe zmena 😣 ochladol úplne, odmieta sex..
akokoľvek sa môžem snažiť objať ho, pritúliť sa v posteli k nemu, pobozkať ho - buď stojí ako soľný stĺp alebo mi odpovie že som otrava. Už si aj ja tak niekedy prípadam, keď doslova bojujem o jeho pozornosť.
Ak mu aj niečo poviem na túto tému tak ma hneď zruší , že čo stresujem, ma toho veľa, je unavený.
Sex sme mali za posledné dva roky trikrát a aj na to mal odpoved ,že aj v iných vzťahoch to je takto keď sa bavil s kamarátmi🤷♀️
Doma ma upratané, navarené, opraté, ožehlené, nakúpené.. čiže v domácnosti nemusí pomáhať vôbec. Síce som pribrala 6kg odkedy sme spolu tak už si myslím, že aj tam je problém 🤷♀️ že niesom príťažlivá .. sama neviem čo robiť v takomto vzťahu ktorý chladne.
Ďakujem za prečítanie.
@alexis617 tazko povedat. Musel by som si to vyskusat. Zalezi od narocnosti deti. A vecer (v noci) by som ta chcel samozrejme vedla seba v posteli
Nemá problém s erekciou?mali by ste ísť niekam len sami, keď sa dá ..mimo domácnosť a dieťa byť zase partneri a nie mama a otec.Kino, večera, prechádzka....alebo ho normálne zved čo ťa odstrci v posteli?
@peknyvladko 😂😂😂no to je samozrejme aj ráno kým idem do práce vieš chcem vidieť chlapský pohľad na.vec ako to vidí môj muž fakt ešte aj večeru má vždy teplú a.samozrejme riadov sa nedotkne to by som od neho nechcela a deti sú fakt dobré tiche jedine na 6 r.musí dohľadnuť a to mu ho ešte starší chlapci zabavia
@alexis617 no a kde je problem? Protestuje ze vela pracujes?
@peknyvladko hej vadí mu ,že veľa som v práci ,ale nezanedbávam ho ani v intímnej oblasti
@alexis617 to je vsetko fajn, ale na niektore veci muzi proste nie su stavani (a tie hmotne veci mu za to nestoja). Pre nas je niekedy jednoduchsie cely den nosit nabytok ako strazit deti. Takze v tomto ho chapem. Musite najst balans. Ak protestuje tak ho asi velmi neciti. Alebo sa napr dohodnite, ze mu to nejako vynahradis. Vies ako ;)
@alexis617 Aha, rozumiem. Ale to si snad vedela ked si si ho brala, ci? 🙂 s tym uz teraz vela nenarobis
@alexis617 idealne manzelstvo neexistuje. Preto mame lasku, aby sme respektovali a tolerovali nasich partnerov a lubili ich taki aki su 🙂
Tento chlap nema inu, to je taky typ muza a toho nikdy nezmenis.
Maj v sebe viac ucty a k tvojmu dietatu tiez
Takyto priklad partnerstva a lasky medzi ludmi a rodicmi by som svojmu dietatu rozhodne nechcela denno denne ukazovat
Zbal sa a odid

@alexis617 uprimne, ano vadilo. Nevravim ze mam problem byt s detmi, oprat, obstarat domacnost ked treba, ale dlhodobo by mi asi vadilo keby tam chybala zenska ruka. Peniaze nie su vsetko.