Ako ženy vnímajú mužov s predčasnou ejakuláciou?
Aký to beriete vy ženy, keď muž počas sexu vždy vyvrcholí rýchlo a má predčasnú ejakuláciu? Je to niečo za čo by som sa mal hanbiť a mám sa sexy radšej vyhýbať? Nechcem používať žiadne prípravky ani spreje, s ktorých sa cítim nedostatočne pretože nedokážem partnerku uspokojiť penisom...
Chcel by som vedieť či mám nejakú šancu a či by vám stačilo uspokojenie iným spôsobom.
@anonym_autor zjavne v tom máš chaos, ale veď preto sa pýtaš, ok, keď sa vystriekaš raz, dva-krát, tretí-krát v ten deň ti to už potrvá. A tie spomaľovacie látky, v géle alebo rovno vo frcgume ti len znížia citlivosť, partnerka o tom ani vedieť nemusí a vyvalí oči koľko na nej budeš fičať, hlavná vec, že ti dobre stojí, inak baby moc nebaví, keď len rozbabreš a necháš
na zaciatku vztahu je to bezne, ked je potom castejsia frekvencia kazdy den uz to zase bude inak
Co je pre jednu predcasne, druhej staci na 2 orgazmy. Meral si si cas, kolko vydrzis ? Nemoze byt problem len v tom, ked si namyslas nutnost vydrzat ako vo filme ?
Nic moc no..
Vydrz sa dá natrénovať. Žiadne 2-3 vyvrcholenia niesu potrebné. A každá žena potrebuje iný čas niektorá povie že staci 10minut iná že 30. Ak je dobrá predohra tak máš viac šancu na úspech 🤣
Co je pre jednu predcasne, druhej staci na 2 orgazmy. Meral si si cas, kolko vydrzis ? Nemoze byt problem len v tom, ked si namyslas nutnost vydrzat ako vo filme ?
@patrike prepokladam, ze myslel max 5 zasunov
Ak sa bavíme o naozaj predčasnej ejakulácii, teda skutočnej dysfunkcii a čase do 1 minúty, či vyvrcholení pred samotným stykom, tak je to samozrejme problematické pre uspokojivý sexuálny život a očakávala som, že muž bude hľadať riešenia...
Hlavne nekupovať všelijaké tabletky,gély a pod., ale nevstivit lekára
pokial bude dlha predohra, uspokojis ju prstovanim a lizanim, tak to, ze potom nasledne sa do nej vystriekas za par minut nebude az taky problem.
ci sa to da natrenovat neviem, som zena.
ex mal podobny problem, takze on si vzdy pred sexom vyhonil, aby vydrzal aspon 10 minut.
so sucasnym partnerom mavame predohry okolo 30-40 minut, ked uz ho do mna strci, tak sa urobi pomerne rychlo, ale kedze to uz mam par orgazmov za sebou, tak mi to nevadi.
klucova otazka znie, ze kolko minut vlastne vydrzis v zene, kym sa urobis a ci si schopny ju urobit aj inym sposobom.
Ak by sa vedel v sexualite baviť, "hrať", bol otvorený všeličomu 😈 tak za mňa oveľa lepšie ako muž, ktorý vydrží, ale celá sexualita je preňho dnu-von-dnu-von 😑
o ženu sa musíš dobre postarat. Ked jej dopraješ iným sposobom-čo by si si mal natrénovat a skušat,čo na nu platí,tak jej to vadit nebude. To je to isté akoby sa ona na tebe urobila,ty ešte nie a spokojne by odišla. Zrejme by si nebol ani ty nedšený

Opak vinneho striku? Nevinny vystrik. Niektorej staci na uspokojenie iba kreditka.