icon

Môže krátka uzdička spôsobovať predčasnú ejakuláciu?

14. máj 2026

Ahojte,

Máte niekto skúsenosť s predčasnou ejakuláciou u Vášho partnera ? Moj partner sa kvôli tomuto dosť trápi, som jeho prvá priateľka a už to rieši aj s urologom je objednaný na vyšetrenie. Mňa ale napadla jedna vec, všimla som si že priateľovi sa pri stoporeni nedá pretiahnut predkožka za žaluď, čo to som čítala na internete a je dosť možné že ma krátku uzdicku. Je možné že krátka uzdička môže negatívne vplývať na predčasnú ejakulaciu ? Partner je pozorný, aj keď sa mu nedá penetraciou, uspokojí ma vždy inak. Vyhovuje mi to avšak vidím že sa trápi, a aktívne to chce riešiť. Povie mu urológ či to môže byt tou uzdickou? Mala niektorá z vás priateľa ktorý mal niečo podobne? Vopred ďakujem za každý názor.

thirstymonk
14. máj 2026

@anonym_autor Priateľa som síce nemal. Keď sa nedá pretiahnúť predkožka cez žaluď, to sa nedá ani mne, tak nie je problém uzdička, ale volá sa to fimóza, človek sa potom obreže (ešte ma to čaká), ale neviem, či by som to považoval za dôvod predčasnej ejakulacie. Ja mám tiež ten "problém" a osobne ho ani nevnímam jak problém, predčasnú ejakuláciu nemám, skôr by som povedal, že práveže mám počasnú :D

anonym_931753
14. máj 2026

tak asi bude este mlady, taki vydrzi kratko a nie je to ziadna choroba a ani urolog to nevyriesi, to druhe s predkozkou je problem a mal absolvovat chirurgicky zakrok

thirstymonk
14. máj 2026
@anonym_931753

tak asi bude este mlady, taki vydrzi kratko a nie je to ziadna choroba a ani urolog to nevyriesi, to druhe s predkozkou je problem a mal absolvovat chirurgicky zakrok

@anonym_931753 Prečo by bol hneď problem? Keď je tam dosť šťavy, nie je žiaden problem. Prvý sex asi u každého trval tri štyri sekundy :D Ale druhý už trval pol hodiny.

anonym_931753
14. máj 2026
@thirstymonk

@anonym_931753 Prečo by bol hneď problem? Keď je tam dosť šťavy, nie je žiaden problem. Prvý sex asi u každého trval tri štyri sekundy :D Ale druhý už trval pol hodiny.

@thirstymonk neviem ako to pocitujete muzi s fimozou, ale tie pipiky vyzeraju tak dost divne, no to mas pravdu, ved mladi a novi partneri to ani inak nemoze byt 🙂

thirstymonk
14. máj 2026
@anonym_931753

@thirstymonk neviem ako to pocitujete muzi s fimozou, ale tie pipiky vyzeraju tak dost divne, no to mas pravdu, ved mladi a novi partneri to ani inak nemoze byt 🙂

@anonym_931753 No ja napríklad si myslím, že mám oveľa menšiu citlivosť a preto aj oveľa väčšiu výdrž.

anonym_931753
14. máj 2026
@thirstymonk

@anonym_931753 No ja napríklad si myslím, že mám oveľa menšiu citlivosť a preto aj oveľa väčšiu výdrž.

@thirstymonk ano? myslis, ze to je tym? tak to si jej velmi nepohol 😂 ale tak ty uz mas aj svoj vek a priatel bude asi 20 rocny...

thirstymonk
14. máj 2026
@anonym_931753

@thirstymonk ano? myslis, ze to je tym? tak to si jej velmi nepohol 😂 ale tak ty uz mas aj svoj vek a priatel bude asi 20 rocny...

@anonym_931753 Netuším, či to je tým. Tých pár milimetrov, čo ma pustí, tak je žaluď na dotyk veľmi citlivý, je to až nepríjemné... Podľa mňa by som bol po pár sekundách hotový, si myslím... ale plánujem obriezku, tak uvidíme, ako to dopadne. Niekedy na jeseň (roka, nie jeseň života)

anonym_931753
14. máj 2026
@thirstymonk

@anonym_931753 Netuším, či to je tým. Tých pár milimetrov, čo ma pustí, tak je žaluď na dotyk veľmi citlivý, je to až nepríjemné... Podľa mňa by som bol po pár sekundách hotový, si myslím... ale plánujem obriezku, tak uvidíme, ako to dopadne. Niekedy na jeseň (roka, nie jeseň života)

@thirstymonk ale vlastne ty tak fungujes dlho aj deti mas, preco si to nikdy neriesil, resp. chces az teraz?

viestta
14. máj 2026
@thirstymonk

@thirstymonk este si furt nebol? Uz si mohol byt aj zahojeny odkedy to na MK preberas

anonym_c07665
14. máj 2026

nie, toto nema ziaden vplyv na predcasnu ejakulaciu

anonym_1c4815
14. máj 2026
@anonym_931753

@anonym_931753 Presne! Mala som stastie na dvoch a su to fusaky. A este k tomu problem so stoporenim... je mi velmi luto muzov, ktori su neskuseni a teda nevedia, ze to nie je prirodzeny a vyhovujuci stav... idealne nezanedbat uz v detstve

anonym_931753
15. máj 2026
@anonym_1c4815

@anonym_931753 Presne! Mala som stastie na dvoch a su to fusaky. A este k tomu problem so stoporenim... je mi velmi luto muzov, ktori su neskuseni a teda nevedia, ze to nie je prirodzeny a vyhovujuci stav... idealne nezanedbat uz v detstve

@anonym_1c4815 fusaky 😂 ja som to raz videla, ked mi taky pipik pristal v sprave na instagrame 😂

thirstymonk
15. máj 2026
@anonym_931753

@thirstymonk ale vlastne ty tak fungujes dlho aj deti mas, preco si to nikdy neriesil, resp. chces az teraz?

@anonym_931753 ano, prveho sexu som sa bal jak cert kriza 😂 kvoli tomu. Ale potom uz pohodicka uplna. Normalne sa da sexovat, vsetko je ok. A riesit to hned teraz nejdem, kwbo ta to tak na mesiac vypne a to ai teraz v lete ne ozem dovolit. Plno roboty okolo baraku vsade.

thirstymonk
15. máj 2026
@viestta

@thirstymonk este si furt nebol? Uz si mohol byt aj zahojeny odkedy to na MK preberas

@viestta Tak nechce sa mi do toho, čo ti poviem. :D Keby to bolo jak vybrať znamienko, že vybereš a si v poho... ale mesiac tu budem holy chodiť atď atď... bude to ťažke :D

lenja1
15. máj 2026

Áno krátka uzdicka môže mať na to vplyv. Keďže je viac namáhaná a je to najviac citlivé miesto. Ak by to bol problém je to maly zákrok a bude lepšie. To že sa nedá úplne stiahnuť predkožka to môže byt úplne niečo iné. Pri predčasnej ejakuláciu sa treba naučiť ovládať dychanie do brucha uvoľní to tlak a oddiali to ejakuláciu.

anonym_daa151
Včera o 18:04
@viestta

@viestta On to tu preberal na MK? Fakt? Lebo som si to nikde nevšimla.

viestta
Včera o 18:06
@anonym_daa151

@viestta On to tu preberal na MK? Fakt? Lebo som si to nikde nevšimla.

@anonym_daa151 odkial by som to vedela?

pr85
Včera o 18:25
@thirstymonk

@thirstymonk Držím ti palce. Zlepší sa ti neskutočne hygiena aj citlivosť.Neboj sa toho zákroku.

anonym_daa151
Včera o 18:57
@viestta

@anonym_daa151 odkial by som to vedela?

@viestta A kde prosím ťa?

viestta
Včera o 19:02
@anonym_daa151

@anonym_daa151 ty si fakt myslis, ze to teraz budem hladat? Nestaci ti, ze na moju otazku reagoval tak ako reagoval?

thirstymonk
Dnes o 05:48
@anonym_daa151

@anonym_daa151 Čo zas neznaš?