icon

Ako získať späť chuť na intímny vzťah?

8. dec 2024

Ahojte,idem si sem pre radu.. ani neviem,aku radu čakám. S priateľom sme spolu 6 a pol roka. Ja 39,on 47..nebývame spolu. Ja bývam sama s deťmi,on sám. Deti nemá. Stretávame sa tak 3x do týždňa u neho. Vzťah je taký kolísavý,za všetko sa hnevá. Inak v podstate ok. Ale problém je sex. Ten máme tak raz mesačne,od zadu,čo ma bolí. Inak len fajka,to ma vždy napína a jeho to hnevá. Vždy proste automatika... žiadne bozky,dotyky...tak je to od začiatku. Za 6 a pol roka sme sa bozkávali 3x! Mne to chýba,ale mám stres začať... je fakt nádherný chlap,každá sa za ním otočí,krásna tvárička,vymakané telo...ale ja nemám vôbec chuť. Aj si to prestavujem,ale pri ňom nič proste. Chcem to zmeniť,ak nezmením,tak chce rozchod. On mi to vyčíta,ale nerobí vlastne nič..len orál. A ten môj nenávidený sex od zadu. Dnes povedal,že už nechce odo mňa ani orál ani odzadu.ked mi to tak vadí...takže neviem ako ďalej, ako získať chuť ho pobozkať a milovať sa.

Strana
z2
autor
10. dec 2024

@enmery uvedomujem si všetko. Veľa vecí je čisto blud,ale má aj dobré stránky,len neviem,ktorých je viac.

autor
10. dec 2024

@liv1 aký rukopis? Píšem s chybami,či ako to myslíte? Ako som Vám už písala,píšem svoju diskusiu prvý krát. A nie je to vymyslené. Chcela som len radu...nie urážky. Písať pod svojím nickom by bolo pre mňa trápne. Ľudia,čo ma poznajú si myslia,že je dokonalý lebo mi dá aj modré z neba,ako si všetci myslia,pre hmotné veci,čo mi kúpi. A nie,nepýtam to. Ale ak odmietnem,zmätá sa.

autor
10. dec 2024

@enmery nie som chorá preboha,normálne som žiadala o radu,ako xy ľudí,čo si sami nevedia poradiť.

autor
10. dec 2024

@retatka mal predo mnou viac niekoľko ročných vzťahov,jeden bol dlhší ako náš. Ale je pravda,nežil s nikým,ani nebol zasnúbený.

autor
10. dec 2024

@barborachors povrchná nie som,aj keď je pravda,že na vzhľade mi záleži,ale komu nie? A slabá áno,som. Bohužiaľ...

enmery
10. dec 2024

Autorka, ty máš deti!!!Ty chceš s týmto vadným kusom bývať a úplne im dodrbať život???Toto nie je vzťah, čo vy máte. Nemá kto začať s bozkávaním?Wtf.A fajka a bolestivý sex k tomu?Jemu je úplne u riti, či si sex užívaš a máš orgazmus. Pre mňa za mňa si sama kafri život, ale ty máš deti🤦‍♀️Že stalkuje pred vchodom. Celé zlatíčko pozorné milujúce tento muž.🤦‍♀️

enmery
10. dec 2024

A dorazilo ma, že radšej on ako alkoholik, či gambler. No, lebo existujú len alkoholici alebo tvoj "partner".Nič medzi tým neexistuje😄

retatka
10. dec 2024

Blikali by mi majáky-Nikdy s nikým nežil, má 47 rokov, slobodný, bezdetný.Toto sú presne tie egoistické typy , zamerané na seba, neschopné rodinného života.Ked by s tebou žil, onedlho by si ho s metlou hnala alebo by odišiel on. Vy dvaja nemáte budúcnosť, mrháte časom a životom.
A sex je ten najmenší problém ale aj tam krásne vidno jeho egoizmus.Zase ďalšia zo žien, ktorá sa drží chlapa len aby nejaký bol.
A žeby ťa pri rozchode stalkoval celu noc, zase ďalší zakomplexovaný psychopat, na MK sa s nimi vrece roztrhlo.

enmery
10. dec 2024

"Sú dni, keď je fakt zlatý...ak má náladu"😢MK nikdy neprestane prekvapovať. Tu je toľko výstražných kontrolnej rozsvietených, že chlapec je chodiace Las Vegas. A ty nič.

ns994
10. dec 2024

,,Ak ma naladu su dni kedy sa sprava pekne... zacne sa vyhrazat, stalkovat,,...co na toto napisat. Toto ti pride vporiadku ? No tak si ho nechaj. Prepac ale asi neviem co chces pocut. Nie nemas ho nechat pre alkoholika. Su aj iny a nie len alkoholici a gambleri... a ze by si zistila, ze lutujes? A co ak by si si zistila, ze si to mala urobit uz davno ? To ta nenapadlo ? Sama si napisala, ze tak to vzdy vzdas. Takze taka spokojna nie si ale drzis lebo co ak najdes este horsie... no ale mozes najst aj lepsie. A hlavne. Radsej by som bola sama ako s niekym s kym ma boli sex, nebozkava, iba od zadu iba fajka, mas sa zmenit, stale sa hneva, vyhraza sa a stalkuje...,,s nikym nezil ale vztahy mal,,. S tebou je 6.5 roka a tiez nic. Kvoli psikovi ? No tak tomu moc neverim a keby chcel tak sa to da vyriesit . Ale vzhladom aj nato co si pisala o jejo minulosti... skor nechce

michal_dr
23. dec 2024

Ja žasnem...

Autorka, si si prečítala čo si napísala?

Tomuto medzi vami vravíš vzťah?
Môj ty Bože... prepáč, ale máš ty rada samú seba?

Vieš čo je sex? Toto, čo si popísala je chrapúnske využívanie ženy na svoje sexuálne uspokojenie. To vôbec nieje sex medzi mužom a ženou vo vzťahu. A hlavne, keď už sa s tebou z nejakého dôvodu nechce milovať tak, tak, že s tebou vyzametá postel, nestojíš na kolenách, tak to (odpustite výraz) hovädo má počúvať a akceptovať, keď povieš, NIE, toto sa mi nepáči, toto mi je neprijemne.

A ruku na srdce, toto je vzťah? Prídeš len ty za nim, to ani sex nie je neviem to ani slušne definovať, fuj.. robí ti to, čo ti je neprijemne...

Poradím ti nájdi si poriadneho slušného chlapa/milenca, ktorý si ta bude ako ženu vážiť alebo si zadováž vibračnú hlavicu s ktorej docieliš orgazmus. Je totiž veľmi veľmi smutné, ako ta doslova "zneužíva" a ty to definuješ ako vzťah, pretože ti je sympaticky ☹

alguno
10. apr 2025

Nie je gay?! Ked chce len do zadku a fajku a žiadne bozky a je stále sám?

katkazuz
10. apr 2025

Milá autorka, máš niečo nové?

Strana
z2