icon

Ako získať viac kondície a pohody pri milovaní?

18. júl 2026

Ahojte nemám síce 18 ani 30 ale trocha viac no v tejto oblasti som neskúsená a vôbec neviem čo je správne čo nie je ako sa to má robiť ako nemá a ako viac vydržať. Ide napr o polohu keď je žena hore. Párkrát skočím a odpadávaju mi nohy, pritom chodievam denne 10+ km a silovo cvičím no pri milovaní skratka nevydržím. Ktoré pohyby sú správne? Hore dole alebo sa triet dopredu dozadu? Čo je lepšie aby som nepôsobila úplne bez skúseností a bez fantázie? Ako sa uvoľniť a vypnúť a nemyslieť na výkony a techniku? Ako si z toho urobiť hobby a nielen povinnosť ktorá musí nejak vyzerať aby to bolo odvedené správne? Za tie roky som tomu nenašla význam tie pohyby mi nič nerobia vnútri nič necítim tak neviem co je správne a čo nie je lebo vo výsledku len cítim vnútri nepríjemný tlak alebo nepríjemný pocit na cikanie. Párkrát mi partner narazil na krcok bolesť to bola neskutočná a ja mam odvtedy strach aby nedošlo k poškodeniu krčka a následne nejakej rakovine atď. V rodine mame maternice von tak sa bojím. Aká je šanca?

minenkaa
18. júl 2026

Začni behať,zlepší sa ti vydrž aj kapacita pľúc ,na kondičku
Na to ostatné treba prestať mať sex,máš zlého partnera alebo nepotrebuješ sex

anonym_02804f
18. júl 2026

Nájdi si partnera, ktorý ťa uspokojí, nepotrebuješ kondičku ale partnera, ktorý ti dá to, čo chceš.
Môžeš sa hýbať akokoľvek, môžeš skúšať čokoľvek, môžeš mať kondičku ako atlét, ak ti sex s aktuálnym partnerom nič nedá, tak nie vždy musí byť problém len v tebe. A keď nevládzeš, tak sa vystriedajte.

anonym_36b467
18. júl 2026

A nie si náhodou lesbička?

anonym_9d0741
18. júl 2026

Pred samotným stykom pociťuješ vzrušenie? Máš niekedy na to chuť? Napadá mi asexualita napríklad. Inak kľudne psychológ zameriavajúci sa na tieto témy/sexuológ a komunikácia s partnerom, no niekedy ani tá nepomôže, v tom si dvaja musia proste sadnúť... podľa napísaného je kondička ten úplne posledný problém

anonym_624839
18. júl 2026

@anonym_autor ked myslis na techniku a vykony, nemas spravneho partnera. Keby si mala, tak ti je ukradnute, ci si o tebe mysli, ze si neskusena a nemas kondicku, lebo by to bolo milovanie a splynutie dvoch a nie sportovy vykon, kde sa boduje ako v krasokorculovani a ty mas stres, ze nezabodujes

anonym_92bcd1
18. júl 2026

Keď ti nejaká poloha nevyhovuje, tak ju proste nerob. Mne napr. poloha, keď som ja hore, absolútne nič nehovorí, partner to vie, takže by ho ani nenapadlo ju odo mňa vyžadovať.

anonym_d5613b
18. júl 2026

@anonym_autor napisem z vlastnej skusenosti.. na partnerovi veľmi zaleži.. mala som mužov, s ktorymi mi to bolo doslovne neprijemne, a pritom počas spoznávania sa mi páčili, boli fajn chalani ale abslútne sme si v tom nesadli.. posledný vzťah, ktorý som mala s ním bol sex skvelý.. asi najlepši na tom vzťahu bol sex :D bohužiaľ.. a nesústreď sa na výkon, uvoľni sa, daj si pohár vínka a užívaj si to.. robte len to, čo vám robí dobre 🙂

anonym_360a21
18. júl 2026

@anonym_autor keď ti zo sexu takto šrotuje hlava, niečo nie je dobre. Keď nájdeš toho správneho muža pre teba, pri milovaní vypneš hlavu a začneš si to užívať.
A ešte jedna vec, zrejme si jedna z množstva žien, ktoré nedosiahnu vaginálny orgazmus ale len klitorialny. Skús si o tom niečo prečítať.

domkakvet
19. júl 2026

@anonym_autor tak mu povec ako to chces.