icon

Ako zistím, či je medzi nami chémia?

19. jan 2024

Dievčatá ako zistiť že medzi nami je chémia ? 😑🙈 Cítim sa tak hlúpo v jeho prítomnosti... Celá sa trasem a podobne priťahuje má strašne ale neviem či sú jeho pocity také isté ako to zistit ? Na rovinu sa neopytam 😄🙈

Strana
z2
lucuass
19. jan 2024

Autorka keď chces napíš mi SS , 😉

autor
19. jan 2024

@lucuass nie ona nieje moja kamoška 😊 len ju poznám preto nič nekonam ani keby ju nepoznám nič nekonam to by som jej neurobila nie som mrcha ... Ja som len chcela vedieť jak to je z jeho strany a možno keby ma pošle do kelu konečne by som si dala pokoj 🤣

lucuass
19. jan 2024

Ide o to aký má vzťah so svojou frajerkou či je nový a krátky alebo dlhodobý kde sú základy a chcú sa posunúť ďalej napr rodina , vtedy by som asi ani nezistovala či cíti on chémiu či nie neviem , verím v karmu :D takže tam by muselo byť viac faktorov

autor
19. jan 2024

@lucuass no veď áno práve preto že aj ja verím na karmu nič neriešim radšej sa takto vypisem na modrom koníku anonymné a fungujem ďalej jak keby nič 😄

lucuass
19. jan 2024

No vraví sa že zíde z očí zíde z mysle 🙂 keď chces radu už keď

bbshop
19. jan 2024

@thoughtfulweirdo muzi sa hrajú tiež na nedostupných😅 ale aj to sa dá vycítiť. Prave tym sa vyznačuje záujem mužov, že hrajú drsných. Málokto chce byť milý zlaty kamarát a potom uz navždy ostať vo friend zone

grof_monte_christo
19. jan 2024

@bbshop Tiež si myslím, že tieto signály sa dajú vycitit. Aj nesmeli alebo zakomplexovaní jedinci vysielajú v prípade záujmu signály.

domkakvet
19. jan 2024

Tak on je zadany, tak to bude zle namiesana chemia.

anketkarka
20. jan 2024

A nezadaný s chémiou sa v okolí nenachádza? On sa rozhodol už tým, že je s inou. Tak neviem aké náznaky chémie čakáš.
Chémia sa ,,vycítiť" podľa mňa nedá. Ľudia čo vedia čo je pocker face v tom majú jasno. A keď je človek zadaný, tak pocker face je aj nutný spôsob, ako nevzbudzovať falošné nádeje. Nutosť si držať hranice tak, aby človek neubližoval ani partnerovi, ani nápadníkovi. Zaľúbený človek si v hlave vie pretvoriť na signály kadečo.

autor
20. jan 2024

@anketkarka Áno to je pravda .. hlavne keď nema doma to čo potrebuje

lucuass
20. jan 2024

A ty si tiež zadaná ?

autor
20. jan 2024

@lucuass áno som .. no je to zložité veľmi .. môžem ti napísať správu?

lucuass
20. jan 2024

Kludne

Strana
z2