icon

Ako zistím, či muž s niekym spáva?

5. apr 2023

Da sa zistiť že muž spáva s niekym iným?

Strana
z2
tosomja
5. apr 2023

Neviem 😃

bloger
5. apr 2023

Niekedy to tá žena jednoducho vycíti. Prípadne si všimne, že mu inak voňajú veci. To znamená, že nie jej voňavkou.

a_alexandra_a
5. apr 2023

@bloger Tak ja neviem, ale môjmu mužovi nezvyknú voňať veci mojim parfémom. Používa vlastný 🙂

bloger
5. apr 2023

@a_alexandra_a Tak to je potom niečo iné. Ale ked sa takto pýta zrejme niečo tuší.

blancheporte
5. apr 2023

Opýtať sa ho na rovinu....buď povie pravdu alebo bude klamať.🤷

tosomja
5. apr 2023

A k otázke. Nie nezistia to nijak. Muži tak dokonalo vedia všetko prekrútiť, že nakoniec ty z toho vyjdes najhoršie. Ale zistíš, že sa niečo deje, veď si poznáš muža.

sergejj
5. apr 2023

Jednoducho. Vyfajci ho do konca a ked nebudes mat plnu pusu tak sa ho spytaj ci sa robi sam. Ak povie nie, tak sa spytaj na meno tej stetky. 😀

tanyan
5. apr 2023

Buď mu veríš alebo nie. A ak mu neveríš, tak je jedno či naozaj s niekým spal / spáva.

gabika0825
5. apr 2023

Tak to si myslím že každá zena má nejaký tusak, hlavne ak sa chlap zmení čo sa týka spoločného intímneho života, hľadá si výhovorky ako odísť z domu, zrazu má nadčasy v práci, alebo je častejšie na mobile ako predtým, popripade na pc. Ale tak sú aj takí čo to vedia tak zakamuflovat že zena nemá ani tusak a veselo spi aj so zenou aj s ďalšou popripade ďalšími.

h2
5. apr 2023

Pokiaľ ho neprichytíš priamo pri tom, alebo ti to nepovie on sám, tak to nezistíš.

muchotrafka298
5. apr 2023

Niekto tvrdi, ze intuicia Ti povie. Ja ju dost vyuzivam a dam na nu a mne "nepovedala" teda nic. Nezistila som to.

stanulienkat
5. apr 2023

@sergejj ty si hovado😁😁🤣🤣
A ako sa zisti u zeny?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
tanyan
5. apr 2023

@stanulienkat U ženy to zistí muž iba keď dá "svojim" deťom spraviť genetické testy. 😉

januska20
5. apr 2023

Poznáš tzv. Lavorový test?

Až přijde domu, tak ho nahýho posaď do lavoru plnýho vody. Když mu vejce poplavou na hladině, tak je má prázdný a je to tutovka.

h2
5. apr 2023

@januska20 😃 Ale to si mohol aj vyhoniť.

7miriam77
5. apr 2023

@januska20 😆😆😆😆

lindous
5. apr 2023

Všímam si okolo seba, že keď raz k tomu podozreniu príde, je v podstate jedno či to je alebo nie je pravda, lebo to minimálne naznačuje nejaký iný problém.. Ako ti to napadlo? Dal ti nejaký dôvod? Začal sa inak správať?... Skús ísť na to z opačného konca a riešiť dôsledok, možno objavíš príčinu..

simona121627
5. apr 2023

Daj mu čip do zadku

svetlonos
5. apr 2023

V tomto jedinom pripade budem pouzivat " ti muzi".
Muzi su nepozorni a hlupi, kludne aj s VS titulom 😁, aj vrcholovi manageri. Nemazu sms, kindomy maju pri sebe v aute, zrazu vela telefonuju a vychadzaju koli tomu von ci do inej miestnosti.
Su nepozorni.
Ja som mu po tychto priznakoch zobrala telefon, ked spal.
Hotove romany som su precitala. Uz sa na teba tesim, chybas mi, dobru nocku... Kedy si zopakujeme sobotny den? Bol tak vytrety vtedy, ze si ani nic nevsimol. Naplanovala som ukoncenie vztahu a bolo vybavene.
Najmi detektiva ak mas peniaze a vazne dovody.

7miriam77
5. apr 2023

My ženy, mame paradne vyvinutý siesty zmysel a ten nas málokedy sklame. Uz len to, ze si tu polozila tuto otazku, ...mas dake podozrenie a ako sa vravi ani listok sa bez vetra nepohne. Ak sa aj dokaze dobre pretvarovat, skrývať.....raz klietka na neho spadne.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
alberto1
5. apr 2023

@stanulienkat tak, že ju vylíže a keď cíti na jazyku semeno a on sa do nej nespravil, tak má dôkaz o jej nevere... 😁

stanulienkat
5. apr 2023

@alberto1 jeziísi. Toto som fakt nemusela citat.😁

h2
5. apr 2023

@alberto1 A ako bežný muž vie, ako to chutí???

alberto1
5. apr 2023

@h2 stačí keď vie, ako chutia ostatné veci... 😂

lolita555
5. apr 2023

Ver mi že to žena vycíti ,ak nie tak to má na háku ,takže ak máš nejaké podozrenie väčšinou v tom niečo jen

sergejj
5. apr 2023

@svetlonos vidim Ze si sa zamyslala alo to skryt a naco dat pozor 😀🤫🫣

mikadooo
5. apr 2023

Dá. Napríklad - opýtaš sa jeho, opýtaš sa jej, alebo sa mu pohrabeš v mobile v nestráženej chvíli. To sú také bežné spôsoby. Potom sú už menej štandardné, budeš ho sledovať, alebo si najmeš profíka. A určite je aj kopec iných spôsobov ako na to prísť. Keď mu nedôveruješ, zbytočne s ním ostávaš, aj keby ti tvrdil svätú pravdu, budeš ho stále podozrievať, že to len dobre maskuje... Ja by som s človekom, ktorému nedôverujem, neostávala a nezahadzovala s ním roky "zbytočne".

svetlonos
5. apr 2023

@sergejj
nie nemusela som sa zamyslat, bolo to take ocividne az to bolo smiesne.

Strana
z2