Ako zladiť rozdielne preferencie v intímnom vzťahu?
Ahojky idem si po názory ako to majú druhé páry lebo podľa mňa je to v poriadku a podľa priateľa nie je. Asi áno musia sa nájsť dvaja ktorí majú rovnaké preferencie vo vzťahu no ako zladiť dvoch ktorí to rovnako nemajú?
Ide o to že sem tam priateľ večer zájde keď už deti spia (nie sú jeho a až po 7 rokoch som si našla tohto priateľa). Chodí aj cez deň hráme sa ideme na nákup venujeme sa deťom všetko super. Rozumieme si veľmi dobre. No ide o to že keď si hocikedy len tak ležíme pri filme keď potrebujeme vypnúť a oddýchnuť alebo keď som ja bola PN a ledva som sa hybala on hneď mysli na sex akonáhle sa objimeme. Je to v poriadku? Je. Ale vždy pri najmenšom objatí? Neviem ci je to len nim alebo všeobecne. Nedokážu chlapi len tak v kľude s partnerkou pozerať film ležať si len sa objať a hladiť? Je intimita limitovaná len na sex? Teraz čo bol naposledy som sa tvárila ze neviem čo chce a o čo mu ide bolo už 23 h v noci a dosť som bola unavená na sex. Akosi to bolo fajn chápe to nepovie nič ale vidím ten pohľad malého chlapca ktorý nedostal svoju hračku. Nechcem ho vždy odmietať ale nechcem ísť sama proti sebe a mat sex za každú cenu či treba či nie pretože povedzme si žena nemá chuť hneď z jedného objatia a intimita pre ňu znamená viac než zasun. Nepríde mi v poriadku ze vždy keď príde na návštevu čaká ze odíde s prázdnymi guľami ja sa mu tiež nedoprosujem o to aby ma urobil aj keď sme spolu len hodinu
Ako sa toto dá riešiť? Ďakujem
Nehodíte sa ku sebe úprimne. A to je v poriadku, neznamená to že ty si vadná alebo on. Obaja ste úplne normálny. Len máte rozdielne libido. Ja osobne keď som s mužom tak chcem fakt po ňom túžiť a vtedy nemám problém kedykoľvek kdekoľvek. A ak nie tak viem že som naozaj chorá alebo niečo sa deje. U chlapa potrebujem to isté. Ak by to tak nebolo tak sa jednoducho ku sebe nehodíme.
@anonym_autor úprimným a otvoreným rozhovorom.

Mam rovnakeho chlapa. Ako ty. Extremny sex apetit. Do toho este p a podobne. Viem. Mne to pride tiez uchylacke riad e
@anonym_df8330 preco s nim stale si?