Ako zlepšiť krátku výdrž partnera?
Ahojte ženy ako sa dá toto riešiť ? Už som to skúšala rôzne ale jemu stačí minúta s hotovo .
Keď sa urobí prvý krát rýchlo tak na 2 kolo sa mu už buď vôbec nepostaví alebo je úplne mäkký ..
Tempo môže byť akokoľvek pomalé alebo akokoľvek rýchle a vždy to dopadne rovnako .
Keď to skúsime aj o 3 hodiny tak stále výsledok rovnaký .
Jedna vec je tá že nepatrí medzi najobdarovanejších (lepšie povedané veľkosťou ťažký podpriemer) a tým pádom je tam treba trochu ešte väčšia snaha aby ho bolo vôbec cítiť a druhá vec je tá výdrž čiže zaujímavé kombo ….
Chlap je to veľmi dobrý ale ten sex je katastrofa . Našťastie aspoň orálny sex nieje problém …
Ak odporúčate navštíviť lekára tak akého , a máte skúsenosti že mu lekár vie reálne pomôcť ?
@lucia11kob 36
Aj ked ho posles k lekarovi, tak sa velkost nezmeni. A ci to bude z minuty na 5 minut ti nepomoze. Skuste najst nejake riesenie s vibratorom. Budes spokojna aj ty aj on. Ked je to inak Dobry chlap, tak to proste treba prijat, prisposobit sa tvojmu orgazmu a jemu potom nechat tu minútku.
Prepáč, ale toto by som ja nedala...nech by bol akokoľvek skvelý, dokonalý, ale ak by ma sexuálne neuspokojoval, nebola by som s ním...ale to som ja, to si neber osobne.
@autor ja som si muža naučila tak že vydrží aj hodinu a fakt si to s ním užívam. Jemu pomohlo si dávať prúžok na penis. Skúste zmeniť polohy.
Ja tiež môjho občas necítim ale stačí jemne sa posunúť,zdvihnúť vyššie zadok a potom je to ono. Má 35 ja 38
S nikým som nemala lepší sex ako s nim
Mala som exmanžela. Poviem úprimne, čo je sex som zistila až s druhým manželom. To sa vôbec nedá porovnať, keď sa chlap rýchlo spraví a keď sa vie kontrolovať a vyhovie žene, koľko potrebuje, chce. Neviem si predstaviť už iný ako taký sex.
Však to musí riešiť on sám s chlapmi a nie žena medzi ženami...
Prvý chlap ktorého by mal navštíviť je urológ ktorý mu potvrdí alebo vyvráti fyzickú príčinu ktorá môže byť rôzna infekčné a zápalové ochorenie, skrátenie uzdičky, vrodená zvýšená citlivosť atp. V mnohých prípadoch sa to dá vyriešiť 5 minutovým zákrokom.
Ak doktor nepotvrdí žiadny problém tak je to problém v psychike. Treba na sebe začať makať, zdokonalovať a budovať silnú fyzickú a psychickú stránku tela. Kvalitná strava, kvalitný spánok, pravidelný šport a fyzické aktivity, otužovanie, sauna, meditácia či bojové športy, snažiť sa vyhýbať stresu.
@jarvisstyle Súhlasim so všetkým.
No, ak sa "urobí" príliš rýchlo, tak to nie je o urológovi, ale o psychike. Pre teba je to síce dobrá správa, že ho tak intenzívne rajcuješ, že stratí hlavu, ale mal by myslieť predovšetkým na teba a trochu spomaliť. Treba mu vysvetliž, že minútové milovanie si len ťažko užiješ. Dá sa to trénovať, nech si o tom niečo prečíta. Môžete skúsiť napríklad Tantru.
Odporúčam hrubé kondómy. Trochu to utlmi tu citlivosť.
Mne ešte pomáha napr mentolovy durex. Začne to trochu nárazovo chladiť semenníky a to ma akoby vytrhavalo z toho úletu a vydržím 2x toľko.
A veľa krát vedome spomaliť
Nuž , v živote sa nedá mať všetko ....ideálna nie si ty , ideálny nie je on , je to len o prioritách.....Zmeniť sa to len tak mávnutím prútika nedá. A v prvom rade to má riešiť on....ty to nevyriešiš....
Skúsil by som dať aspoň tri štyri kondómy naraz..a tak vylúčil velku citlivosť v jeho penise .
Inak aj obriezka pomáha,
Ale je to v hlave. V 15tich som bol tiež do minútky . Teraz už nie, aj pri onanovani.
@anonym_autor Ja som mal síce iný problém ale výdrž sa mne osobne zlepšila po obriezke.

Koľko má rokov?