icon

Ako zlepšiť krátku výdrž partnera?

18. jan 2025

Ahojte ženy ako sa dá toto riešiť ? Už som to skúšala rôzne ale jemu stačí minúta s hotovo .
Keď sa urobí prvý krát rýchlo tak na 2 kolo sa mu už buď vôbec nepostaví alebo je úplne mäkký ..
Tempo môže byť akokoľvek pomalé alebo akokoľvek rýchle a vždy to dopadne rovnako .
Keď to skúsime aj o 3 hodiny tak stále výsledok rovnaký .
Jedna vec je tá že nepatrí medzi najobdarovanejších (lepšie povedané veľkosťou ťažký podpriemer) a tým pádom je tam treba trochu ešte väčšia snaha aby ho bolo vôbec cítiť a druhá vec je tá výdrž čiže zaujímavé kombo ….
Chlap je to veľmi dobrý ale ten sex je katastrofa . Našťastie aspoň orálny sex nieje problém …

Ak odporúčate navštíviť lekára tak akého , a máte skúsenosti že mu lekár vie reálne pomôcť ?

lucia11kob
18. jan 2025

Koľko má rokov?

autor
18. jan 2025
betulinka1
18. jan 2025

Aj ked ho posles k lekarovi, tak sa velkost nezmeni. A ci to bude z minuty na 5 minut ti nepomoze. Skuste najst nejake riesenie s vibratorom. Budes spokojna aj ty aj on. Ked je to inak Dobry chlap, tak to proste treba prijat, prisposobit sa tvojmu orgazmu a jemu potom nechat tu minútku.

earlgrey
18. jan 2025

Prepáč, ale toto by som ja nedala...nech by bol akokoľvek skvelý, dokonalý, ale ak by ma sexuálne neuspokojoval, nebola by som s ním...ale to som ja, to si neber osobne.

modrykolibrik
18. jan 2025

@autor ja som si muža naučila tak že vydrží aj hodinu a fakt si to s ním užívam. Jemu pomohlo si dávať prúžok na penis. Skúste zmeniť polohy.
Ja tiež môjho občas necítim ale stačí jemne sa posunúť,zdvihnúť vyššie zadok a potom je to ono. Má 35 ja 38

modrykolibrik
18. jan 2025

S nikým som nemala lepší sex ako s nim

janulka1802
18. jan 2025

Mala som exmanžela. Poviem úprimne, čo je sex som zistila až s druhým manželom. To sa vôbec nedá porovnať, keď sa chlap rýchlo spraví a keď sa vie kontrolovať a vyhovie žene, koľko potrebuje, chce. Neviem si predstaviť už iný ako taký sex.

0_0
Autor odpoveď zmazal
jarvisstyle
18. jan 2025

Však to musí riešiť on sám s chlapmi a nie žena medzi ženami...
Prvý chlap ktorého by mal navštíviť je urológ ktorý mu potvrdí alebo vyvráti fyzickú príčinu ktorá môže byť rôzna infekčné a zápalové ochorenie, skrátenie uzdičky, vrodená zvýšená citlivosť atp. V mnohých prípadoch sa to dá vyriešiť 5 minutovým zákrokom.
Ak doktor nepotvrdí žiadny problém tak je to problém v psychike. Treba na sebe začať makať, zdokonalovať a budovať silnú fyzickú a psychickú stránku tela. Kvalitná strava, kvalitný spánok, pravidelný šport a fyzické aktivity, otužovanie, sauna, meditácia či bojové športy, snažiť sa vyhýbať stresu.

0_0
18. jan 2025

@jarvisstyle Súhlasim so všetkým.

mojemenonikto
19. jan 2025

No, ak sa "urobí" príliš rýchlo, tak to nie je o urológovi, ale o psychike. Pre teba je to síce dobrá správa, že ho tak intenzívne rajcuješ, že stratí hlavu, ale mal by myslieť predovšetkým na teba a trochu spomaliť. Treba mu vysvetliž, že minútové milovanie si len ťažko užiješ. Dá sa to trénovať, nech si o tom niečo prečíta. Môžete skúsiť napríklad Tantru.

lubossi
19. jan 2025

Odporúčam hrubé kondómy. Trochu to utlmi tu citlivosť.
Mne ešte pomáha napr mentolovy durex. Začne to trochu nárazovo chladiť semenníky a to ma akoby vytrhavalo z toho úletu a vydržím 2x toľko.
A veľa krát vedome spomaliť

damian85
26. jan 2025

Nuž , v živote sa nedá mať všetko ....ideálna nie si ty , ideálny nie je on , je to len o prioritách.....Zmeniť sa to len tak mávnutím prútika nedá. A v prvom rade to má riešiť on....ty to nevyriešiš....

kariernik
29. júl 2025

Skúsil by som dať aspoň tri štyri kondómy naraz..a tak vylúčil velku citlivosť v jeho penise .
Inak aj obriezka pomáha,
Ale je to v hlave. V 15tich som bol tiež do minútky . Teraz už nie, aj pri onanovani.

marcel19
30. júl 2025

@anonym_autor Ja som mal síce iný problém ale výdrž sa mne osobne zlepšila po obriezke.