Dobrý večer, obraciam sa na vás s chúlostivejšou témou, pretože neviem na koho sa obrátiť.
Máme v posteli dlhodobý problém. Všetko funguje ako má, len manželova výdrž je veľmi slabá. Kým ja začnem, on už končí. Celé to trvá tak 3 minúty. Sme spolu takmer 9 rokov a tento problém sa objavil asi pred dvoma rokmi. Trápi nás to oboch, on už je v hlave nastavený tak, že má strach niečo začať, lebo vie ako to dopadne. Dve kolá nefungujú, kondómy tiež nie, alkohol áno ale to nie je riešenie. Je nám trápne ísť za sexuológom, máte s tým niekto skúsenosti? Čítala som, že pomáha aj obriezka 😅.. no ja neviem, skúsim to teda najprv tu…
Tak obriezka áno, ale urológ nie? Nech ide na urológiu, spraví hormonálny profil, skontroluje ho, navrhne riešenie.
Tu chodíš na gynekologiu, riešiš rôzne problémy. Tak ako ženy majú problémy s vlhkosťou, alebo chuťou, tak aj muži majú problémy. Žiadna hanba, ale realita, len málokto si to prizná.
Kegelove cviky pre mužov – spevňujú svaly panvového dna a môžu zlepšiť kontrolu nad orgazmom.
Takže s týmto smer urológ? Tam asi netreba výmenný lístok, však?
Na urologiu treba vymenny listok
Tak najprv nech sa snazi aby si mala orgazmus ty a potom ti uz tie 3 minuty nebudu vadit. Mas rozne hracky, orálne uspokojenie. Ked nechce ist lekarovi musi si pomoct inak. 😉
3 minuty mi nepride tak malo.
Nemusi byt chyba iba v nom.
Spominala si kondomy, skusali ste aj tie specialne s anestetikom? Napr https://www.healthstore.sk/durex-mutual-pleasur...
My sme to vyriesili hrackami, najprv ja a az potom on, tych svojich pr minut 😀 a tak sme spokojni obaja
U nás sa to nieže zlepšilo, ale výdrž má už aj 10 násobne väčšiu potom čo schudol, začal cvičiť a hlavne sme začali spávať spolu oveľa častejšie. Dosiahli sme to po cca polroku
@natalka13 na 30min+ sex nepotrebuje chlap žiadnu extra fyzickú kondičku... veď pri tom predsa nemusí skákať ako zajačik... to nie je o tom... to je o mentálnom nastavení sa, že tá žena je vlastne jeho poslušná submisívna hračka a tak sa k nej stačí správať.. všetko potom ide samo... akcia neprebieha len tam dolu, dôležité je, čo robí rukami, ako ju drží, ako dýcha, čo pri tom vykrikuje, čo robí ústami... proste trošku zdravej drzosti v posteli urobí väčší efekt ako akékoľvek atletické a akrobatické výkony. Samotný koitus je len doplnok celému tomu psychologickému zážitku... 🙂
Tu na MK som čítala na toto úžasnú radu, že vraj má chlap myslieť na niečo smutné, napríklad mŕtve mačiatka a tým pádom dlhšie vydrží. Overiť to neviem, lebo môj má skôr opačný problém, vydrží veľmi dlho.
@janickacrazy asi má s tebou smutný život...😨
v prvom rade sa jednoznacne orientovat na Teba a tvoje uspokojenie a jeho uspokojenie potom len ako odmena ked uz si spokojna ty. U nás dvoch si uz ani nedovolim mat orgazmus bez partnerkinho dovolenia a da sa povedat ze si ma v tomto vycvicila. zaciatky su tazke, muz musi vela obetovat, ale da sa to...
@morpheuss to určite nie 😁
@morpheuss to je rozkošné, asi by som sa začal hrať s ním radšej
@morpheuss mrtve mačiatko pre mužov s predčasnou ejakulaciou
@morpheuss inak @janickacrazy ma pravdu, ja som to tiež niekde čitala, že ma chlap myslieť na niečo ine, aby to oddialil.
@karolinakr toto som počul aj od chlapcov od nás z dediny, ešte v časoch, keď som bol tínedžer a nepichač... ako si chlapčisko pri sexe predstavoval, že jazdí na motorke 😂 😂 Ale ja také somariny chvalabohu nemusím riešiť, mňa práveže ženy prosíkajú, aby som sa už konečne urobil 😂
Nemalo by vam byt trapne ist za lekarom. Je to rovnaky problem ako napriklad bolavy zaludok a treba ho riesit.