Ako zlepšiť zážitok zo sexu s kondómom?
Ahojte, s partnerom sme nenašli vhodnejší druh antiky a viem ze veľa z vás funguje s gumou. Skúšali sme a pripadala som si veľmi komicky. Nevedeli sme to poriadne nasadiť padalo to sklzalo. Keď sa už podarilo tak tie pocity neboli nič moc trelo to aj napriek lubrikacii. Cele to trvalo 15 minút bez jeho konca samozrejme lebo necíti nič a mne to len sucha a tiež okrem tlaku z toho nemám nič. Poraďte nejaké finty ako na to aby to bolo pohodlné a možno aj viac spontánne. Takto sme sa aspoň nasmiali aj keď zo sexu sme nemali nič
@anonym_autor vhodnú veľkosť kúpiť 🤣 ani silonky si nekúpiš menšie ani väčšie, potom je to tiež nepohodlné. 🫢
Tak je to možno len "nezvyk"lebo úprimne,d bývalým priateľom sme fungovali bežne takto s nikdy taký problém nebol.Skuste inú značku kondómov,a chce to cvik a prax 😄
Keď das napr do YouTube že how to use condom correctly tak ti tam vyskočí asi milión videli ako to urobiť správne
Inak neverim že necítil nič kvôli kondomu, baby profesionálky navlecku ústami gumu na vtáka a klient o tom ani nevie
To je len taka pubertiacka básnická
a to máte 15 rokov, že muž prvýkrát skúšal kondóm? No neviem, ja som nemala takýchto “citlivých” partnerov aby mali tieto problémy. A už vôbec neviem, čo je natom komické a prečo by nebolo nič cítiť. Problem je vo Vás nie v kondómoch .. ale podľa toho čo píšeš ich prosim radšej používajte.
S manzelom roky pouzivame kondom a vsetko je v poriadku ;) nechcene tehotenstvo by pocitil viac. Bud skuste inu znacku alebo iny druh antikoncepcie. Podla mna to je len v hlave, manzel je uplne v poriadku a ja necitim ten kondom vobec.
Treba skrotiť pri nákupe ego a nekupovať XXL, keď do neho nemá čo dať. Skúste extra tenké a dovzdelať sa v sexuálnej výchove, aby ste ho vedeli správne nasadiť.
Ja som si sex s kondómom neuzivala vôbec.Hladala by som iný spôsob antikoncepcie
@anonym_autor vhodnú veľkosť kúpiť 🤣 ani silonky si nekúpiš menšie ani väčšie, potom je to tiež nepohodlné. 🫢
@kavasmliekom to vážne na krabičke je veľkosť? S,M, L, XL ? Ty máš akú veľkosť?
@anonym_autor ved si kupte pharmatex spermicidny krem
@markusrasford ano su vacsie a mensie, vela ma akoby univerzalnu, ale su aj tie ine
@markusrasford sú 3 veľkosti kondómov zvyčajne. Nie každý penis ma rovnakú hrúbku, takže v obchode sa môžeš pristaviť a popozerať takéto zaujímavosti.
@anonym_autor Za mňa naj durex pleasure a real feel sú fajn 👌
Robili ste caviky okolo, treba sa to naučiť, kondóm nasadzujem ja a fakt, že ani partner niekedy ani nevie kedy.
Mám ho pripravený(natrhnutý obal) a niekedy ho odbalený držim v ruke, treba vyskúšať viac druhov.
Nám vyhovuje London Extra gross, je jemný, nerthá sa, a gumička naspodu drží, nahodím na žalud, už to viem jednou rukou, aj ústami a šikovne stiahnem.
Je to o hlave, moc ste sa na to sústredili, časom to vobec nebudete vnímať, práveže partnerovi sa tá časť nasadzovania páči, viac sa mu tam venujem a teši sa na to, ale viem ho nasadiť aj keď sa mi nechce okolo toho nacvičovať, berie to ako spestrenie a nikdy nevie ako to bude, niekedy si ho zasa veľkodušne nasadí on.
Ten kto to s kondómom nevie, nie je hanba, dá sa to vyšperkovať.
My máme situáciu, ked partner je zdravý(bol na testoch a vyšetrianiach) napriek tomu pociťujem po styku nekonfort a hneď po styku si musim dávať čípok a to by som musela robiť pokaždé a keď chce mať voňavý sex, tak to pouzivať chceme.
Pri prvom sexe by ste sa nasmiali aj bez prezervatívu.
Mne tiež vadilo extrémne veľa kondómov, aj mužovi, nakoniec sme skončili pri durexoch light ci ako sa volajú, ale aj tak to nie je ono. No lepšie ako ostatné hrubé sacky🙄
Robili ste caviky okolo, treba sa to naučiť, kondóm nasadzujem ja a fakt, že ani partner niekedy ani nevie kedy.
Mám ho pripravený(natrhnutý obal) a niekedy ho odbalený držim v ruke, treba vyskúšať viac druhov.
Nám vyhovuje London Extra gross, je jemný, nerthá sa, a gumička naspodu drží, nahodím na žalud, už to viem jednou rukou, aj ústami a šikovne stiahnem.
Je to o hlave, moc ste sa na to sústredili, časom to vobec nebudete vnímať, práveže partnerovi sa tá časť nasadzovania páči, viac sa mu tam venujem a teši sa na to, ale viem ho nasadiť aj keď sa mi nechce okolo toho nacvičovať, berie to ako spestrenie a nikdy nevie ako to bude, niekedy si ho zasa veľkodušne nasadí on.
Ten kto to s kondómom nevie, nie je hanba, dá sa to vyšperkovať.
My máme situáciu, ked partner je zdravý(bol na testoch a vyšetrianiach) napriek tomu pociťujem po styku nekonfort a hneď po styku si musim dávať čípok a to by som musela robiť pokaždé a keď chce mať voňavý sex, tak to pouzivať chceme.
Pri prvom sexe by ste sa nasmiali aj bez prezervatívu.
@anonym_4d8608 ja ho nasadzovať neviem. Ani som nikdy nevedela 🤷♀️ hanba no ale priznám si to, teraz mam nechty dlhé špicaté takže to nie je dobrý nápad nasadzuje to on, ale ani predtým som nevedela aj keď som nechty nemala 🙈 zosuniem to dole a ono to vždy vyskakuje hore. Nedrží to na mieste a počas styku sa neviem uvoľniť a nesustredit sa na to ci ten kondóm ešte na penise ma. V minulosti som mala s kondómom problém s ex vypadol nám počas sexu nevedeli sme kde nevedeli sme ho nájsť nikde (boli sme na hoteli) prehľadali všetko čo sa dalo, ani jednému z nás nenapadlo ze mohol ostať vnútri. A veru o týždeň mi vypadol pri cikani. Hocijaký zápal som mohla dostať z toho 🙈🙈🙈🙈 nenapadlo by mi ze kľudne ostane dnu celý a ani sme si nevšimli. Necítili sme to.
@anonym_4d8608 ja ho nasadzovať neviem. Ani som nikdy nevedela 🤷♀️ hanba no ale priznám si to, teraz mam nechty dlhé špicaté takže to nie je dobrý nápad nasadzuje to on, ale ani predtým som nevedela aj keď som nechty nemala 🙈 zosuniem to dole a ono to vždy vyskakuje hore. Nedrží to na mieste a počas styku sa neviem uvoľniť a nesustredit sa na to ci ten kondóm ešte na penise ma. V minulosti som mala s kondómom problém s ex vypadol nám počas sexu nevedeli sme kde nevedeli sme ho nájsť nikde (boli sme na hoteli) prehľadali všetko čo sa dalo, ani jednému z nás nenapadlo ze mohol ostať vnútri. A veru o týždeň mi vypadol pri cikani. Hocijaký zápal som mohla dostať z toho 🙈🙈🙈🙈 nenapadlo by mi ze kľudne ostane dnu celý a ani sme si nevšimli. Necítili sme to.
@anonym_autor o tyzden ti vypadol kondom pri cikani? Kolko mas rokov? Sorry, ale toto nemoze byt skutocne.
Ty nemôžeš byť reálna, naozaj nie.
@anonym_autor o tyzden ti vypadol kondom pri cikani? Kolko mas rokov? Sorry, ale toto nemoze byt skutocne.
@anonym_7b1b26 je to skutočne. Proste držal sa vo mne dlho. Nehovorím ze vypadol z tej istej dierky viem ze cikam z inej a rodím z druhej boze. Len som si to nevšimla a proste vyšiel zo mna. Prečo by to nebolo reálne
@anonym_7b1b26 a mam po 30 a dve deti akurát s kondómom sa veľmi nekamaratim
@anonym_autor ked to tak citam, zacinam chapat, preco si niektori daju namahu a ucia deti na uhorke alebo banane natahovat kondom. Podla mna je u vas problem v hlave. Ak odmietate ine formy antikoncepcie, vela moznosti vam neostava - naucit sa pouzivat kondom, risknut bez alebo, co je ozaj 100% ochrana - NEONDIT
Tá sexuálna výchova je na školách fakt treba... Že niekomu treba doslova ukázať ako "ondieť", by ma nenapadlo...
a to máte 15 rokov, že muž prvýkrát skúšal kondóm? No neviem, ja som nemala takýchto “citlivých” partnerov aby mali tieto problémy. A už vôbec neviem, čo je natom komické a prečo by nebolo nič cítiť. Problem je vo Vás nie v kondómoch .. ale podľa toho čo píšeš ich prosim radšej používajte.
@anonym_7667a8 no tak ja mam 36 a kondom som pouzila az dva krat v zivote pri uplne prvom sexe a teraz po druhom porode a rovno pisem ze ten druhy bol muzov prvy a moj aj posledny vadi to mne aj muzovi fakt to je sex cez prsiplast.su aj ine formy antikoncepcie.hladaj co ti bude vyhovovat..
Jediny kondom, ktory mi vadil, bol nejaky s vrubkami. To som si pripadala ako na struhadle. Raz sa chlap stazoval, ze mentolovy trochu moc chladi az jemne stipe. Inak mne kondomy vyhovovali. Nic zo mna netieklo a dokonca aj cez posledne tehotenstvo sme ho museli pouzivat, lebo mi neskutocne vadila "vona" semena a citila som to strasne dlho so seba. Chlap bol zufaly, ze tehotnu musi trtkat s kondomom🙈🤣🤣🤣
Z nechtami nerobíš nič, položíš navrch, ten volný cicík necháš a podržiš si ho prstami aby tam zostal a iba zvyšok prevlečieš cez žaluď, keď je kondóm jemný ide to dobre, a celý zroluješ az ku koreňu.
Žiadne rozťahovanie rukami!! To tak robia chlapi, ale vtedy sa tam dostane vzduch, aj ten volný cicík neni navoľno a práve vtedy kondóm praskne. Položiť a prevlecť
A keď sa nevyroluje celý tak vtedy sa sťahuje, musí byť vyrolovaný celý a vtedy tá gumička na konci drži ako má a nesťahuje sa.
Správna velkosť, dobre nasadený kondóm (nesmie byť moc tesný, musí tam vóľa) nám nepraskol ani ten najemneši, pokiaľ nemáš ostré strnisko.
@anonym_7667a8 no tak ja mam 36 a kondom som pouzila az dva krat v zivote pri uplne prvom sexe a teraz po druhom porode a rovno pisem ze ten druhy bol muzov prvy a moj aj posledny vadi to mne aj muzovi fakt to je sex cez prsiplast.su aj ine formy antikoncepcie.hladaj co ti bude vyhovovat..
@saxana000 toto je vec zvyku a preferencii. Mne bolo divne ho v tehu nepouzit 😂
Tak si daj vnutromaternicove teliesko Miirenu?ja som mala rada tie s vrubkami
@anonym_autor keď padá a skĺza, netreba kupovať veľkosť XXL, ale S.

@anonym_autor skúste iný kondóm. Neviem si totiž predstaviť, ako môže padať.
Celé to "necíti nič" je len v mužovej hlave. Platí to aj pre ženu.