icon

Ako znížiť chuť na sex u manžela?

22rocco
29. feb 2024

Ahojte chcem sa spytať s manželom som od 25 takže sme spolu už dosť dlho teraz máme po 40 a čo mi trošku vadí že on stále aj v takom veku má chuť na sex ...on by to chcel 2 razy za deň a 7 dní v tyždni ..nechcem on ho prisť je veľmi šikovny vôbec nepije alkohol nefajči....rád varí ..a práce okolo domu si vždy nájde .....a ešte poobede aj večer vláda aj sex .....snažim sa mu vyhovieť pretože ho mám rada a nechcem aby si to hľadal inde keď to može mať doma.....moja známa takto už prišla o manžela keď im to v sexe neklapalo ...

Viete nejakú radu aby mu toľko nechutilo...

Strana
z2
bublinka1426
29. feb 2024

@22rocco ale ved sa snim porozpravaj. ved sex je super ale az takto...zas nie vzdy vladzeme. uprimne.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
ana82
29. feb 2024

prepáč, ale ty si maželka keyna westa? či jak sa volá, aj tá chudiatko vyzerá jak nesvojprávna, práve mi odpálilo dekel, to akože nevydrží ani keď máš svoje dni ale inak je normálny ano? lebo mne teda nepríde, žiť v strachu, že keď to nedostane doma bude hladať inde, to je fakt skvelý vzťah a kedy si bola nejak vážne chorá tak čo...no hádam umreš od strachu kde ho pchá

22rocco
autor
29. feb 2024

@ana82 tak bude hladať inde.....ako každý keď mu žena nedá.....ani mi ženy nevieme či nám muž vždy hovorí pravdu že bol s frantom na pive...alebo že má služobku v práci...

ana82
29. feb 2024

@22rocco ako každý? no tak to máš nejaké pomýlené predstavy, predstav si, že existujú aj normálne ženy/muži, ktorí žijú v plnohodnotných vzťahoch
máte deti? ak áno mi vychádza teda, že chodil za tebou aj do pôrodnice, aby si ho uspokojila, či zabiehal k susede?

dadis
29. feb 2024

@22rocco To nezalezi od toho, my sme mali dobry sexualny zivot a i tak hladal zazitky inde. To je o egu, mozno krize stredneho veku, osobnostnej crte. Ale ani pravidelny sex ti trvacnost manzelstva nezaruci. A naopak, kolko muzov je vernych, aj ked ma doma suchoty. Btw. ja ti ho zavidim 😆😆

majlo1234
29. feb 2024

@22rocco tak hadam nebude hladat inde, ked je vswtko ostatne v poriadku. My sme takto trtosili prve dva roky mozno, potom to slo na polovicu, po detoch rapidne nizsie, ale vzdy je to vramci dohody. Raz sa jeden prisposobi, raz druhy, ved nie sme zvery

katka700
29. feb 2024

@22rocco Si sa prišiel pochváliť? Ved bud rád ze vám to klape, uvar mužovi dobrú večeru a užívaj. Príde dôchodkovy vek, zdravotné problémy aspoň bude na čo spomínať

heni79
29. feb 2024

@22rocco A prečo mužský avatar?

bessie12
29. feb 2024

@22rocco ... bude hľadať inde ako každý, ked mu žena nedá ... Wtf ?? My sme teraz nemali sex už viac ako mesiac kvôli mojim určitým problémom a za cudzími ženskými nebehá. Vie pochopiť, že keď sa to raz nedá, tak sa nedá 🤷‍♀️

domi2425
29. feb 2024

@22rocco Nemyslim to zle, ale ak si naozaj zena tak podla mna si velmi nesebavedoma a upnuta na partnera. Je v poriadku citit sa zle a nemat chut kazdy den niekolko krat za den. Otazne je preco sa vo vztahu necitis natolko bezpecne aby si si tento “luxus” mohla dovolit. Keby mam chlapa a zaroven taketo myslienky, tak by som s nim asi nespala vobec. Nech si radsej ide inde ako mam robit handru na ukor svojich pocitov. Toto co ty opisujes mi pride skor ako obchodny vztah😆Musis mu dat co chce lebo ti vyhovuje jeho starostlivost a zabezpecenie a zaroven vyzadujes vernost. Nejako pomylene si si to nastavila.

nevenka
29. feb 2024

Neviem a este...Nejak zle mi nebyva, teda uplne zle, ked mam menzes, ale fakt toto je pre mna velke nie, proste ak sex, tak nech mam z toho nieco aj ja, nie este mat krce a fajcit vtaka, lebo "pojde inde". No isto.

panonia
29. feb 2024

2 x za deň je ráno a večer... bežný deň u nás. Tak ale mne to nevadí.

minesasubu
29. feb 2024

Vy nemate deti však ?

nazli24
29. feb 2024

Keby môj muž mohol sexuje iba celý deň ..aj 10krat deňne ale tak ma 30

karolinakr
29. feb 2024

tak radsej nech si občas vypije, zapali, zanadava jak toto
2x denne 7dni v tyždni by som nedala ani v 19, nieto ešte teraz

fido69
29. feb 2024

Toto je nejaký IQ test pre ženy? Mužský nick, s obrázkom chlapca tu píše príspevok o tom aký ma úžasný sexuálny apetít... ale píše to ako žena a všetci mu to žerú aj s navijákom?

Čím ma MK šokuje nabudúce?

0silvia0
29. feb 2024

@fido69 tiez nechapem tolkej ochote sa zdoverovat so sukromnymi zalezitostami, ale sak ok...

kiki68
29. feb 2024

@22rocco aku radu? Neviem si predstavit odmietat partnera a pod. Je to najhorsie, co moze byt. A hlavne nejako znechutit, co budes predstierat chorobu? Alebo mat zlu hygienu? Nastastie ma to aj v skoro 40tke stale bavi.

rorino
1. mar 2024

@22rocco no nechcem ťa strašiť,ale po 40. Čo čakáš,že už bude bez sexu,veď ste ešte mladí,on ešte aj 30 rokov môže byť aktivny

lili_11l
Odpoveď bola odstránená
bale1rinka
18. mar 2024

@22rocco neverím, vymyslená téma.
po 1._ môže byť nadržaný,ale aby sexoval každý deň a ak nie tak _ústa-ruka partnerky..
to má tak chlapec okolo 25ťky, 40tnik to dá tak 2-3x za týždeň, sú veľké ale sakra veľké výnimky, že je mačo aj po 40tke
po2._ že nájde takú partnerku, ktorá to vydrží od 25ťky??? nemáte deti? žena sa po pôrode ukľudní a už nieje taká nadržatá, a zasa..sú ale sakra veľké vynimky v tomto
ktovie či ho uspokojuješ dostatočne keď to potrebuje každý deň
v takom veku už ide o kvalitu a nie kvantitu!!!!!!!!!!

Strana
z2