icon

Ako zvládať nervozitu z intimity po pôrode?

16. máj 2024

Dobrý deň, milé dámy, prosím vás o radu. Je to trošku trápna a citlivá téma, ale naozaj potrebujem pomôcť/poradiť. Týka sa to intímnej oblasti. Neviem, ako to máte vy, ale ja som po pôrode už desať mesiacov, na materskej, s mužom mávame intimitu, ale problém je v tom, že on chce mať sex každý večer. Alebo ak nie večer, tak aspoň každý deň, každý druhý deň....Keď si chcem dať pauzu, lebo predsa som unavená, deň / dva, tak si dopraje sám alebo ide na WC. Alebo je potom akoby trocha sklamaný a urazený. On povie, že "Aj on je unavený", ale prekoná sa kvôli mne. Alebo že "Tak sa teda vzdiaľme,a pod." Alebo keď mu poviem, že "Veď ja proste normálne chcem len pauzu deň - dva, ale mám to veľmi rada", tak ON mi povie že "Nemáš to rada očividne." ..... :/

Problém je v tom, že namiesto radosti z tej intimity začínam mať nervozitu už ráno, a depku, čo bude zase večer, ak nebudem mať chuť, ako mu to poviem. Každý večer mám nervozitu keď uspávam, že ešte chce môj chlap sex. Nemyslite si o mne, že som nejaká chladná žena. Mám to rada a veľmi, ale mám určité hranice a keď aj dva dni nemám, viem, že znovu budem mať, ale nie som z toho nervózna a netlačím na to. Zato môj muž to berie veľmi vážne a má neskutočne veľa energie. Ja míňam teraz dosť energie na výchovu syna a viem, čo je to psychická vyčerpanosť. Aj tak si myslím, že mu dávam dosť ako ostatné ženy na materskej svojim mužom a nestačí mu... Potom čo si mám myslieť? ... že je sexuálny maniak alebo čo? Veď viem, že muži to potrebujú častejšie ako ženy, ale takýto extrém v intimite som ešte asi nemala. Viem, že má ľúbi aj ja jeho, ale toto ma dosť trápi už dlho... Nemôžme sa obaja tešiť na tú intimitu bez nejakých vydieračských rečí a bez strachu? Som rada, že ho priťahujem aj po pôrode, ale chcem, aby chápal moje nálady.. Potom sa bojím, že čo ak budem znovu tehotná, aj keď mám antikoncepciu a pod...

ČO BY STE VY ROBILI? Respektíve ako by ste to riešili s kľudom?

Strana
z3
nevenka
17. máj 2024

@kinlly7 hej, ale teraz to asi vyznieva horsie, ako to je. Vo vacsine pripadov na mna netlaci a uz sa aj boji, lebo vsak mame 4 deti a to staci...Tak sa brzdi sam 😁. U nas sa to ustalilo na 3x tyzdenne, ale ked sa neda, tak sa neda a je to 2x tyzdenne, ale niekedy su obdobia, kedy aj tyzden nic.
Tento autorkin, to bude horsie, lebo vyzera, ze je sebec.

autor
17. máj 2024

@nevenka Ja som totiž bola aj reálne v minulosti znásilnená takou skupinkou chujov. A teraz mi môj snúbenec trochu pripomína niektorými vetami ... pýtam sa prečo? prečo zrovna ja mám šťastie? :(

mandzula
17. máj 2024

@autor ja sa ti vobec necudujem, ze na neho nemas chut, hentake buranske a ponizujuce vyjadrovanie by mi velmi ublizilo, citila by som sa ako totalna handra a chodiaci otvor na uspokojovanie jeho potrieb. Som si ista, ze tento typ chlapa by som pri sebe nestrpela.

kinlly7
17. máj 2024

@nevenka môžem IP

nevenka
17. máj 2024

@autorka no tak to mi je luto...a on o tom vie???

rozculena
18. máj 2024

no že ti povedal vagína........mám dosť.......prepáč,ale je to CHUJ.S takým by som dlho nevydržala.....a to som bola vydatá 26rokov....

majlo1234
18. máj 2024

Moja, zacni tym, ze uspavanie prehodis na muzicka. Ty si nalej pol poharika vinka zatial, napusti vanu, pripadne sadni pred telku tak ako muzi kazdy vecer(minimalne ten moj posledne tri roky😂) a ked vylezie, mozno budes viac naladena na sex. Pripadne, este trosku pritvrdit,’popros ho, nech spi s dietatkom on vylucne, a ty v inej izbe. A vtedy, ked ho uspi, tak ho cakaj a skoc na neho. Ono to mozno bude fungovat pre oboch 🙂
Ti chlapi si nevedia ani predstavit, ake to je 10 mesiacov sa nwvyspat, mat v riti hormony a do toho na tebe cely den fyzicky visi dieta, a ked uz ho vecer konecne uspis, a mas chut len na masaz noh a klud, tak este panko caka kazdy vecer….my sme tiez pred dietatom sexovali casto, po porode mne extremne kleslo libido nedostatkom spanku a celkovou zatazou, ale moj manzel ke chapavejsi. Ja som nwvyzadovala uspavanie a on nevyzadol sex😂 dohodli sme sa na frekvencii, ktora vyhovovala obom

autor
19. máj 2024

@mandzula No, včera som mala ja chuť a on chcel ísť spať, a keď niečo začalo byť, tak mi povedal, že : "Tak rob či mám ísť spať? " Len mne to slovo ROB pripomenulo zlú skúsenosť a povedala som mu, že Prosím nevrav mi takéto slovo, že rob lebo nemám to rada. Len to slovo som povedala že nemám rada a on, že "Kokos zase mi spomínaš tvojho bývalého, toto mi skazilo chuť, kazíš to (akože sex)... Proste len išlo o to slovo, ktoré nemám moc rada, ale povedala som mu to normálne. A keď som chcela, aby ma pobozkal, tak povedal, že :´" Tak ma pobozkaj kokos kto ti zakazuje, ja ťa stále bozkávam."

Tak som mu povedala, že "Ja som tvoja snúbenica, a nie nejaká p"ča. Lebo zase som bola naštartovaná , a on na to-že " A aký je medzi tým rozdiel? (akože VTIP snúbenica piča).... nevládzem.... potom povedal že celú hádku som rozpútala ja a že ja som drevo a on citlivý.... bože bolo mi zase tak brutálne zle z toho.... prezentuje sa ako perfektný chlap, ale nie je a ja to viem.... Tie jeho slová, "Ak budeš milá, tak aj ja budem k tebe milý , ak nie, tak zošalieš z toho, že budem zlý ako ty ku mne :( :(

greywolf
19. máj 2024

Vy ste teda zlaty progresivny parik. 😀 kym nie ste zobratí utekaj . Potom to uz bude tazsie a horsie. V zivote som mojej nepovedal ziadnu nadavku. Neviem si to ani predstavit.

mandzula
19. máj 2024

@autor ja za seba len tolko, ze takto by som sa ponizovat nedala a s takym typom chlapa by som nebola.

nevenka
19. máj 2024

No tak to posledne je konecna. Mohol drzat pysk s prepacenim a bol by sex. A namiesto toho sa bude hadat. Cisty magor.
Tak s takymto pristupom by mohol snivat, uz by som nemala chut asi nikdy.

autor
21. máj 2024

@greywolf No, ja som tento rok zrušila svadbu kvôli menším zdravotným problémom a niektorým veciam, možno, že ho to moc naštvalo a preto sa takto správa. Ja už neviem...

Strana
z3