icon

Ako zvládnuť intimitu vo vzťahu na diaľku?

6. jún 2025

S priateľom mame taký problém, že mama mu už nechce dať svoje auto lebo nedávno na ňom spôsobil defekt, ale nie svojou vinou. Niekto mu jednoducho vošiel do cesty a on, keď nechcel havarovať, musel trošku vyjsť na obrubník a čuchol gumu teda. Odvtedy mu jeho mama nechce dať auto. Ja ešte vodicak nemám, autobusy už o takom čase od neho nechodia a taxíky sú príliš drahé keďže nebýva najbližšie. Noa vyriešili sme to tak, že sa stretávame teda u mňa, lebo jemu nevadí si ten taxík teda zaplatiť, keďže ma svoje peniaze.. No ale problém je, že naša intimita tým trpí. U neho mame oveľa väčšie súkromie, u mňa minimálne. Bývame v byte noa keď mame sex, rodičia sú v podstate hneď vedľa v obývačke a nie je to príjemne. On býva v dome. Noa vonku tiež to nechcem robiť, keďže sa bojím, a tiež nie som zviera… Ani neviem čo od vás očakávam, len som sa chcela vyrozprávať.. ale možno by sa nejaká rada zišla. On s tým ani nic neplánuje robiť, aby presvedčil mamu aby mu už dala auto. A strašne mi to vadi, lebo on sa jej proste boji. On neberie svojich rodičov jak rodičov ale ako autoritu a už ma to vytáča 💀

Strana
z2
zuzanita1609
6. jún 2025

A to ste robili intimitu doteraz v tom aute,či ako? 😁

laurinka27
6. jún 2025

Tak mu povedz, že nebude intimita, kým nevybaví auto. 🤔 🚙 –> 🛌

autor
6. jún 2025
@zuzanita1609

A to ste robili intimitu doteraz v tom aute,či ako? 😁

@zuzanita1609 samozrejme že nie.. u neho doma, ale vždy som sa aj mala ako vrátiť domov. Teraz nemám v podstate

kajus_a
6. jún 2025

zacat setrit na svoje auto 😉

zuzanita1609
6. jún 2025

Veď nech pošle po teba taxík ,nech ťa aj odvezie taxík domov a máte vybavené.

procrastique
6. jún 2025

Jemu nie je ľúto platiť za taxík, keď si môže zatrtošiť :D Tak mu povedz, že nech ti pošle eurá na účet a že ty prídeš za ním.

mikadooo
6. jún 2025

No, tak mu povedz, že ti to u vás nevyhovuje, nevieš sa uvoľniť a zo sexu nič nemáš. Opýtaj sa ho, či ti nemôže zaplatiť taxík k nim a potom späť domov, lebo ty na to nemáš prachy. Treba komunikovať na rovinu. A čo sa týka rodičov, asi ho ako dieťa držali nakrátko, tak áno, sú pre neho autorita. Má to s rodičmi ináč ako ty, vojenský výcvik holt 🤷. Možno on si o tebe myslí, že ťa chovajú vo vatičke...

olimuc
6. jún 2025

On ked ma svoje €, preco si nekupi nejake auto? Chlapec vytrasie gume u teba a domov si moze vodit druhu 😉 rada pre teba … rozmyslaj hlavou. Keby chcel riesi ….

zuzanita1609
6. jún 2025

Normálne zaspomínam,že ako sme to dakedy riešili my s prvým vážnym 🤭. Písal sa rok ešte.... a takéto patálie som nepociťovala 😂🤭

autor
6. jún 2025
@mikadooo

No, tak mu povedz, že ti to u vás nevyhovuje, nevieš sa uvoľniť a zo sexu nič nemáš. Opýtaj sa ho, či ti nemôže zaplatiť taxík k nim a potom späť domov, lebo ty na to nemáš prachy. Treba komunikovať na rovinu. A čo sa týka rodičov, asi ho ako dieťa držali nakrátko, tak áno, sú pre neho autorita. Má to s rodičmi ináč ako ty, vojenský výcvik holt 🤷. Možno on si o tebe myslí, že ťa chovajú vo vatičke...

@mikadooo nám to obom u mňa nevyhovuje ale tak on namiesto toho, aby to začal riešiť s mamou povedal, že bohužiaľ, on to vyriešiť s mamou vlastne nechce lebo sa nechce hádať a siliť to

svetlonos
6. jún 2025

Tak mila slečna, co tak prebrať sa do reality a prestať byt drza?
On urobil pruser, matka reaguje adekvátne. Ale ty si nasrana, ze chlapec neskoci do matky, u ktorej byva. Chces sexovať? Dospej! Ty nemáš peniaze, v tom lepšom prípade si školáčka alebo na up. Ake natierať sa na jeho mamu budeš?
Konečne preber zodpovednosť za svoj zivot a nevyžaduj aby iny zabezpečili tvoju zábavku. Kokos, snáď si nasi chalani nenájdu takuto matohu.

januska12323
6. jún 2025

Osamostatnite sa a potom môžete sexovať kedy chcete. Drbať do neho aby si vypýtal matkine auto je dosť od veci.

zuzanita1609
6. jún 2025

Čiže tebe nerobí problém,že si ten tvoj narobí problémy,zlé vzťahy s rodičmi,ale vadí ti,že sa od "intimity" nemáš ako dostať domov? Trošku rozumu k tej "intimite". Alebo si zabezpeč odvoz sama,keď už vieš intímne žiť 😉.

autor
6. jún 2025
@svetlonos

Tak mila slečna, co tak prebrať sa do reality a prestať byt drza?
On urobil pruser, matka reaguje adekvátne. Ale ty si nasrana, ze chlapec neskoci do matky, u ktorej byva. Chces sexovať? Dospej! Ty nemáš peniaze, v tom lepšom prípade si školáčka alebo na up. Ake natierať sa na jeho mamu budeš?
Konečne preber zodpovednosť za svoj zivot a nevyžaduj aby iny zabezpečili tvoju zábavku. Kokos, snáď si nasi chalani nenájdu takuto matohu.

@svetlonos 😂😂😂😂😂 ďakujem, že ma hodnotíte z jedného príspevku😂 túto tému u nás začal on, keďže jemu to vlastne ako prvému začalo vadiť ale okej. Ďakujem za takýto výlev 🥰

autor
6. jún 2025
@zuzanita1609

Čiže tebe nerobí problém,že si ten tvoj narobí problémy,zlé vzťahy s rodičmi,ale vadí ti,že sa od "intimity" nemáš ako dostať domov? Trošku rozumu k tej "intimite". Alebo si zabezpeč odvoz sama,keď už vieš intímne žiť 😉.

@zuzanita1609 ako vravím, prvý to začal riešiť on, že jemu to chyba. To je vec jedna. Druha, každý chlap by mal odvoz zabezpečiť, ak chce aby za ním partnerka chodila. Zle vzťahy si robiť nemusí, ale tak porozprávať by sa mohol. Ak nechce, rešpektujem ale tak on chce budovať náš vzťah ako sám povedal ale nic pre to nerobí

mikadooo
6. jún 2025

Zaplatenie tvojho taxíka musí riešiť s mamou? Auto mu mama nedá, čo plne chápem. Ale nechápem, kde je problém, že ti zaplatí taxi. Ak mu je jedno, kde sexuje, tak ho to vyjde rovnako, či sa on dovezie k tebe a späť, alebo zaplatí nejakého bolta tebe a späť. Jedine, že by nechcel sexovať u neho doma, ale radšej chce sexovať u vás 🤷. A to už si musíte vykomunikovať vy dvaja... Čiže - ide ti o to, kde bude sex, alebo o to, že nevie mamu donútiť, aby mu dala svoje auto?

autor
6. jún 2025
@mikadooo

Zaplatenie tvojho taxíka musí riešiť s mamou? Auto mu mama nedá, čo plne chápem. Ale nechápem, kde je problém, že ti zaplatí taxi. Ak mu je jedno, kde sexuje, tak ho to vyjde rovnako, či sa on dovezie k tebe a späť, alebo zaplatí nejakého bolta tebe a späť. Jedine, že by nechcel sexovať u neho doma, ale radšej chce sexovať u vás 🤷. A to už si musíte vykomunikovať vy dvaja... Čiže - ide ti o to, kde bude sex, alebo o to, že nevie mamu donútiť, aby mu dala svoje auto?

@mikadooo sex mi je ukradnutý. Je to dôležité, ale neni to gro.. mne jednoducho len vadi, že sa teda ako dostať domov nemám. On u mňa sex nechce lebo sa cíti “kontrolovaný”, on ho chce jedine u neho. Ale vôbec nepozerá na to, ako sa ja dostanem domov.. Nechcem aj aby mi každý týždeň platil taxík, príde mi to blbe.

autor
6. jún 2025

A keď už mi teda ten taxík zaplatí jeho rodičia drbu na to, že veľa míňa.. tak ja neviem už

svetlonos
6. jún 2025

To nie je výlevy, ved sa uvedom. Ty chceš byť s priatekim ale dopravu ma zabezpečiť jeho mama. Ved to je na hlavu. Ona totiž nemá žiadnu povinnosť požičať mu auto aby ste boli spolu. Kto jej tie škody bude platiť, ty?
A tiez som bola mladá a boli to u nás rovnako. Ja v byte, v detskej so sestrou a on v dome.
Neviem si predstaviť mat tu drzosť a vyžadovať to co ty. No u nás to casom aj tak boli, ze ma dobrovolne jeho ocino zaviedol domov. Ja som však fakt nikdy nič nepozadovala.
Keby si ten tvoj feši uznal chybu u mamy bolo by fajn.
A taky detail - on si v pohode taxík zaplati ku tebe alebo je neochotne zaplatiť ho tebe? Možno jeho mama nechce aby si tam chodila, ved je uplne jedno ci on plati dopravu sebe alebo tebe.
Tam bude viac tých problémov.

maranta_leuconeura
6. jún 2025

Ide leto, pokojne mozete vonku... Ked vztah prezije do jesene, tak potom uvidite co dalej. Ked frajer zaraba peniaze, mohol mame ponuknut, ze skodu aj zaplati, to by bol od neho prejav dospelosti, mozno by potom aj mohol dalej jazdit. Samozrejme ak to nie je len vreckove od rodicov, tie jeho peniaze

autor
6. jún 2025
@svetlonos

To nie je výlevy, ved sa uvedom. Ty chceš byť s priatekim ale dopravu ma zabezpečiť jeho mama. Ved to je na hlavu. Ona totiž nemá žiadnu povinnosť požičať mu auto aby ste boli spolu. Kto jej tie škody bude platiť, ty?
A tiez som bola mladá a boli to u nás rovnako. Ja v byte, v detskej so sestrou a on v dome.
Neviem si predstaviť mat tu drzosť a vyžadovať to co ty. No u nás to casom aj tak boli, ze ma dobrovolne jeho ocino zaviedol domov. Ja som však fakt nikdy nič nepozadovala.
Keby si ten tvoj feši uznal chybu u mamy bolo by fajn.
A taky detail - on si v pohode taxík zaplati ku tebe alebo je neochotne zaplatiť ho tebe? Možno jeho mama nechce aby si tam chodila, ved je uplne jedno ci on plati dopravu sebe alebo tebe.
Tam bude viac tých problémov.

@svetlonos ako jeho mama? Dopravu ma zabezpečiť on. Oni práveže chcú, aby sme boli u nich. Oni sú radšej keď sme u nich ako keď je preč z domu. Platiť nechcem aby platil mne, lebo mi to príde blbe. Chybu pri mame uznal.

autor
6. jún 2025
@maranta_leuconeura

Ide leto, pokojne mozete vonku... Ked vztah prezije do jesene, tak potom uvidite co dalej. Ked frajer zaraba peniaze, mohol mame ponuknut, ze skodu aj zaplati, to by bol od neho prejav dospelosti, mozno by potom aj mohol dalej jazdit. Samozrejme ak to nie je len vreckove od rodicov, tie jeho peniaze

@maranta_leuconeura veď jej všetko zaplatil.. servis, gumu.. všetko

zuzanita1609
6. jún 2025

Jaj,tak tebe vadí že u vaši nechce,že sa cíti nepohodlne a tebe vadí,že mu jeho mamina zakázala auto a po intimite sa nemáš ako dostať domov... úprimne,hanba by ma fackovala...kde sú tie časy,keď sa to stávalo niekde na sene,v starej 120tke,či na chatách 😂...dnes už treba k intimite normálne auto požičané od mamičky. Hotel vám nenapadnú ani jednému? 🤭

autor
6. jún 2025
@zuzanita1609

Jaj,tak tebe vadí že u vaši nechce,že sa cíti nepohodlne a tebe vadí,že mu jeho mamina zakázala auto a po intimite sa nemáš ako dostať domov... úprimne,hanba by ma fackovala...kde sú tie časy,keď sa to stávalo niekde na sene,v starej 120tke,či na chatách 😂...dnes už treba k intimite normálne auto požičané od mamičky. Hotel vám nenapadnú ani jednému? 🤭

@zuzanita1609 mňa by hanba fackovala keby sexujem v sene. Každý podľa svojho gusta ako sa vraví 😃

jaskolka
6. jún 2025

Prepáč,ale vy ste ešte pubertiaci? Lebo takéto "problémy"riešit,to ešte tak v17 je pochopiteľné. No vo vyššom veku je to už až smiešne ,aby si ty sa hnevala,že jeho mama mu nechce požičať jej auto,len preto,aby vaša "intimita netrpela"🙈🙈. No to je fakt taký argument,že sa ani nedivím,že mladý s tým nezačne.Ty rozmýšľas vôbec?
A že dopravu ma zabezpečit on? Ty si princezná zo Saby,či čo?😆😆😆

maranta_leuconeura
6. jún 2025

Tak potom musite respektovat, ze mama mu auto dat nechce a musite sa zariadit inak. Spravil co sa dalo, hej, rozhovor by mohol znova skusit, ale presviedcat a naliehat nema zmysel. Mozno ma mama dovody o ktorych ty nevies.
A tiez nechapem ze ti neda peniaze na taxik alebo ze ich ty neprijmes, ved tie iste peniaze on minie, ked ide za tebou.

zuzanita1609
6. jún 2025

Hanba by ma fackovala,že potrebuješ riešiť auto rodičov od frajera,len aby ste intímne žili. Trocha kreativity by nezaškodilo ani jednému. Tipujem,že máte okolo 20-25. (aj to som asi prešvihla) 🤭

autor
6. jún 2025
@zuzanita1609

Hanba by ma fackovala,že potrebuješ riešiť auto rodičov od frajera,len aby ste intímne žili. Trocha kreativity by nezaškodilo ani jednému. Tipujem,že máte okolo 20-25. (aj to som asi prešvihla) 🤭

@zuzanita1609 to nie je len o intimite ale o celkovom čase, ktorý trávime spolu☺️

autor
6. jún 2025
@jaskolka

Prepáč,ale vy ste ešte pubertiaci? Lebo takéto "problémy"riešit,to ešte tak v17 je pochopiteľné. No vo vyššom veku je to už až smiešne ,aby si ty sa hnevala,že jeho mama mu nechce požičať jej auto,len preto,aby vaša "intimita netrpela"🙈🙈. No to je fakt taký argument,že sa ani nedivím,že mladý s tým nezačne.Ty rozmýšľas vôbec?
A že dopravu ma zabezpečit on? Ty si princezná zo Saby,či čo?😆😆😆

@jaskolka neviem, ako dnešné matky vychovávajú synov, ale ja svojho vychovám ako gentlemana a nie ako sedliaka, ktorý sa nevie postarať o bezpečie a komfort svojej partnerky.. asi toľko by som k tomu celému povedala

zuzanita1609
6. jún 2025

Prepáč,ale ozaj, koľko máte rokov? 🤭

Strana
z2