icon

Ako zvládnuť krízu v manželstve?

1. jan 2025

Alebo ako prečkať a nezblázniť sa.Nikdy by mi nenapadlo,že raz tu budem aj ja písať.Našťastie,neriešime neveru(zatiaľ).Sme spolu 6 rokov,strašne sme boli obaja zamilovaní ešte donedávna,posledný mesiac to je katastrofa,vyčíta mi už aj počasie.Debaty končia vždy rovnako-ze ja môžem za to kde sme,že som pochovala našu lásku a plno blbych rečí.Neviem čo sa stalo,že nastala taká zmena z jeho strany.Ja som sebakritická,priznám si chybu,ale už som v koncoch.Robim všetko tak ako by chcel a aj tak je to zle a ničím mu nevyhoviem

sasa1310
1. jan 2025

a si si naozaj istá, že v tom nie je nevera? Donedávna obaja zamilovaní a teraz je na teba alergický

janickacrazy
1. jan 2025

Máte aj deti? Neupla si sa na dieťa/deti a manžel sa cíti zanedbany trochu? To sa často stáva. Alebo môže byť aj iná príčina. Kríza sa dá zvládnuť, len nato treba dvoch. Určite manželská poradňa alebo psychológ neuškodí. Ak manžel nie je ochotný, tak môžeš ísť aj sama. Len treba aj zistiť, či tam nie je nevera z jeho strany, lebo keď všetko hádže na teba, to je dosť podozrivé.

gelifil
1. jan 2025

mne to vyzera na neveru...doteraz uplne zamilovany a odrazu mu vsetko vadi?...to nebude len tak, zial

joannita
1. jan 2025

Toto muzi robia, ked maju niekoho ineho.

luciab28
1. jan 2025

To isté bolo aj u nás. A už podáva žiadosť o rozvod. Bola v tom tretia osoba

123profil321
1. jan 2025

Prečo vždy všetky napíšete, že má isto druhú? Čo ak v tom druhá nie je? Veď o ich vzťahu dokopy nič nenapísala...

zabka79
1. jan 2025

Snazi sa umelo vyvolat zdanie ze si nieco pokazila aby mohol sam pred sebou ospravedlnit svoje zlyhanie. Klasicke prenasanie viny. Manipulacia. Cokolvek navrhnes vsetko je zle. Evidentne sa nechce dohodnut na spolocnom postupe a iba zahmlieva.

tamta
1. jan 2025

Ok, pokúsim sa byť pozitívnejšia. Zrejme ponorka? Nejaká vyraznejsia zmena?

joannita
1. jan 2025

@123profil321 kde piseme ze ISTO je v tom niekto iny? Piseme svoje realne skusenosti

123profil321
1. jan 2025

@joannita tak ale na čo jej podsúvať, že v tom môže byť iná žena, keď to tak vôbec nemusí byť 🤷🏻‍♀️

joannita
1. jan 2025

@123profil321 tak ja neviem ci toto je podsuvanie. Ale ok je pravda ze niekore zeny radsej nechcu vediet pravdu.
Ved nech si to autorka vyhodnoti ako uzna za vhodne, nieje uz dieta. Mozno sme jej len otvorili oci.

hipuska
1. jan 2025

Nemusí byť celkom nevera. Ale, často stačí písanie s inou, kolegyňa, atď. Chlapom začínajú na nás vadiť veci, keď sa proste emočne odpoja. To je jednoducho fakt

123profil321
1. jan 2025

@hipuska ok, aj písaním môže začať nevera, záleží, čo v tých správach je. Alebo že tomu písaniu venuje viac pozornosti/času ako svojej žene 🤔🤷🏻‍♀️

marhulka13
1. jan 2025

Vždy musia chcieť obaja, o tom je vzťah... inak to zmysel nema

nikpa
1. jan 2025

Ja by som povedala, že je v tom niekto tretí...

maminkadeticiek
1. jan 2025

Nevera.Teba osocuje lebo sa potrebuje zbavit viny za to co robi.Bud pripravena ze sa to coskoro zrejme dozvies odniekial.

viestta
1. jan 2025

Prestan robit veci tak ako on chce ale zacni robit veci tak ako vyhovuje tebe. Cirkus bude tak ci tak, ale aspon zo seba nebudes robit onucu. Mas predsa vlastny rozum, hrdost a poznas svoju cenu tak sa nezhadzuj

vorkola
1. jan 2025

@123profil32no nenapisala,ale ked chlap nervak,bez priciny, to naozaj na tu 3 tiu osobu vyzera,ja som na to dosla az po rokoch

autor
2. jan 2025

Z mojej strany je problém práca,chodím neskoro a on je už na obed doma.Poobede je domácnosť a deti na ňom,to mi vyčíta ako prvé.Ale podľa mňa je to normálna vec,keď jeden je mimo ťahá druhy,dosť som bola doma cez materskú.Moze si písať, samozrejme,času ma na to dosť.Zatial nechodí nikam,je doma,kým som v práci je s deťmi a večer je s nami.Do telefónu si môžme ísť kedy chceme,neviem o tom,že by tam niečo bolo.Samozrejme,že ma to napadlo ako prvé,či v tom bude iná žena.On tvrdí,že ma miluje "aj napriek tomu aká som" a sex by mal aj 3x denne keby sa dalo.Kedze sa nič nepotvrdilo hľadám ďalšie príčiny.

bielasovicka
2. jan 2025

Netreba hneď myslieť na neveru. Neviem prečo ti to tu píšu. Ja si myslím, že on nezvláda dobre starosť o deti, je to naňho veľa, nie každý chlap ma nato, aby sa staral o deti. Proste oni to majú inak, nie tak ako ženy. Asi to bude ten problém.

tairyx
2. jan 2025

Súhlasím s bielasovicka
Rozprávali ste sa o tom? Povedala si mu čo cítiš, resp.že sa necítiš vo vzťahu milovaná?
Prácu nevieš zmeniť tak aby si bola skôr doma? Nájsť nejaký kompromis, aby obe strany boli spokojné

bluka2
2. jan 2025

Tak to znie tak, že by bol radšej v tradičnej rolí, odskakovany a nie že sa o deti poobede stará on. Možno sa mu zdá, že to majú ostatní muži lepšie. Nuž, nie je mi moc sympaticky ak je to toto.
PS: a to máš chuť na sex s nim, keď ta obviňuje z ničoho?

vilma7
2. jan 2025

A čo tak opýtať dá jeho?

autor
6. jan 2025

@vilma7 už sme to rozoberali viackrát

stanulienkat
6. jan 2025

Podla mna mu vadi, ze sa musi starat o deti.

autor
6. jan 2025

@tairyx čo sa týka práce,ja som momentálne veľmi spokojná,takéto miesto som dlho hľadala,nastúpila som sem po vzájomnej dohode,že naozaj to v pohode zvládne.Teraz argumentuje,že všetky ženy pracujú a stíhajú,len ja nie a všetko je na ňom.Ja to vidím inak,ale to je všetko vec názoru,každý má svoju pravdu.Ja ho tolerujem,asi úplne vo všetkom,on mna skoro vôbec.Je alergický na mňa.Ja som občas roztržitá,rozrobim viac veci naraz,snažím sa za ten čas čo mám stihnúť čo najviac-v podstate to aj tak odo mňa očakáva,ale nikdy to nie je podľa jeho predstáv.Vadi mu ako varím,ako upratujem,ako sa sprchujem,ako sa správam.Naznacil mi,že nevie ako to bude dobuducna,že pokiaľ sa nezmením,asi to skončí.Ze bol pred rokmi sprostý a slepý keď sme sa dali dokopy.Ze nevie prečo si ma zobral.Dost to zabolelo,zvlášť keď ešte pred mesiacom bolo všetko v poriadku.

autor
6. jan 2025

Ja neviem či má už ďalšiu pubertu alebo andropauzu,zmenil aj dosť názory,býval láskavý,veselý,pohoďák,stále u nás bola sranda,teraz je tu atmosféra ako v kobke ( ako inak,kvôli mne).

tairyx
6. jan 2025

Muž nezačne byť alergický na partnerku len tak pre nič za nič, alebo z rozmaru. Ak toto trvá mesiac a dovtedy bolo všetko v poriadku, potom je v tom iná žena. Musel niekoho stretnúť.

gelifil
6. jan 2025

uff, toto sa zle cita😨😨😨

zara1357
10. jan 2025

Tak mu povedz, nech si nájde prácu aj na poobedie a ty budeš doma robit atmosféru a starat sa o deti.Môžno ma kamarátov ktorý ho podpichujú, či je žena ked sa stará o deti ( to su tie názory z roku 5).
Alebo...

Moja kamarátka - výzor dokonalosť, múdra, scestovaná, život v bavlnke, práca ktorá ju bavila, 2 deti, doma vždy ako z katalógu, piekla aj počas týždňa, sex každý deň. A ten imbecil si aj tak našiel milenku- lebo mal veľa volného času pán podnikateľ( tak sme to zhodnotili).Čiže, ja by som úplne tému milenka nezamietla pod koberec..