Ako zvládnuť nervozitu pri sexe?
Baby po 4 rokoch samoty som mala rande ,volavali sme si pisavali a je dosť introvert vek 34 v aute došlo k nežnostiam,ja rozpálena a nebudem klamať aj nadrzana .Videla som cítila som že on tiež no bozkával ma bozkával chcela som niečo viac a jemu sa proste nepostavil a nepostavil sa mu ani keď som sa snažila ústami.A rukami mi prišiel taký že nevie akoby čo robiť ako chcel to nešlo to a teraz skúsenejšie poraďte či je to v hlave alebo v čom je problém ,nervozita? Ako mu pomôcť alebo to nechať tak? Ja by som ožolila aj ten sex ale vieteco chcela som ho a chcem ho a prečo nie? Bola som dlho sama a mám to rada a myslím že on nestrieda partnerky bol by na toto dobrý
Psychika urobila svoje. Ja by som sa nad tým iba pousmiala, veď sa nič vážne nestalo.
@walentina7 a čo? 4 roky som sama a prečo nie keď bola chuť
chlap nie je stroj, ak nema v hlave pokoj, cize je vystresovany, tak sa mu s gasparkom mozes hrat kolko chces a z ulity nevyleze.
@walentina7 Ty si buď trololo alebo si nejaká divná. Aspoň podľa názorov, ktoré prezentuješ v každej diskusii.
Mohol byť nervózny, keď sa ti páči choď nanňho s kľudom a kebyže si bola frustrovaná nevyčítaj mu nič.
Zatiaľ nežnôstky, pusinky. Ak by to trvalo dlhšie, jemne sa porozpravate. Ale musí mať pocit istoty pri tebe.
V dnešnej dobe sú tlaky z každej strany.
Neodmietaj ho, keď môžeš buď trpezlivá.
Ja som to prežila z vlastnej skúsenosti, teraz je mojím manželom.
Môj mal taký ako by blok z performance. Na terapeuta to bolo, ale veľa lásky, pochopenia trebalo. Môj bol zranený, ale všetko je lepšie.
@viestta on bol ten ktorý ma začal bozkávať dokonca si ma dal oblečenú na kolena,vsetko prebiehalo fajn cítili sme sa fajn ,ráno samozrejme od neho správa že chce byt znova somnou len toto nie že by má mrzelo ,len mi ho je trosku ľúto lebo naznačil že sex mal ešte ako násťročný takze zrejme ani tých skúsenosti neni veľa ale ja som bola celkom iniciatívna len zrejme to nepomohlo,hľadať za tým niaky problém alebo to časom pôjde ?
@anonym Ak je chlapec introvert, v sexe neskúsený a ty si po ňom vyštartovala nadržaná na prvom rande v aute .... toto ani inak dopadnúť nemohlo.
@lucyluska paci sa mi,naozaj sa mi paci a sám povedal že prácu a mladosť venoval práci je to taký obyčajny muž s ktorým by mi bolo dobre a dokonca keď sa mi zdalo že ma nemotorne drzi hneď sa ospravedlňoval ako s ním sa dá pracovať moja otázka je len že aký prístup zvoliť aby to nebolo napokom ešte horšie
@grof_monte_christo práveže on začal
@anonym Lebo si mu vysielala jasné signály a nechcel sa pred tebou zhodiť.
@grof_monte_christo dnes mame byt spolu nemám sa teda o nič snažiť. ?lebo mne by s ním bolo dobre aj tak
@lucyluska dakujem veľmi pekne
Ja som konzervatívna😅... no ak je neskúsený možno najskôr spoločné zážitky ako kino, welnes, turistika, za ruky chodenie a uvidíš možno aj to iskrenie a potom....
@anonym Nie, nebola by som iniciatívna, lebo pre neho to bude opäť len tlak. Veď zacnite úplne normálne randiť, spoznávať sa, postupne sa zbližovať. Toto sa dnes už nerobí? 🤔
@grof_monte_christo robí práveže sa robí boli sme v kine na veceri a toto prišlo akosi nečakane a asi to bolo naozaj skoro každý to mame inak a preto sa pýtam čo robiť aby som ho nestratila
Vôbec to nerieš, bola to nervozita z niečoho nového. Treba sa nad tým pousmiať, neriešiť a tešiť sa na ďalšiu príležitosť, to sa rozbehne, keď opadne nervozita
@anonym Ja som asi moc konzervatívna, ale pre mňa je sex na prvom rande absolútne no go, aj keby som bola z muža hneď hotová alebo on zo mňa. Porozprávajte sa o tom, randite ďalej a na ďalší sex si doprajte čas a vhodné miesto.
Aj nám sa to stalo ... muž tiež introvert, dlho bez partnerky, normálne sme randili, chémia fungovala a pri prvom milovaní sa mu nepostavil ... nervozita, stres atď. ... nejako som to neriešila, skôr on sa za to hanbil ... ešte to chvíľu trvalo, on sa ukľudnil, nebral to tak upäto a po sexuálnej stránke už roky fungujeme normálne ... daj mu čas, netlač na neho, pomôž si inak, keď si nadržaná, ozaj sa hneď na prvom rande takto neponúkaj, kadejako to vyzerá.
Nám tiež zlyhal prvý pokus o sex, bol chudák z toho v prdeli,ale mal svoje problémy, ktoré ho vtedy trápili plus do toho malý priestor v aute. Sme spolu už dosť dlho a za cely čas sa mu to stalo párkrát keď bol unavený alebo mal ťažké obdobie v práci takže by som z toho nerobila vedu.
Chlapík neskúsený poriadne, prvé rande po rokoch a hneď sa mu žena ponúkne v aute. Nechceš trocha spomaliť? Toto ani inak dopadnúť nemohlo.
@chodec15 práveže keď som mu ráno pisala že ma mrzí že som na neho bola hrrr stále sa javí ako ten čo to chce viac ako ja 😂zároveň napíše že mal sex ako nastrocny
@chodec15 ozaj a bol oholeny takze myslím že pripraveny bol 😂
@dzulli1980 dakujem 🙂
@cubo2 dakujem mna skôr zaujimalo že ako mu pomôcť 🙂
Neviem ti poradit, v zivote sa mi to nestalo, ale precitala som par tvojich komentarov a vyzera fajn clovek, este by som to asi nevzdavala.

Ty nadrzana on nervozny, plny strachu zo zlyhania zlyhal. Daj tomu sancu