icon

Ako zvládnuť nervozitu pri sexe?

17. feb 2024

Baby po 4 rokoch samoty som mala rande ,volavali sme si pisavali a je dosť introvert vek 34 v aute došlo k nežnostiam,ja rozpálena a nebudem klamať aj nadrzana .Videla som cítila som že on tiež no bozkával ma bozkával chcela som niečo viac a jemu sa proste nepostavil a nepostavil sa mu ani keď som sa snažila ústami.A rukami mi prišiel taký že nevie akoby čo robiť ako chcel to nešlo to a teraz skúsenejšie poraďte či je to v hlave alebo v čom je problém ,nervozita? Ako mu pomôcť alebo to nechať tak? Ja by som ožolila aj ten sex ale vieteco chcela som ho a chcem ho a prečo nie? Bola som dlho sama a mám to rada a myslím že on nestrieda partnerky bol by na toto dobrý

babulkomale
17. feb 2024

@chodec15 dreams come true, pán Angličan 🤪

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lavender94
17. feb 2024

@walentina7 ja už mám z teba pocit, že sem chodíš troliť do každej diskusie 😃

autor
17. feb 2024

@babulkomale ani to nechcem vzdat a dokonca keby ten sex nebol dobrý ak teda niaky bude sa ho nechcem vzdat lebo v jeho náručí sa cítim bezpečne a prijemne len ma mrzí že som sa zrejme včera zachovala ako nadrzana fena a či som to aj nepokazila lebo teraz sa možno alebo zrejme cíti zahanbene tak neviem dobre reagovať tiež som už dosť dlho sama

barborachors
17. feb 2024

vyhonil si pred rande, aby sa nestrapnil erekciou. Na prvom rande to muzi bežne robia.

nikpa
17. feb 2024

@walentina7 každého vec, moralizovat chod do inej témy. Do tejto evidentne nemáš čím prispiet.

nikpa
17. feb 2024

Zažila som to a pri tom to bol chlap, s ktorym som potom bola roky vo vzťahu a nikdy sa mu to už viac nestalo. Ale ten prvý sex bol proste v strese a nechcel sa mu postaviť. Neries to s nim, tvár sa ze nič lebo bude ešte viac vystresovaný a môže sa to zopakovať. Ak sa ti páči, daj mu ešte šancu a uvidíš.

autor
17. feb 2024

@nikpa určite a dokonca keby sa to zopakovalo nevadí ale naozaj sa mi paci

nikpa
17. feb 2024

Tak zase sex je vo vzťahu veľmi dôležity. Chápem, že sa ti páči ale bolo by fajn keby sa ti nielen páčil ale ta vedel aj uspokojiť v posteli...

autor
17. feb 2024

@nikpa verím tomu že keď mu časom ukážem čo sa mi paci že s ním sa bude dať pracovať

heisenberg
17. feb 2024

@barborachors to máš z kade takú informáciu?? 😁

adka176
17. feb 2024

Daj mu len čas...ono to príde...je fajn, keď mu aj povieš, že nevadí, že sa budete spoznávať... že mu chceš pomôcť....a ak by to ani po čase nešlo, tak pôjde za lekárom, dá si predpísať tabletky na erekciu a všetko bude ako má byť.... poznám to...

autor
17. feb 2024

@adka176 nezdalo by sa ti v 36 rokoch skoro brat tabletky na erekciu ?

yelena159
17. feb 2024

Nie je náhodou gay? Len žartujem. Pravdepodobne bol len nervózny.

grof_monte_christo
17. feb 2024

@anonym Týmto nechcem povedať, že je to váš prípad .... len bolo tu na MK už xy príbehov, kde sa muž javil partnerke IDEALNY, až na ten sex .... A boli rozhodnuté o neho bojovať a pomáhať mu. Muži s týmto problemom veľmi často kompenzujú zlyhanie v sexe práve inými charakterovymi vlastnosťami, z ktorých sú ženy paf. Ty ešte nehadz flintu do zita, možno to bolo jednorazové zlyhanie. Ak sa to však bude opakovať, bude to už na zamyslenie sa.

adka176
17. feb 2024

Nie, nezdalo by sa mi to skoro.. .aj v takomto veku berú chlapi tabletky ... keď to nejde, tak to nejde a musí si pomôcť...36 rokov už nie je najmladší a zvlášť ak celé roky nemal partnerku a robil si to sám...to je presne ten prípad.... samému to ide s partnerkou ťažko alebo vôbec... tabletky výborne pomáhajú....

lalilla
17. feb 2024

Oh chudak jeho to musi riadne trapit, tvarila by som sa ze sa nic nestalo a uzivala si jeho pritomnost ked opisujes ze je fajn aj sa ti paci, urcite by sim tomu dala sancu

arexka
17. feb 2024

Mi sme teda sex na prvom rande nemali až neskôr..no tiež to nebola slava😃 jemu sa postavil hneď ale sex trval asi tak dve minúty a bol hotový 😃zas som to chapala lebo bol dlho sam bez ženy a asi nadržany tak to šlo rychlo ale nebrala som to traficky jemu to bolo vtedy tiež take trapne predomnou ale druhy krát už to bolo lepšie a lepšie niekedy som ani ja nevladala čo sme kadejake polohy poskušali .. proste potreboval len častejšie sexovať 😃 a je to tak aj teraz mi sme už manželia máme dieťa ale ak nemame dlhšie sex je rýchlo hotový inak sex je super a vždy sa mi páčil len teraz už pri dieťati nemôžme toľko experimentovat a vyvadzat ako ked sme spolu len chodili a užívali si😃 takže ja by som tomu šancu dala začiatok býva vždy kadejaky treba to brat s pochopením nikto niesme dokonaly 🙂

3petka
17. feb 2024

Môj muž, tiež pri prvom styku nič. Proste bol nervózny a bál sa aký bude a pod. Zhodou okolnosti, tiež v aute 😂

lucufuk
17. feb 2024

v aute to nie je príjemné... skúste hotel, nech sa ukludni viac... ak nepomôže tak je to psychika alebo je disfunkcny nech si ide dať vypísať viagru alebo nech skúsi peptidy na vzrušenie

walentina7
Odpoveď bola odstránená
enusamt
17. feb 2024

@arexka moj pol minuty ! 🤣 kukala som ako vyorana mys 😆
Ale na dalsi raz uz bolo vsetko v poriadku 😀

bbshop
17. feb 2024

Zhodou okolností včera som videla video, kde muz rozprával aký typ sexu chlapi neobľubujú a hlavne ak ide o prvý sex s danou zenou..hneď na prvom mieste bol sex v aute..čiže teoreticky aj prostredie mohlo zohrať rolu

lacibo
17. feb 2024

Od 19 do 34 nemal sex? Dost divne..divne..pacia sa mu zeny vobec?

iwesska
17. feb 2024

Presne si to vystihla - chovala si sa ako nadrzana fena. Na mna keby si takto vystartovala, tiez ma to vykolaji. Musel mat extremny stres. Zeny tiez maju problem s bolestou,ked su v strese a su stiahnute.

mikadooo
17. feb 2024

Pokračujte v randení a aj keď to bude asi ťažké, netlač na pílu 🤷. Podľa mňa stres z jeho strany, nejak by som to neriešila. Ak z toho nebudeš robiť drámu, nebude toľko stresovať a snáď sa dočkáš 🙂. Možno mu skús navrhnúť, či by ťa nemohol spraviť aspoň rukou a potom chváľ do nebies aké to bolo super, nech sa nabudúce nebojí zlyhania, možno počas "robenia" teba ožije aj on, ale aj tak by som netlačila, nech je on ten iniciatívny. Držím palce, verím, že to bude časom ok.

sense
17. feb 2024

Zrejme nervózny. Ak ti na ňom záleží tak mu daj šancu.... Nechaj aktivitu na ňom.... Až na pár detailov akoby som o mojom čítala.... Tiež som bola v šoku a to sme nemali prvýkrát ani v aute a ani na prvom rande... Alestres a myšlienkové pochody v hlave robia u neho veľa... Momentálne sme spolu niekoľko rokov a všetko funguje ako ma

marseillefan
18. feb 2024

Autorka:
1. Nie nešla si na neho hrrr.... a nie, nebola to tvoja chyba, nemáš sa za čo ospravedlňovať... jemu sa nepostavil, je to jeho problém. Daj mu šancu, ale neber vinu na seba preboha... Veď on nie je decko, je to dospelý chlap.
2. Tabletka na erekciu je v 34r priskoro? Veď mu preboha nestál... Nevolá sa to tabletka pre seniorov, ale tabletka na erekciu. A nekupujte preboha nejaké sračky s arginínom, ale normálnu viagru z lekárne (bude potrebovať predpis).
Ja tiež používam viagru... nie preto, aby som mal sex.. ale preto, aby som mal skvelý sex. Je to úžasná vec...

juliet86
18. feb 2024

potom napis ako to dopadlo tentokray

martul
18. feb 2024

To ste hneď na prvom rande po sebe skočili, v aute a ty hneď orál, no..... asi som staromódna.