Ako zvládnuť neveru v manželstve?
Idem sa zdôveriť a viem, že to čo prečítam bude zle. Lenže niekedy potrebujeme radu od cudzích ľudí lebo kamošky vždy stoja za mnou.
Som vydatá mám manžela. Nejak do nášho života vstúpil stereotyp. Nijak to nechce zmeniť. Máme pokojný a pracovný život. Sem tam hádka ako každý iný. Manžel skôr práca a doma oddych nič viac. Romantik nie je. Prechádzky večere alebo niečo také ho ennakopne má 34r ale miluje má. Rozvod neprichádza do úvahy takže to ani nespomínam. Ale prišiel on. Prišiel niekto do môjho života kto je iný. Áno viem a čaká odpovede typu výmen ho a bude to po čase také isté. Ale... Máme sa stretnúť a viem ako to dopadne. Pretože chémia medzi nami je vysoká. Čo robiť ísť? ( Sex tam nebude aj keď som napísala ale myslím skôr na bozky). Alebo byť zavretá doma a žiť taký život aký mám. Ja mám 29 r.
@anonym_dca926 napisala matka tereza 🙄
@anonym_d7c1f7 ty máš neskutočne pokrivený charakter
Ďakujem všetkým
@anonym_autor nemate deti, tak sa rovno rozved. No naco budes zit vo vztahu, ktory ta nenapĺňa. Mas 29 rokov, nie 59 rokov.
@anonym_autor ruku na srdce bolo by to príjemné vedľa neho spať a v ten večer v aute potom bozkávať iného?
@anonym_autor ruku na srdce bolo by to príjemné vedľa neho spať a v ten večer v aute potom bozkávať iného?
@ika11123 ziaden problem
@anonym_d7c1f7 jasné preto to píšete cez anonym 🤣
@ika11123 amater sa chvasta profik zaprie aj ked ho priamo pristihnes. 😙
@anonym_autor no ,tak zrejme sa strasne nudis, a ine vychodisko preco nehladas pohladaj si nejakekonicky, co ta bavi,trebars sport,,pohladala si si akurat spravit neveru,,S tym , co sa chces akurat teda zatial len bozky, ani dobre nepoznas,,,uz len to nie je dobre, ze ten ON ide na rande s vydatou zenou,, Ale otoc, toto iste ,keby ti to spravil za tvojim chrbtom tvoj manzel,ze by ta podviedol s inou co i len boskami, pacilo by sa ti to ? pozor, pozor, karma je zdarma,,je vidiet,ze sa az nudis a vymyslas,.len aby si to nebanovala.Ja som svojho nikdy nepodviedla,on mna ano,lebo som ho dokonca nacapala,a hnusi sa mi doteraz,Moj chlap sikovny, mudry navari, dobre az super zarabajuci, ale prave pre tuto neveru sa mi neskonale hnusi,ze nemozem ani pri nom jest.Neviem ako ostatni ,ano odpustila som,ale zit s nevernkom, sa mne zit neda,,A ani nevies ,ci ten druhy akej je povahy,,,Vystriham ta,mozes tak dopadnut s tou neverou,,ze budes lutovat cely zivot,, Ten prvy ,ked aj nie hned ,ale moze si aj on po case najst inu,,bude sa ti to pacit..,?A co ak ten druhy ta bude podvadzat,,ked uz teraz mu nevadi ,ze mas manzela.Ja buda tvojho manzela,,by som sa s nevernicou urcite rozisla...Pisem to preto, lebo mi sice mame deti,, aj sa mame relativne dobre,,ale aj tak stale u mna rezonuje slovo rozvod, a to uz ta jeho nevera mojho mm bola cca pred 20 rokmi, a mam ju stale pred ocami..Skratka mne sa s tym zit neda,,aj keby mi modre z neba doniesol,,,Tym chcem povedat,,ze po socialnej stranke zijeme az v luxuse..Radcej by som hoci aj v nejakej chatrci zila ale s vernym muzom..Poviem to zjednoduchsie,,,,,s mojim manzelom nie som stastna,
@anonym_f698cb ty mas skutocne zvlastne vnimanie sveta, v ktorom zijes. Snad mas tolko konickov, aby si na to nemusela mysliet. A karma neexistuje. Nechapem, ze niekto tymto sprostostiam stale veri

Máš 29 rokov. 29! a už pomýšľaš na neveru? kontaktuješ sa s inými mužmi? kamarátky za tebou stoja? a ty sa pýtaš, či máš ísť. A teraz si to predstav naopak. Miluješ ho, veríš mu. A on si píše s inou, lebo sa doma nudí. Chystá sa na stretnutie. Je medzi nimi chémia. Kamoši ho v tom podporujú. Si s tým ok? ak áno, niekde bude chyba. Prečo by si mala byť zavretá doma? choď do práce, tancovať, cvičiť, tvoriť, choď s kamoškami, kamkoľvek. Ale nepodvádzaj. Radšej to ukonč a začni odznova s niekým iným. Bude to fér pre všetky strany.
@anonym_dca926 napisala matka tereza 🙄