icon

Ako zvládnuť neveru v manželstve?

Včera o 19:29

Idem sa zdôveriť a viem, že to čo prečítam bude zle. Lenže niekedy potrebujeme radu od cudzích ľudí lebo kamošky vždy stoja za mnou.
Som vydatá mám manžela. Nejak do nášho života vstúpil stereotyp. Nijak to nechce zmeniť. Máme pokojný a pracovný život. Sem tam hádka ako každý iný. Manžel skôr práca a doma oddych nič viac. Romantik nie je. Prechádzky večere alebo niečo také ho ennakopne má 34r ale miluje má. Rozvod neprichádza do úvahy takže to ani nespomínam. Ale prišiel on. Prišiel niekto do môjho života kto je iný. Áno viem a čaká odpovede typu výmen ho a bude to po čase také isté. Ale... Máme sa stretnúť a viem ako to dopadne. Pretože chémia medzi nami je vysoká. Čo robiť ísť? ( Sex tam nebude aj keď som napísala ale myslím skôr na bozky). Alebo byť zavretá doma a žiť taký život aký mám. Ja mám 29 r.

Strana
z2
anonym_d7c1f7
Dnes o 13:04
@anonym_dca926

Máš 29 rokov. 29! a už pomýšľaš na neveru? kontaktuješ sa s inými mužmi? kamarátky za tebou stoja? a ty sa pýtaš, či máš ísť. A teraz si to predstav naopak. Miluješ ho, veríš mu. A on si píše s inou, lebo sa doma nudí. Chystá sa na stretnutie. Je medzi nimi chémia. Kamoši ho v tom podporujú. Si s tým ok? ak áno, niekde bude chyba. Prečo by si mala byť zavretá doma? choď do práce, tancovať, cvičiť, tvoriť, choď s kamoškami, kamkoľvek. Ale nepodvádzaj. Radšej to ukonč a začni odznova s niekým iným. Bude to fér pre všetky strany.

@anonym_dca926 napisala matka tereza 🙄

huxy
Dnes o 14:39
@anonym_d7c1f7

@anonym_dca926 napisala matka tereza 🙄

@anonym_d7c1f7 ty máš neskutočne pokrivený charakter

Strana
z2