icon

Ako zvládnuť odhalenie nevery cez kamerové záznamy?

16. apr 2025

Dievčatá a ženy
Momentálne mám v sebe také emócie, že nemôžem konať inak by ma zavreli
Prišla som mužovi na neveru, úplne náhodou a totálne trápnym spôsobom.
V chodbe a v technickej máme vnútornú kameru, dávali sme ich kvôli našim dvom fenkám keď boli menšie, aby sme v čase neprítomnosti sledovali na kamerách čo sa deje v technickej miestnosti a na chodbe...Nejak sa pozabudlo, že tam sú,už ich máme nejaký ten čas no a dnes som si zapla apku či to ešte ide a či netreba aktualizovať, načítal sa mi obraz a tam cudzia žena ako sa obúva a odchádza z nášho domu...Na nahrávke je posledných 6 dní z toho 3x tam bola tá istá žena...
Teraz...
Mám to konfrontovať ihneď po príchode z práce, alebo prisť , ukázať nahrávku a len ho ticho ignorovať zbaliť a vyhodiť?
Teraz by som asi aj vraždila, hučala, nadávala skrátka biju sa vo mne pocity ale na druhej strane toto je extrémne prekročenie všetkych hranic, poníženie a totálny vydrb a mám chuť ho len zbaliť a nech ide....Bez slova..Bez všetkého

Strana
z2
magic08
16. apr 2025

@aandrea9 mala nim aj odist a nebol by problem 🙂

cacianka
16. apr 2025

@mondolina ak je to vymyslené , tak problém má autor s hlavou. Ja sa len snažím poradiť.
Čítať nemusíš.

mondolina
16. apr 2025

@cacianka
veď raď, aj keď trollovi.

tim23
16. apr 2025

Nečítam komentáre tak možno tu moja radu už odznela ale ja by som tú kameru sledovala vždy ak niesom doma a keby sa tam tá žena ukázala tak by som utekala domov a prekvapila ich.. Potichučky

hopsas
16. apr 2025

MK prijíma čoraz jednoduchších moderátorov tém.... Vieme, že sa to robí, ale niektoré témy sú naozaj také že napíšu hocijakú hovadinu a veria že ženy sa chytia a dajú 20 strán komentárov. A čo najlepšie " funguje? " No predsa nevera.

mischy00
16. apr 2025

Prišla si na neveru....kde, že vidíš obuvat sa ženu? Tiež si myslím ze toto je fake akože muži nie su až tak sofistikovane premakany co sa týka nevery....no ale toto snáď už je moc jednoduchý muž, aby si vodil ženu priamo domov, plus kamery, susedia a neviem co všetko ich môže vidieť

kandelabra
16. apr 2025

@katarinaba nejde o to, ze by muz nemohol prat, zehlit a upratovat. Ide o to, ze volat si domov pani, aby to robila zanho, a potom sa pred zenou tvarit, ze to bol on, by bolo totalne pateticke. Vsak poviem normalne, nechce sa mi alebo nemam cas, tak zaplatim pani na upratovanie. Ja len tolko, ze u mna by takato priblbla vyhovorka preco tam ta pani bola nepresla.

katarinaba
16. apr 2025

@kandelabra tak ale to sme my, to si eate nepocula, coho su ludia schopni. Ale kazdopadne, kur.evnik uz ma vsetko premyslene a aj z takej blbosti dokaze urobit alibi, ze aj sam tomu uveri. No neva, nam to moze byt jedno 🤗

pralinka25
16. apr 2025

@mischy00 a vies kolko takych jednoduchych je? Poznam osobne akurat ze to nebol muz ale zena co si vodila takto milenca. 🙈
Tak ak by sme brali ze je to pravda co ine by tam ta zena chodievala robit? Hrat karty? Vyglancovany byt by si snad autorka vsimla ak by to bola upratovacka co je uplne z cesty. Ze ano. Cudzia osoba pravidelne v dome bez vedomia partnera asi nebude chodit hrat piskvorky ci?

mamutka
16. apr 2025

A ti dvaja psi, kvôli ktorým máte kamery sú kde? Sedia dnu a pozerajú čo sa deje, alebo vyprevádzaju pani? Máte strážnych psov? Teda my keď sme mali fenku, tak by takáto návšteva nehrozila 😅 pani by tam bola opretá o stenu a ani dobre slovo manžela by nepomohlo, psica by tam cudziu či známu osobu držala pohľadom, kym ja nepoviem že milostivo môže ísť domov 😅

karolinakr
16. apr 2025

no a čo ked ti povie, že bola na kave, ako mu dokažeš, že bolo niečo viac?

karolinakr
16. apr 2025

keby si dala do spalne kameru, maš dôkaz a potom moʻžeš niečo vyhadzovať

rozculena
16. apr 2025

pokračovanie nebude?

mareka49
16. apr 2025

Na 45 strane tejto diskusie sa dozvieme, že to je "plánovacka osláv" lebo ty máš v lete 40tku..
Alebo nevlastná sestra nedávno odhalená, ktorá potrebuje ladvinu.
Alebo psychoterapeutka ktorá, pomáha mužovi zvládnuť tajnu závislosť.
Alebo učiteľka tanca lebo on pripravuje tajnú svadbu a chce byť dokonalý.
Alebo realitná agentka, lebo chce predať dom a vziať ťa na cestu okolo sveta.
Snáď.

rozculena
16. apr 2025
mareka49
16. apr 2025

Možno mu len chodí pichať ozempic lebo chce pre teba schudnúť...

taktotedanie
16. apr 2025

Zbalit ho dopredu, ked pride ukazat nahravku, ukazat kde ma zbalene veci , nezabudni mu ukazat prostrednik medzi dvermi a zabuchnut za nim dvere poriadne nahlas aby vedel, ze sa nema kde vratit

livsi
20. apr 2025

Autorka, ako to dopadlo? Som zvedava… konfrontovala si ho?

marca12
20. apr 2025

@livsi viac sa neozvala,ktovie,ci je tato tema aj realna alebo ju kleplo od nervov?

koniarova
20. apr 2025

@livsi
@marca12 baby, veď to je sprostosť na entú. 😁

Strana
z2